Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-07@17:26:03 GMT

جلسات غیرعلنی آری یا خیر؟

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۸۸۱۵۲

جلسات غیرعلنی آری یا خیر؟

سیاست > مجلس - محمدرضا تابش*

مشکلات در هر کشوری پدید می آید و هنر آنجایی است که همه ارکان دولتی و غیر دولتی بتوانند با عملکرد مناسب و به موقع بر این مشکلات فائق آیند. این موضوع نیازمند آن است که مسئولین با یکدیگر دیدار کنند و مشکلات را بر دایره مشورت قرار دهند. مجلس یکی از ارکانی است که می تواند محلی برای بحث و گفت و گو میان دولتمردان،سیاستمداران و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. باشد به صورتی که در هر جلسه غیر علنی مبادله اطلاعاتی می شود و بحث ها و موضوعات که در قالب یک خانواده هست روی میز گذاشته و مطرح شود تا نهایتا به یک اجماعی برسیم.

امروز کشور ما با مشکلات متعددی روبه رو است که راه برون رفت از آن از گذرگاه کارآمدتر کردن برنامه ریزی‌ها و مدیریت‌های اجرایی می گذرد. نباید فراموش کنیم در این راستا حمایت‌های بیشتر قوه مقننه و قضائیه از سیاست هایی که قوه مجریه اتخاذ می کند می تواند فضا را آرام کند؛ از سوی دیگر سامان دهی مطلوب‌تر بازار ارز و میزان نقدینگی می تواند کمک کند تا فضای کشور آرام شود.

اما اهمیت جلسات غیر علنی را در دو موضوع می توان جستجو کرد؛ اول انکه این جلسات فارغ از کم و کیفش، آن هم در فاصله زمان های کوتاه می‌تواند سطح هماهنگی میان سه قوه را به میزان قابل توجهی ارتقا دهد. اما موضوع دوم که از اهمیت بیشتری برخوردار است اینکه در جلسات غیر علنی موضوعات بی‌پرده تر به سمع و نظر نمایندگان می رسد و از این‌رو نمایندگان ملت در جریان جزئیات قرار می گیرند و به فراخور شرایط زمانی و مکانی می توانند این مسائل را در اختیار مردم قرار دهند. اهمیت این موضوع از آن جهت مورد توجه قرار می‌گیرد که این یک آگاهی به مردم می دهد و آنها نیز در جریان تصمیمات مسئولان برای کنترل و حل مشکلات قرار می گیرند و این موضوع موجب می شود تا مردم احساس کنند محرم هستند. وقتی صحبت از وحدت و انسجام می شود تنها وحدت میان تصمیم گیران نیست بلکه بخشی از آن وحدت و انسجام میان مردم و مسئولان است که قطعا در برون‌رفت از مشکلات و معضلات امروز که همه به نوعی با آنها دست به گریبان هستیم کمک بسیاری خواهد کرد.

* نماینده مردم اردکان و نائب رئیس فراکسیون امید 

29216

کلید واژه‌ها : مجلس دهم - اقتصاد ایران - فراکسیون امید در مجلس دهم - تحریم اقتصادی -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس دهم اقتصاد ایران فراکسیون امید در مجلس دهم تحریم اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۸۸۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از میان ۲۴۵ منتخب مرحله اول انتخابات مجلس دوازدهم، ۴ زن متولد دهه شصت در زمره جوان ترین نمایندگان این دوره از مجلس، هستند.

در این میان، زهرا خدادادی متولد ۱۳۶۵ از حوزه انتخابیه ملکان و لیلان، جوان ترین زن مجلس دوازدهم است. همچنین فاطمه جراره متولد ۱۳۶۳ از حوزه انتخابیه بندرعباس و قشم، زهرا سعیدی مبارکه متولد ۱۳۶۲ از حوزه انتخابیه مبارکه و بهشید برخوردار متولد ۱۳۶۰ از حوزه نماینده اقلیت زرتشتیان نیز نامشان در میان متولدین دهه شصت مجلس دوازدهم به چشم می خورد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903473

دیگر خبرها

  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • یحیی تکذیب کرد: پای تعهدنامه در میان نیست!
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران