Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@23:00:07 GMT

حقابه بالیقلو نباید مورد بی‌توجهی قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۹۸۶۵۸

حقابه بالیقلو نباید مورد بی‌توجهی قرار گیرد

‌عضو شورای شهر اردبیل گفت: انتظار می‌رود حقابه بالیقلو از سوی آب منطقه‌ای دوام و قوام پیدا کند تا حیات این رودخانه را به عینه مشاهده کنیم.

‌به گزارش ایسنا، ‌حسین افسانه در نشست اعضای شورای شهر اردبیل با مدیر کل محیط زیست استان اردبیل اظهار کرد: ما در حوزه محیط زیست نیاز به فرهنگ‌سازی و آگاهسازی مردم داریم تا خود مردم به قوانین و مقررات زیست محیطی احترام گذاشته و به سلامت محیط پیرامونی خود بها دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: باید از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد و مشارکت بالای آنها در بخش‌های مختلف استفاده کنیم، چرا که این تشکل‌ها از ظرفیت خوب تعامل و ارتباط با مردم برخودار هستند.
افسانه بیان کرد: ما سالانه یک میلیارد تومان برای بهسازی و زیباسازی رودخانه بالیقلو هزینه می‌کنیم اما انتظار می‌رود حقابه بالیقلو از سوی آب منطقه‌ای دوام و قوام پیدا کند تا حیات این رودخانه را به عینه مشاهده کنیم.
عضو شورای شهر اردبیل افزود: با توجه به اینکه رودخانه بالیقلو از وسط شهر عبور می‌کند، هر چقدر آب این رودخانه زیاد و سیمای آن مناسب باشد، قطعا بر جذابیت شهر و جلب نظر شهروندان نیز کمک خواهد کرد.
افسانه به شرایط ضعیف موزه تاریخ طبیعی اردبیل و عدم روزآمدی آن در سال‌های اخیر اشاره و تصریح کرد: ما به راحتی می‌توانیم این موزه را با توجه به موقعیت آن در شورابیل به گونه‌ای احیا و نوسازی کنیم تا این مجموعه به یک تفرجگاه ارزشمند برای گردشگران و شناسنامه‌ای برای محیط زیست استان اردبیل تبدیل شود.
 
در انتقال مشاغل مزاحم محیط زیست هیچ تحرکی از خود نشان نداد


دیگر عضو شورای شهر اردبیل با بیان اینکه این مجموعه باید بر پیوست زیست محیطی پروژه‌های عمرانی نظارت بیشتری داشته باشد، افزود: محیط زیست باید در کنار برنامه‌های نظارتی در مجموعه خودش نیزبه گونه‌ای عمل کند تا الگویی برای سایر مجموعه‌ها و نهادها باشد.
یعقوب هاشمی با انتقاد از شرایط قدیمی و فرسوده موزه تاریخ طبیعی تصریح کرد: به دلیل این شرایط نامرغوب مردم و خانواده‌ها به ویژه گردشگران رغبتی به حضور در این موزه پیدا نمی‌کنند که امیدواریم نسبت به بروزسانی این موزه هر چه سریعتر اقدام شود.
وی همچنین به برداشت‌های بی‌رویه مصالح ساختمانی از معادن اشاره کرد و گفت: در برخی از مناطق این استان به ویژه شهر اردبیل این برداشت‌ها سیمای نامطلوبی را ایجاد کرده در حالی که انتظار می‌رود محیط زیست با حساسیت روی این موضوع ورود پیدا کند.
دبیر شورای استان اردبیل با طرح این سوال که مشخص شود اعتبارات محیط زیست در چه بخش‌ها و پروژه‌هایی صرف می‌شود، خاطرنشان کرد: ما به عینه چیز خاصی را از محیط زیست در اجرای پروژه‌های زیست محیطی مشاهده نمی‌کنیم.
هاشمی ضرورت راه‌اندازی ایستگاه دوم سنجش هوا را در اردبیل و انتقال مشاغل مزاحم را با نظارت محیط زیست به خارج از شهر یادآور شد و اظهار کرد: جای گلایه است که هیچ مکاتبه‌ای از سوی محیط زیست در تاخیر و تعلل به وجود آمده در این انتقال مطرح نشد در حالی که پروژه تاکنون عقیم مانده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام منطقه اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۸۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • سلاجقه: حدود ۶۰میلیون مترمکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • بازدید رایگان از موزه تنوع زیستی پارک پردیسان برای یک هفته
  • سلاجقه: حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر