Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا هادی قهرمانیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در حاشیه بازید از باغها در اراضی شیب دار اظهار داشت: پارسال در سطح 2هزار هکتار از اراضی این شهرستان طرح های آبیاری نوین با اعتبار بیش از 113 میلیارد ریال اجرا شد.
وی گفت: هم اکنون طرح های آبیاری تحت فشار به صورت تجمیعی در سطح 20 هزار هکتار با اعتباری افزون بر 220 میلیارد ریال در حال اجرا است که با اجرای این طرح تحول زیادی در این بخش صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی مانه و سملقان گفت: 2 هزار و 60 هکتار توسعه باغ ها در اراضی شیب دار این شهرستان انجام شده است.
قهرمانیان افزود: تاکنون در اراضی ملی در قالب طرح مستثنیات 131 هکتار طرح اجرا شده است، از کشاورزانی که قصد دارند در اراضی دیم و شیب دار باغ ایجاد کنند توصیه می شود درختان کم آب طلب کشت کنند.
وی اظهار داشت: درختان بادام، انگور، پسته، زرشک، زیتون، انواع گیاهان داروئی مصرف آب کمتری دارند، در سال جاری 11هزار اصله نهال انگور و هفت هزار و 500 اصله نهال بادام با مبلغ 60 میلیون ریال بین باغداران توزیع شده است.
قهرمانیان افزود: کاشت گل محمدی در شهرستان مانه و سملقان نیز با استقبال خوبی روبه رو است.
شهرستان 110 هزار نفری مانه و سملقان در 45 کیلومتری غرب بجنورد واقع شده است و به عنوان قطب کشاورزی استان خراسان شمالی محسوب می شود.
این شهرستان دارای 4 هزار هکتار باغ است که 54 نوع محصول را دارد، مانه و سملقان با 85 هزار هکتار اراضی زیر کشت محصولاتی چون گندم، برنج، پنبه، کلزا، آفتابگردان دارد که هرساله یک سوم گندم استان خراسان شمالی را تولید می کند.
7183/ 3007/ 6042
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 برنج پنبه جهاد کشاورزی خراسان شمالی گل محمدی جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۱۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر از ابتدای اجرای این قانون از تعداد ۱۰۱۲ پلاک موجود در استان،۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

سیدمحمدرضا حسینی در گفت وگو با ایسنا، افزود: رفع این تداخلات براساس عکس های هوایی دهه۴۰ که در دسترس استان قرار گرفته انجام شده است.

وی گفت: در دولت سیزدهم رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان های سیستان وبلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده که بر این اساس ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده است.

حسینی خاطرنشان کرد: با این اقدام ارزشمند پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است که یکی از اثرات بارز رفع تداخلات تضمین امنیت سرمایه گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده های حقوقی در محاکم قضایی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری