Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، هم‌زمان با فرارسیدن هفتم تیر، نشست «کتاب‌خوان تخصصی هفتم تیر» توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و همکاری مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی در کتابخانه هفتم تیر(سرچشمه) با حضور بازماندگان واقعه بمب‌گذاری دفتر حزب جمهوری، شاگردان شهید آیت‌الله بهشتی، مصطفی پورمحمدی، عبدالله جاسبی، محمد پیشگاهی‌فرد، اسدالله بادامچیان، مهدی شادنوش، مسئولان فرهنگی و علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی، پنج‌شنبه، هفتم تیرماه در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی(سرچشمه) برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست کتاب‌های مبانی نظری قانون اساسی(گفتارهای حسینه ارشاد و مشهد) به انضمام متن كامل قانون اساسی مصوب سال 1358، نوشته آیت‌الله شهید سیدمحمد بهشتی از نشر بقعه توسط مصطفی پورمحمدی، تشكل فراگیر(مروری بر یک دهه فعالیت حزب جمهوری اسلامی) نوشته عبدالله جاسبی از انتشارات دفتر پژوهش و تدوین تاریخ انقلاب اسلامی توسط نویسنده، خاطرات محمد پیشگاهی‌فرد از انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی توسط محمد پیشگاهی‌فرد، طرح بحث حكومت در اسلام نوشته اسدالله بادامچیان از انتشارات اندیشه ناب توسط نویسنده، تسلیم حق بودن نوشته آیت‌الله شهید سیدمحمد بهشتی از انتشارات بنیاد نشر آثار و اندیشه‌های شهید دكتر بهشتی توسط مهدی شادنوش با مخاطبان به اشتراک گذاشته می‌شود.
در این نشست همچنین از پوستر این چند کتاب ویژه شهدای هفتم تیر رونمایی خواهد شد. علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند ساعت 10 تا 12 روز پنج‌شنبه، هفتم تیرماه به آدرس میدان بهارستان، نرسیده به چهارراه سرچشمه، انتهای کوچه شهید صیرفی‌پور مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی(سرچشمه) مراجعه کنند.
در حاشیه این نشست نیز بخش تخصصی شهدای ترور در کتابخانه هفتم تیر واقع در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی افتتاح خواهد شد.
بر این اساس در ادامه همکاری‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و مجموعه شهدای انقلاب اسلامی، مقرر شد بخش تخصصی شهدای ترور با فراهم‌آوری مقدمات مورد نیاز راه‌اندازی شود. به این منظور ۳۰۵ عنوان کتاب و همچنین نرم‌افزار مدیریت کتابخانه‌های عمومی (سامان) از سوی نهاد در اختیار این مجموعه قرار گرفت و ورود اطلاعات منابع کتابخانه با همکاری گروهی از کارکنان مجموعه نهاد به انجام رسیده است.
کتابخانه هفتم تیر در سال ۱۳۹۰ در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی تأسیس و پس از توافق انجام‌ شده در زمره کتابخانه‌های مشارکتی نهاد قرار گرفت.
حدیثه سوختانلو
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۸۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزئی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است
  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ایستادگی مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ایستادگی مردم غزه برگرفته از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر رسید
  • خبر‌های پشت صحنه، هفتم اردیبهشت