Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@22:38:16 GMT

سرنگونی بن‌سلمان قطعی است و فقط به زمان نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۰۴۹۵۵

سرنگونی بن‌سلمان قطعی است و فقط به زمان نیاز دارد

یک شاهزاده جدا شده از آل سعود تاکید کرد خشم زیادی در داخل خاندان حاکم به سبب رفتارها و اقدامات محمد بن سلمان حاکم شده و سرنگونی وی حتمی است و فقط به زمان نیاز دارد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، شاهزاده خالد بن فرحان که به آلمان پناهنده شده است و در فضای مجازی هم فعال است،‌ از سیاست‌ها و اقدامات محمد بن سلمان ولیعهد سعودی به ویژه تلاش‌ها و تحرکات گسترده وی در راستای پیشبرد طرح‌های خصمانه آمریکا علیه ملت فلسطین و در راس آنها طرح موسوم به معامله قرن انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد حرکت پرشتاب ولیعهد سعودی در راستای پیشبرد طرح معامله قرن با هدف برقراری روابط مستحکم و عمیق با اسرائیل و تحقق تمام منافعش بر اساس اصل سمعا و طاعه(نوکری و سرسپردگی) برای تسهیل تکیه زدن وی بر تخت پادشاهی صورت می‌گیرد.

بن فرحان خاطر نشان کرد بن سلمان یکی از فرزندان شاهزاده فیصل بن بندر بن عبدالعزیز امیر فعلی ریاض را به عنوان ولیعهد هنگام برعهده گرفتن پادشاهی پس از پدرش در نظر گرفته است.

وی تاکید کرد شخصیت ولیعهد جدید، از ویژگی ضعیف و ناتوان بودن و تبعیت کورکورانه و محض از محمد بن سلمان برخوردار است.

بن فرحان درباره وضعیت جسمانی ولیعهد سعودی گفت منابع نزدیک به سیاستگذاران کنونی سعودی اعلام کرده‌اند که وی از صحت و سلامتی برخوردار است، بر خلاف مشکلات روانی که به آن مبتلاست.

این شاهزاده مخالف و جدا شده از خاندان حاکم سعودی هدف ریاض از تایید سریع معامله قرن را تقویت روابط خود با رژیم اسرائیل توصیف کرد.

بر اساس گزارش الشرق، خالد بن فرحان گفت: شتاب رژیم سعودی برای اجرایی کردن طرح معامله قرن با هدف ایجاد روابطی مستحکم با اسرائیل و تامین همه منافع این رژیم براساس اصل اطاعت کامل به منظور حفاظت از تاج و تخت صورت می گیرد.

وی افزود: معامله قرن طرحی قدیمی به شمار می رود اما به خاطر وجود شرایط مناسب بین المللی برای اجرای آن درحال حاضر مطرح شده است. ایده این طرح از طرف اسرائیل زیر نظر آمریکا و با کمک سران برخی کشورهای عربی مطرح شد تا طرح همه جانبه ای تدوین شود که هدف از آن پایان دادن به مسئله فلسطین و دور زدن این مسئله براساس نقطه نظر اسرائیل و براساس نقشه های صهیونیستی است.

بن فرحان این سوال را مطرح کرد که منافع برخی سران عرب (عربستان، امارات و مصر) از اینکه برای اجرایی کردن این طرح شرکت کرده و با اصرار و به طور تقریبا علنی در این زمینه همکاری می کنند، چیست؟

وی به سوال خود اینگونه پاسخ داد که برخی سران به ویژه در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس چشم طمع به رسیدن به قدرت با هر ابزاری دارند. بهترین وسیله ای که گمان می کنند برای اینکار وجود دارد؛ برقراری روابطی مستحکم با رژیم صهیونیستی و تامین همه منافع این رژیم براساس اصل اطاعت کردن برای تسهیل بخشیدن به قدرت رسیدن در کشورهایشان است.

توطئه علنی ریاض علیه ملت فلسطین

خالد بن فرحان درباره افشا شدن روند اخیر عادی سازی روابط بین ریاض و تل آویو و خبرهای مطرح شده درخصوص مشارکت عربستان در نشست اخیر عبدالله دوم شاه سعودی و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل در شهر امان گفت: شکی نیست که تلاش ریاض برای عادی سازی روابط با اسرائیل کاملا واضح است و گواه این ادعا نیز توطئه علنی عربستان علیه ملت فلسطین و موافقت از پیش صورت گرفته و تلاش بی وقفه آل سعود برای موفق کردن تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درخصوص قدس در اتاق های در بسته است. دیگر گواه این ادعا نیز سکوت شرم آور عربستان در قبال کشتار کنونی ساکنان غزه است که بزرگترین دلیل بر هماهنگی مستحکم و مداوم بین آل سعود و رژیم صهیونیستی به شمار می رود.

تباهی گاو شیرده سعودی

خالد بن فرحان با اشاره به پسرفت اوضاع اقتصادی عربستان در سایه سیاست های جدید شاه سعودی و فرزندش و بازداشت شماری از بازرگانان و شاهزادگان سعودی و طرح شاه سعودی و فرزندش برای تحمیل دیکتاتوری بر خاندانش و مردم عربستان اظهار داشت عربستان در سایه اصرار ترامپ برای دوشیدن آخرین قطره شیر گاو شیرده سعودی دچار تباهی اقتصادی شده است و اگر این مسیر به طور جدی اصلاح نشود، متاسفانه در آینده بسیار نزدیک همه چیز تباه خواهند شد.

وی گفت: بسیاری از بازرگانان بزرگ و اقشار متوسط جامعه عملا به خارج از کشور رفته اند تا در جایی سکونت کنند که بتوانند زندگی کنند و از حق یک زندگی با عزت و امن برخوردار باشند.

خالد بن فرحان افزود: آمار رسمی و مشخصی وجود ندارد اما به طور قطع، شاهزادگان بسیاری در زندان ها هستند که من بسیاری از آنها را می شناسم اما نام هیچ یک از آنها را به خاطر ترس از تهدید زندگی شخصی آنها نمی توانم بر زبان بیاورم.

شاهزادگان در جوش و خروش

وی گفت: یقین دارم که برخی شاهزادگان الان در اعتراض به نظام سعودی و سیاست آن در حال جوش و خروش درونی هستند زیرا این سیاست ابهت عربستان و وجهه و جایگاه و توانمندی های آن را تباه کرده است و آینده خاندان را در خطری واقعی قرار داده است. اکثر صاحب نفوذان و نیروهای تاثیرگذار بر عرصه سیاسی سعودی نه فقط معترض هستند بلکه خواهان تغییری واقعی هستند که آنها و ملت عربستان و ملت های عربی و اسلامی را راضی کند.

منبع: تسنیم

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۴۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند

فایننشال تایمز می‌نویسد که کشور‌ها از آینده دارایی‌های خود در غرب می‌ترسند. آنها به طور خصوصی از نمایندگان اتحادیه اروپا خواستند "تسلیم فشار‌های آمریکا و انگلیس نشوند" و بر جلوگیری از مصادره ۲۰۰ میلیارد یورو از دارایی‌های روسیه پافشاری کردند.

در گردهمایی اخیر وزرای دارایی گروه ۲۰ در برزیل، نمایندگان در یک موضوع مبرم احساس ناراحتی عمیقی داشتند: مصادره بالقوه یا استفاده از دارایی‌های روسیه که تحت تحریم‌های غرب پس از حمله روسیه به اوکراین مسدود شده بودند.

دو وزیر - محمد الجدان از عربستان سعودی و سری مولیان ایندراواتی از اندونزی - از جمله کسانی بودند که از این بابت نگران بودند. سؤالات آنها از همتایان غربی خود به یک بحث پرتنش در مورد اینکه آیا صد‌ها میلیارد یورو از دارایی‌های مسدود شده بانک مرکزی روسیه باید برای کمک به تأمین مالی اوکراین اختصاص داده شود، تبدیل شد.

آمریکا و هم پیمانانش استدلال می‌کنند که انجام این کار باعث تقویت مالی با پتانسیل تبدیل جنگ به نفع کی‌یف خواهد شد. برای مخالفان این ایده، چنین اقدامی خطر ایجاد یک سابقه خطرناک در حقوق بین‌الملل را به همراه دارد - سابقه‌ای که می‌تواند منافع هر کشوری را در غرب درگیر کند و نظم حقوقی بین‌المللی را نیز به خطر بیندازد.

در حال حاضر، کی‌یف به بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری که در ۲۴ آوریل توسط سنای ایالات متحده تصویب شد، پس از ماه‌ها کشمکش سیاسی متکی است. اما جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، متحدانش را تحت فشار قرار می‌دهد تا به دنبال راه‌هایی برای بهره‌برداری از ذخایر تقریباً ۲۶۰ میلیارد یورویی روسیه باشند، در حالی که نشست سران گروه هفت در ایتالیا در ماه آینده به عنوان لحظه‌ای کلیدی برای فشار جهت پیشرفت تلقی می‌شود. پیش از این، نمایندگان G۷ گفتند که موضوع مصادره کامل دارایی‌های فدراسیون روسیه دیگر مورد بحث قرار نمی‌گیرد و اقدامات جایگزین در حال بررسی است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • عربستانی‌ها آماده می‌شوند: آتش‌بازی در تابستان
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • زمان پخش سریال «سلمان فارسی» مشخص شد
  • چراغ سبز عربستان به اسرائیل با بازداشت حامیان فلسطین
  • بلومبرگ: عربستان دیدگاه‌های ضد اسرائیلی را سرکوب می‌کند
  • با توافق الاتحاد: بنزما به رئال بازگشت (عکس)
  • سیل شدید در شمال مکه مکرمه
  • عربستان و اسرائیل سازش می‌کنند؟
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم