Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورابراهیمی با اعلام اینکه دولت و بانک مرکزی باید تصمیماتی را در جهت جلوگیری از افزایش بحران قیمت ارز اتخاذ کنند، افزود: «بانک مرکزی همواره اعلام می کرد برنامه ای جامع را تهیه کرده است؛ ولی دلایل اقتصادی برای توجیه نوسانات ارزی وجود ندارد.»

 

وی با بیان اینکه بازار ارز امروز دچار التهابات بی دلیل شده است، ادامه داد: «تعیین نرخ ثابت ارز، به صلاح کشور نیست و دولت فقط عدد رسمی را اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 

پورابراهیمی گفت: «با کاهش ارزش پول ملی هزینه سنگین به خانوار وارد می آید؛ بنابراین واردات باید کاهش و صادرات افزایش یابد.»

 

این نماینده مجلس افزود: «مردمی که هزینه این کار را می پردازند، باید افزایش میزان صادرات را شاهد باشند. ما از روز اول به دولت و بانک مرکزی اعلام کردیم که اعلام نرخ ثابت ارز مشکل زاست و این مسئله در جلسه مشترک با آقای جهانگیری نیز مطرح شد.»

 

پورابراهیمی ادامه داد: «صادرات با نرخ ۴۲۰۰ تومان مقرون به صرفه نیست؛ بنابراین صادرات عملا متوقف می شود و از طرفی حجم شدید واردات اتفاق می افتد.»

 

وی با اعلام موضع مجلس مبنی بر پیشنهاد نرخ ۳۸۰۰ تومانی برای مایحتاج عمومی مردم گفت: «دولت امروز هیچ مداخله ای در بازار غیر رسمی که در دست دلالان و سوداگران است، نکرده و این بازار غیر رسمی را کتمان می کند.»

 

پورابراهیمی اضافه کرد: «اگر دولت به بازار غیر رسمی ورود کند، قطعا با کاهش جدی نرخ ارز رو به رو خواهد شد؛ ولی دولت خود را کنار کشیده است و بازار غیر رسمی را به رسمیت نمی شناسد.»

 

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: «دولت باید متوجه باشد که عدم به رسمیت شناختن بازار غیر رسمی مشکلی را از کشور حل نخواهد کرد. دولت باید تصمیمات کارشناسی اتخاذ کند تا این مشکل مرتفع شود.»

 

پورابراهیمی در خاتمه از عدم مداخله به موقع و جدی دولت و فقدان تصمیمات قاطع بانک مرکزی و اتخاذ رویکرد انفعالی در برابر نوسانات ارزی انتقاد کرد و افزود: «افزایش قیمت دلار توجیه اقتصادی ندارد.»

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۰۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار بیش از ۵۰ و چند هزار تومان توجیه علمی و اقتصادی ندارد

امتداد - حریری گفت: با فروکش کردن حوادث نظامی در منطقه نوسانات ارزی بطور کامل خنثی شده و دلار در حال حرکت به سمت قیمت‌های قبلی است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  مجیدرضا حریری، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین گفت:  رفتار دلار در کشور ما اصلا منطقی و مبتنی بر ضوابط اقتصادی نیست. اتفاقی که دلار را از کانال ۴۰ هزار تومان به کانال ۵۰ هزار تومان رساند و بعد از دوره ثباتی که در حدود کانال ۵۰ داشتیم آن را به سمت کانال ۷۰ هزار تومان کشاند کاملا ریشه سیاسی داشت و برگرفته از حوادث نظامی در خلیج فارس و خاورمیانه بود.

حریری تاکید کرد: مگر در شش ماهه گذشته چه تغییر مهمی در شاخص‌های اقتصادی رخ داده که قیمت دلار جهش پیدا کند و به سمت کانال ۷۰ هزار تومان برود؟

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین اظهار داشت: طبیعتا شاهد این هستیم که با فروکش کردن حوادث نظامی در منطقه نوسانات ارزی بطور کامل خنثی شده و دلار در حال حرکت به سمت قیمت‌های قبلی است. تاریخ خاورمیانه به بعد و قبل از حمله ایران به اسرائیل تقسیم شد.

وی اضافه کرد: پاسخ مناسب و سخت ایران و بعد هم ناتوانی اسرائیل در کنترل اوضاع، آرامش را به جامعه و بازار‌ها تزریق و دلار به سمت نزول قیمتی حرکت کرد. به عقیده من قیمت دلار حتما کانال‌های بسیار کمتر و در حوالی ۵۰ هزار تومان را تجربه خواهد کرد. برای دلار بالای ۵۰ هزار تومان نمی‌‎شود دلایل منطقی و اقتصادی تعریف کرد.

حریری در پایان تاکید کرد: اگرچه تحمیل شرایط فوق حساس اقتصادی به کشور ما بی‌نظیر است، اما تلاطم بازار‌ها بعد از حوادث سیاسی و منطقه‌ای اصلا مخصوص ایران نیست و تمام اقتصاد‌های دنیا را شامل می‌شود. شرایط بد اقتصادی پس از کرونا در کشور‌های اروپایی، افت قیمت روبل پس از تحریم روسیه و اتفاقات اقتصادی ترکیه شاهد مثالی از این شرایط است. 

منبع: اقتصاد۱۲۰

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • پاسخ تند همتی به انتقاد خبرگزاری دولت/ دانشجوی سال اول اقتصاد هم فرق تورم نقطه‌به‌نقطه و تورم سالانه را می‌داند؛ شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید ندانید
  • پاسخ همتی به انتقاد خبرگزاری دولت
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • دلار بیش از ۵۰ و چند هزار تومان توجیه علمی و اقتصادی ندارد
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود