Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا ، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که زنان مبتلا به دیابت در حالی که باردار هستند، در معرض خطر بیشتری از داشتن یک کودک مبتلا به اختلال طیف اوتیسم هستند.این موضوع همچنین شامل زنانی که در کل زندگی خود دچار دیابت نوع 2 بوده‌اند و کسانی که در بارداری به دیابت مبتلا شده‌اند، می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یک تیم تحقیقاتی از مرکز بهداشت و درمان قیصر در جنوب ایالت کالیفرنیا اعلام کرد که هر نوع التهاب، سطوح سمی گلوکز و سیستم ایمنی بدن که می‌تواند دیابت بارداری را تحت تاثیر قرار دهد، می‌تواند خطر ابتلای کودک به اوتیسم را افزایش دهد.

محققان بیش از 400 هزار کودک را که بین سال‌های 1995 تا 2012 متولد شده‌اند، بررسی کردند.دانشمندان این مطالعه دریافتند زنانی که به دیابت نوع 1، دیابت نوع 2 و دیابت بارداری مبتلا هستند، در معرض خطر بیشتری از داشتن یک کودک اوتیسم قرار دارند.

این یافته جدید با تحقیقات پیشین مطابقت دارد. تحقیقات قبلی نیز اشاره داشت که زنان مبتلا به دیابت نوع 2 با احتمال تولد نوزادان مبتلا به اختلال اوتیسم مواجه هستند.دو سال پیش، پژوهشگر ارشد این مطالعه، دکتر "آنی شیان" و تیم وی کشف کردند زنانی که در هفته 26 بارداری خود مبتلا به دیابت حاملگی هستند، با 42 درصد احتمال بالاتری برای داشتن یک کودک مبتلا به اوتیسم مواجه هستند.

محققان در زنانی که بعد از هفته 26 بارداری مبتلا به دیابت بارداری شدند، خطر مشابهی را نیافتند.دکتر شیان و همکارانش در این مطالعه جدید دریافتند که هر چه یک زن در دوران بارداری زودتر به دیابت مبتلا شود، خطر ابتلای نوزاد وی به اوتیسم افزایش می‌یابد.محققان نوشتند: این نتایج نشان می‌دهد که شدت دیابت مادران و زمان ابتلای آنان ممکن است با خطر ابتلا به اوتیسم نوزادانشان همراه باشد.

دیابت به عنوان یک بیماری مزمن توصیف شده است که بر چگونگی تبدیل یک ماده غذایی به انرژی در بدن فرد تاثیر می‌گذارد. بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده از مراکز کنترل و پیشگیری بیماری در سال 2017، بیش از 100 میلیون نفر در آمریکا مبتلا به دیابت هستند.

برای زنان، ابتلا به دیابت، خطر ابتلا به حمله قلبی را چهار برابر افزایش می‌دهد. اگر یک زن مبتلا به دیابت هستید و در حال برنامه‌ریزی برای فرزنددار شدن هستید، باید دقت کنید که احتمالا بارداری دشواری خواهید داشت و احتمال سقط جنین می‌رود.

این مطالعه همچنین نشان داد که مادران مبتلا به دیابت نوع 1 در معرض خطر دوبرابری نسبت به مادران غیر دیابتی برای تولد نوزادان اوتیسم هستند.  

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۶۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی

آفتاب‌‌نیوز :

تزریق انسولین به مقدار کم، کاهش قند خون نیمه شب، تغذیه نامناسب یا پرخوری، پدیده داوون و تزریق نادرست انسولین از دلایل افزایش قند خون صبحگاهی است.

 پدیده داوون به این جهت است که از حدود ساعت سه تا چهار صبح به بعد، قند خون افزایش می‌یابد که سه یا چهار بار در هفته، این مسئله رخ می‌دهد. علت این افزایش، ترشح هورمون‌هایی مانند هورمون رشد به ویژه در دوره بلوغ مبتلایان به دیابت نوع یک است و این هورمون‌ها مخالف انسولین عمل می‌کنند و باعث افزایش قند خون می‌شوند.

 در افراد دیابتی که انسولین تزریق می‌کنند، کاهش اثر انسولین که هنگام شب تزریق شده و نیز استرس و فشار‌های عصبی، به تشدید پدیده داوون می‌انجامد. برای اطمینان از بروز این پدیده، لازم است طی شب، چندین بار قند خون را اندازه‌گیری کرد.

 برای برطرف کردن این پدیده، از آن جا که نیاز به انسولین در هنگام صبح افزایش می‌یابد، با نظر پزشک، انسولین را باید دیرتر تزریق کرد.

با توجه به این که در کشور ما بسیاری از افراد دیر شام می‌خورند، قند خون ممکن است طی شب افزایش یابد. در این مورد نیز باید در طول شب، چندین بار قند خون را کنترل کرد و اگر متوجه شدید که قند خون در طول شب افزایش یافته، به احتمال زیاد، میزان انسولین برای تزریق شبانه کم است.

 میزان انسولین را باید زیر نظر پزشک معالج را افزایش دهید. کاهش قند خون در نیمه‌های شب نیز ممکن است سبب افزایش قند خون صبحگاهی شود؛ زیرا هنگامی که قند خون به شدت کاهش یابد، بدن انسان به طور خودکار هورمون‌هایی از جمله آدرنالین و گلوکاگن ترشح می‌کند که مخالف انسولین عمل کرده و باعث افزایش قند خون صبحگاهی می‌شوند.

 بیمار باید قند خون را چندین بار در طول شب کنترل کند تا متوجه کاهش احتمالی قند خون شود. میزان انسولین پایه و زمان تزریق آن باید زیر نظر پزشک تغییراتی داده شود و تغذیه نامناسب یا پرخوری نیز هر یک ممکن است به افزایش قند خون صبحگاهی بینجامد.

 برخی از افراد مبتلا به دیابت به جای شام، میوه زیاد مصرف می‌کنند یا به مقدار زیاد مواد پروتئینی، لبنیات و ماست می‌خورند که در طول شب، بخشی از این مواد در کبد تبدیل به قند یا گلوکز می‌شود و همین امر سبب افزایش قند خون صبحگاهی می‌شود.

 برای شام نباید مقدار فراوان پروتئین، مواد غذایی پر چرب و نیز مقدار زیادی میوه مصرف کرد. برای مهار افزایش قند خون صبحگاهی، اولین گام، تشخیص دلیل بروز آن است و در صورتی که قند صبحگاهی کنترل شود، کنترل قند خون در سایر اوقات روز نیز امری قابل دسترسی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان (عکس)
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟