Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@10:55:45 GMT

اجبار به تصویب ترازنامه گنگ!

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۷۶۹۸۷

اجبار به تصویب ترازنامه گنگ!

امروز در حالی اجلاس ماهانه اتاق اصناف مرکز استان اصفهان پس از مراسم بزرگداشت روز ملی اصناف برگزار شد که با ترک رئیس و مدعوین دیگر نظم جلسه برهم خورد و روسای اتحادیه‌ها سالن را ترک کردند.

به گزارش ایمنا، به درازا کشیدن برنامه و خستگی روسای اتحادیه‌های صنفی از سخنرانی‌های مکرر باعث شد تا عملا بررسی مصوبات کمیسیون‌های مختلف از جمله مهمترین مصوبات آن یعنی ترازنامه مالی
بد اتاق اصناف مورد بررسی قرار نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب است بدانید که رسول جهانگیری رییس اتاق اصناف اصفهان در ابتدای جلسه قول داده بود که در اجلاس ماهانه اتاق اصناف مرکز استان اصفهان حضور داشته باشد، اما جذابیت یک جلسه دیگر برای او به حدی بود که برای دفاع از ترازنامه مالی اتاق اصناف حضور نداشت.

به نظر می‌رسد دعوت از روسای اتاق‌های اصناف سراسر استان اصفهان در راستای لابی گری برای انتخابات اتاق ایران باشد.

حضور دبیر شورای عالی نظارت بر سازمان های صنفی، حضور معاون اقتصادی استاندار اصفهان، رییس سازمان صمت استان، سرپرست معاون تجارت استان اصفهان و رئیس اداره امور اصناف مرکز استان اصفهان،  فضای بسیار مساعدی برای آغاز لابی گری‌ها به شمار می‌آید.

محمدرضا انصاری پور نائب رئیس دوم اتاق اصناف مرکز استان اصفهان و مسئول مرکز آموزش اتاق اصناف اصفهان در پیشنهادی محیرالعقول از روسای اتحادیه‌ها خواسته تا با ذکر صلوات مهر تایید خود را بر مصوبات مطرح نشده کمیسیون‌ها بزنند.

این موضوع در حالی است که ترازنامه مالی اتاق اصناف مرکز استان اصفهان  رشد فزاینده هزینه‌ها را در سال ۹۶ نشان می‌دهد. اتاق اصناف اصفهان از ارائه سرفصل‌های هزینه‌ها و درآمد به روسای اتحادیه‌ها خودداری کرده و تنها یک صورت هزینه و درآمد گنگ برای روسای اتحادیه‌ها ارسال کرده است که تحلیل آن ممکن است برای افراد غیرمتخصص سخت باشد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری اصناف اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۶۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!

فرشاد مومنی، اقتصاددان و استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی در نشست بررسی کتاب «تسخیر دولت» در انتقاد از وضعیت موجود گفت: چقدر قبیح و چقدر سقوط اندیشه‌ای در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود که شهید مطهری در یکی از سخنرانی‌های خود قسم جلاله می‌خورد و می‌گوید اگر جمهوری اسلامی تاسیس بشود تلاش می‌کنم تا برای معرفی مارکسیست در دانشکده الهیات یک استاد بسیار باورمند و باکیفیت بیاورم.

به گزارش «اطلاعات آنلاین»، او گفت: ببینید از آنجا به کجا‌ها سقوط کرده ایم و دامنه حذف و سانسور کردن اندیشه‌ها به کجا رسیده است. به جایی رسیده‌ایم که حتی اندیشه‌های شریعتی هم توسط برخی تحمل نمی‌شود و کتاب مطهری را به جای نقد کردن خمیر می‌کنند، و این کار‌ها را به نام دین انجام می‌دهند.

وی افزود»: با تکیه بر کتاب تسخیر دولت سه نشانه اصلی وجود دارد که حاکی از پدیده تسخیر دولت است که این سه نشانه عبارت است از تسلط پول و سرمایه بر سیاست‌گذاری‌ها، عدم تغییر سیاست‌ها با تغییر دولت‌ها و افراد، و عدم توجه به مسائل واقعی جامعه.

مومنی هشدار داد: در ایران سالم‌ترین و باشرافت‌ترین افراد متهم به نفوذ می‌شوند! نفوذی کسانی‌اند که فقر و فلاکت و وابستگی را افزایش می‌دهند.

این اقتصاددان مشهور خطاب به روسای قوا گفت: تا کار به فاجعه نکشیده رویه‌ها را تغییر دهید. در تجربه قبلی حکومت یکدست، رییس جمهور وقت تمام منتقدان خود را به فساد متهم می‌کرد، اما بی‌سابقه‌ترین سقوط در شاخص فساد در دوره احمدی نژاد رقم خورد.

به گفته وی، مرکز پژوهش‌ها می‌گوید ۱۳۹۹ رتبه ایران از نظر کیفیت محیط زیست ۶۷ بوده و الان به ۱۳۳ رسیده است. این فرونشست‌ها، گسل‌ها، آلودگی‌ها و بحران آب انقدر کم اهمیت است؟

مومنی با بیان اینکه الان وقت بریدن و کنار کشیدن نیست گفت: جامعه ما بیش از هر زمانی دیگری به ارتقای بنیه اندیشه‌ای نیازمند است پس تا اطلاع ثانوی افسردگی، سرخوردگی و بریدن ممنوع!

دیگر خبرها

  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!