Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛سازمان اروپایی – عربستانی حقوق بشر در گزارش خود به مناسب روز جهانی کمک به قربانیان شکنجه شیوه های شکنجه گری در عربستان را بررسی و سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی را مسئول مستقیم شکنجه در این کشور دانست.

این شبکه افزود: هر سال سازمان اروپایی – عربستانی حقوق بشر تاکید می کند که ریاض به مفاد معاهده امضا شده در سال 1997 میلادی نه تنها پایبند نبوده است؛ بلکه برعکس، به شکنجه جسمی و روحی گسترده بازداشت شدگان ادامه داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شکنجه ها همراه با رفتارهای اهانت آمیز بوده و حتی کودکان و نوجوانان از این شکنجه ها در امان نبوده اند.

خطرناکتر این است که شکنجه از طریق دستگاه ریاست امنیت کشور اجرا می شود که به دستور شاه سعودی در سال 2017 میلادی تشکیل شد و این دستگاه به طور مستقیم زیر نظر رئیس هیئت وزیران یعنی سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی فعالیت می کند. این بدان معنا است که شاه سعودی به طور مستقیم در این شکنجه گیری ها دست دارد.

سازمان اروپایی – عربستانی حقوق بشر به نمونه ای از شکنجه گیری ها از شوک الکتریکی اعضای مختلف بدن، سوزاندن با سیگار، ضرب و شتم شدید با وسایل مختلف و فلک کردن اشاره کرده است.

در کنار شکنجه های جسمی، مسئولان سعودی انواع شکنجه های اهانت آمیز دیگر را علیه زندانیان اعمال می کنند که سازمان یاد شده شماری از آنها از جمله، سلول انفرادی و محرومیت از ارتباط با جهان خارج و محرومیت از آب و غذا و سرویس بهداشتی و خواب و نظارت پزشکی و ارعاب های روحی از طریق تهدید مستقیم قربانی یا تهدید آسیب رساندن به اعضای خانواده اش را مستند سازی کرده است.

عربستان در محافل بین المللی تلاش می کند که خود را کشوری متعهد به معاهده مبارزه با شکنجه نشان دهد و در گزارش هایش به کمیته مبارزه با شکنجه و به شورای حقوق بر سازمان ملل خود را متعهد نشان دهد اما مستند سازی موارد مرگ و میر در زندانها این ادعاهای سعودی ها را رد می کند.

از جمله این موارد، شهادت یک بازیکن جوان والیبال به نام مکی العریض زیر شکنجه در ماه مارس سال 2014 میلادی یعنی دو روز بعد از بازداشت در یک ایست و بازرسی و شکنجه اش در مرکز پلیس العوامیه بود. در ژانویه سال 2017 میلادی، محمد الحساوی جوان عربستانی در زندان اداره آگاهی الدمام بعد از دو سال بازداشت جان باخت و مدیرت زندان علل مرگ وی را فاش نکرد.

سازمان اروپایی – عربستانی حقوق بشر در روز جهانی کمک به قربانیان شکنجه تاکید کرد که قربانیان شکنجه نیاز به کمک دارند تا مسئولان شکنجه گیری مجازات شوند و تضمین شود که این قربانیان به خاطر اعتراف گیری از آنها زیر شکنجه محاکمه نشوند.

این سازمان تاکید کرد که شاه سعودی مسئول مستقیم شکنجه منظم در عربستان است.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

همه چیز درباره شکنجه در زندان های عربستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عربستان خاورمیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۴۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند

فایننشال تایمز می‌نویسد که کشور‌ها از آینده دارایی‌های خود در غرب می‌ترسند. آنها به طور خصوصی از نمایندگان اتحادیه اروپا خواستند "تسلیم فشار‌های آمریکا و انگلیس نشوند" و بر جلوگیری از مصادره ۲۰۰ میلیارد یورو از دارایی‌های روسیه پافشاری کردند.

در گردهمایی اخیر وزرای دارایی گروه ۲۰ در برزیل، نمایندگان در یک موضوع مبرم احساس ناراحتی عمیقی داشتند: مصادره بالقوه یا استفاده از دارایی‌های روسیه که تحت تحریم‌های غرب پس از حمله روسیه به اوکراین مسدود شده بودند.

دو وزیر - محمد الجدان از عربستان سعودی و سری مولیان ایندراواتی از اندونزی - از جمله کسانی بودند که از این بابت نگران بودند. سؤالات آنها از همتایان غربی خود به یک بحث پرتنش در مورد اینکه آیا صد‌ها میلیارد یورو از دارایی‌های مسدود شده بانک مرکزی روسیه باید برای کمک به تأمین مالی اوکراین اختصاص داده شود، تبدیل شد.

آمریکا و هم پیمانانش استدلال می‌کنند که انجام این کار باعث تقویت مالی با پتانسیل تبدیل جنگ به نفع کی‌یف خواهد شد. برای مخالفان این ایده، چنین اقدامی خطر ایجاد یک سابقه خطرناک در حقوق بین‌الملل را به همراه دارد - سابقه‌ای که می‌تواند منافع هر کشوری را در غرب درگیر کند و نظم حقوقی بین‌المللی را نیز به خطر بیندازد.

در حال حاضر، کی‌یف به بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری که در ۲۴ آوریل توسط سنای ایالات متحده تصویب شد، پس از ماه‌ها کشمکش سیاسی متکی است. اما جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، متحدانش را تحت فشار قرار می‌دهد تا به دنبال راه‌هایی برای بهره‌برداری از ذخایر تقریباً ۲۶۰ میلیارد یورویی روسیه باشند، در حالی که نشست سران گروه هفت در ایتالیا در ماه آینده به عنوان لحظه‌ای کلیدی برای فشار جهت پیشرفت تلقی می‌شود. پیش از این، نمایندگان G۷ گفتند که موضوع مصادره کامل دارایی‌های فدراسیون روسیه دیگر مورد بحث قرار نمی‌گیرد و اقدامات جایگزین در حال بررسی است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • عربستانی‌ها آماده می‌شوند: آتش‌بازی در تابستان
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • چراغ سبز عربستان به اسرائیل با بازداشت حامیان فلسطین
  • بلومبرگ: عربستان دیدگاه‌های ضد اسرائیلی را سرکوب می‌کند
  • با توافق الاتحاد: بنزما به رئال بازگشت (عکس)