Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری برنا به نقل از خبرگزاری رویترز، عفو بین الملل از شورای امنیت سازمان ملل خواسته تا پرونده عملکرد ارتش میانمار در برخورد با مسلمانان روهینجایی را به دادگاه کیفری بین المللی ارجاع داده و تحریم‌های سخت تسلیحاتی علیه این کشور و تحریم‌های مالی علیه مقام‌های ارشد میانمار اعمال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نهاد  در گزارشی با عنوان " همه چیز را نابود می‌کنیم: مسئولیت ارتش در جرایم ضد بشری علیه راخین" آورده که ادله و اسناد زیاد موثقی را در اثبات دست داشتن مین اونگ هلیانگ، فرمانده کل ارتش میانمار و ۱۲ نظامی دیگر در جرایم ضد بشری علیه ها گردآورده است.

در پی سرکوب مسلمانان روهینجایی ساکن استان راخین در غرب میانمار به دست نیروهای ارتش این کشور دست کم ۷۰۰ هزار تن از این افراد از خانه‌های خود گریخته و به بنگلادش رفتند.

عفو بین الملل که بررسی‌های درباره وضعیت روهینجایی‌ها را از سپتامبر ۲۰۱۷ آغاز کرده، در گزارش خود آورده که عملیات تحت رهبری ارتش میانمار به کمپینی برنامه ریزی شده با هدف کشتار، تجاوز و شکنجه این افراد بدل شده است.

در این گزارش به نام افرادی چون ژنرال "سو وین"، معاون هلیانگ اشاره شده که مرتکب بدترین اقدامات علیه مسلمانان روهینجایی شده‌اند.

در این گزارش همچنین به اسامی هشت عضو ارتش و سه پلیس گارد مزری میانمار نیز اشاره شده است.

عفو بین الملل گفته که این افراد باید به خاطر اقدامات جنایتکارانه خود مسئول شناخته شوند.

این نهاد حقوق بشری همچنین از دولت میانمار خواسته تا محدودیت‌های اعمال شده بر آزادی تحرکات و تجمعات را متوقف کرده و حق شهروندی به روهینجایی‌ها بدهد.

ماتئو ولز، از مسئولان عفو بین الملل گفت قتل، تجاوز ، شکنجه و آتش سوزی و سیاست گرسنگی دادن به روهینجاها که ارتش میانمار در روستاهای مختلف ایالت راخین مرتکبش شده تنها بخشی از اقدامات سربازان و یگان نظامی علیه روهینجایی‌ها است و اسناد فراوانی وجود دارد دال بر این که این اقدامات تنها بخشی از حملات برنامه ریزی شده علیه روهینجاها بوده است.

این گزارش شامل بیش از ۴۰۰۰ مصاحبه و تلاش‌های گسترده ۹ ماهه در داخل میانمار و بنگلادش است که جنایات ارتش میانمار را نشان می‌دهد که از جمله آن اجبار بیش از ۷۰۲ هزار زن و مرد و کودک برای فرار به بنگلادش بعد از ۲۵ اوت ۲۰۱۷ است و ایتن عدد شامل ۸۰ درصد ساکنان روهینجایی در راخین می‌شود.

اگر شورای امنیت به درخواست عفو بین الملل، این پرونده را به دادگاه کیفری بین المللی ارجاع دهد، به دادگاه اجازه می‌دهد تا این مساله را مورد بررسی و تحقیق قرار دهد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مسلمانان میانمار عفو بین الملل روهینجایی نسل کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۰۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربده کشی نتانیاهو برای دادگاه لاهه

بنیامین نتانیاهو، در واکنش به گمانه زنی های مطرح شده در رسانه های بین المللی در مورد احتمال صدور قرار تعقیب بین المللی دیوان لاهه علیه مقامات سیاسی و فرماندهان و نظامیان اسرائیلی به اتهام جنایات جنگی در نوار غزه، این نهاد بین المللی را نیز تهدید کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی همزمان با افزایش گمانه زنی ها در مورد تحت تعقیب قرار گرفتن مقامات سیاسی و نظامی ارشد رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین المللی دادگستری (لاهه)، این نهاد بین المللی را نیز تهدید کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت اسرائیل تحت رهبری من با هرگونه تلاش از سوی دادگاه لاهه به منظور تضییع حقوق این رژیم در دفاع از خود مقابله خواهد کرد.

وی افزود: ما در برابر تهدیدات علیه نظامیان و مسئولین کابینه خود از سوی دادگاه لاهه سر خم نخواهیم کرد.

رسانه های صهیونیستی در روزهای اخیر به کرات از جلسات مقامات ارشد حقوقی و سیاسی رژیم صهیونیستی با نتانیاهو به دلیل احتمال صدور قرار تعقیب دادگاه لاهه علیه مقامات ارشد نظامی و سیاسی اسرائیلی به اتهام ارتکاب نسل کشی و جنایات جنگی در نوار غزه پرده برداشته اند.

تدابیر جدید دیوان لاهه در رابطه با جنگ در غزه

 

گفته می شود نتانیاهو با تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از وکلا و مقامات ارشد حقوقی این رژیم همچون یاریو لوین، وزیر دادگسترس در تلاش اند تا مانع از هرگونه صدور تعقیب بین المللی مقامات سیاسی و فرماندهان و نظامیان اسرائیلی از سوی دادگاه بین المللی لاهه شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نافرمانی ده‌ها نظامی صهیونیست از مشارکت در عملیات علیه رفح
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح/شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ تن افزایش یافت
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح/شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ نفر افزایش یافت
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • موج استعفای مقامات نظامی صهیونیست این‌بار هالیوی را گرفتار می‌کند
  • عربده کشی نتانیاهو برای دادگاه لاهه