Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رضا زینی وند مقدم صبح امروز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه بررسی روی آموزش و پرورش استان داشته ام، ۶۰ جلسه کارشناسی با معاونان، مدیران، بدنه کارشناسی و ... تشکیل داده ام و سعی کرده ام آنچه که در گذشته اتفاق افتاده را رصد و آسیب شناسی کنم، اظهار داشت: مشکلات و نواقص و برنامه های لازم برای رفع آن ها را بررسی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سیاست من این است که بتوانم باتوجه به سیاست ها و اسناد بالادستی به ویژه سند تحول بنیادین و با توجه به ظرفیت ها و توانمندی های استان، کار کنم، تصریح کرد: استان از توسعه عقب افتاده و در هر شاخصی رتبه استان زیر ۲۵ است و این یک درد است،  همه هم آسیب را می دانیم اما اقدام عملی برای رفع این آسیب ها صورت نگرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر اینکه بنا دارم چارچوبی تعیین کنم که با توجه به ظرفیت های استان نقشه راهی داشته باشیم، افزود: هرکجا فشار روی آموزش و پرورش بوده این دستگاه نتوانسته به رسالت خود عمل کند و از ریل خود خارج شده است.

زینی وند مقدم با اشاره به اینکه علت اصلی عقب ماندگی ها نیز سیاست زدگی، باندگرایی و مسائل طایفه ای است که در همه جوانب حاکم بوده گفت: امیدوارم بتوانم دستگاه تعلیم و تربیت را به ریل واقعی خود برگردانم و از سیاست زدگی و تصمیمات شتاب زده و نسنجیده دوری کنم.

وی با بیان اینکه تا الان هم حرف و شعارم را سعی کرده ام در عمل اجرایی کنم، تصریح کرد: ۴۸۰۰ مدرسه در استان داریم که حدود ۱۰۵۰ مدرسه کد تخریب خورده اند و ۶۰۰ مدرسه استاندارد داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر اینکه ۶۸۰ مدرسه در استان نیازمند به مقاوم سازی هستند و مابقی مدارس نیز مشکلات عدیده ای دارند که اصلاح و بازسازی آن ها کار سختی است، افزود: تدبیر کرده ایم برای این قضیه،  جلساتی با مجمع خیرین داشته ایم تا فضاهای آموزشی کل استان رصد شود و یک کار کارشناسی دقیقی انجام دهیم.

زینی وند مقدم با اشاره به اینکه یکی از معضلات و مشکلات در مناطق آسیب زا و پرخطر، نوع نگاه به آن ها بوده است، این مناطق رها شده اند و ده ها مدرسه متروکه شده در محلات حاشیه ای استان داریم، ادامه داد: ۱۰ تا ۱۵ فضا را شناسایی کرده ایم که می توان در قالب برنامه بودجه آن ها را تغییر کاربری داد.

وی با بیان اینکه در  محله پشت بازار خرم آباد یک مدرسه داریم که از محل صرفه جویی اعتبار گذاشته ایم تا آن را تغییر کاربری رفاهی و فرهنگی بدهیم، تصریح کرد: ۵۲ میلیون تومان صرف ایجاد یک گود زورخانه در فضایی که متروکه شده بود، کرده ایم.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان افزود: مدرسه ای در منطقه فلک الدین داریم که پیش از این به مکانی برای جمع آوری مواد ضایعاتی تبدیل شده بود؛ با برنامه ریزی صورت گرفته آن را تبدیل به یک زمین چمن خواهیم کرد و این نمونه کارهایی است که در همین مدت استارت زده ایم.

کد خبر 4332116

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش لرستان خرم آباد بوشهر گرگان خبرگزاری مهر کرمانشاه شهرکرد شیراز مشهد خرم آباد یاسوج بیرجند مواد مخدر هفته قوه قضاییه تبریز کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۱۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • قبرستان متروکه منطقه دهخدای زنجان تعیین تکلیف می‌شود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش