Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@04:01:31 GMT

تشدیدغلظت گردوغبار در7شهرخوزستان

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۱۱۳۳۰

میزان غلظت گردوغبار در آسمان 7 شهر خوزستان از حد مجاز عبور کرد به طوری که میزان غلظت آن امروز در دزفول به 830 میکروگرم بر مترمکعب معادل حدود 5/5 برابر حد مجاز است. ناطقان: میزان غلظت گردوغبار در آسمان 7 شهر خوزستان از حد مجاز عبور کرد به طوری که میزان غلظت آن امروز در دزفول به 830 میکروگرم بر مترمکعب معادل حدود  5/5 برابر حد مجاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابر اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان در ساعت 11 صبح امروز میزان غلظت گردوغبار 10 میکرون در شهرهای اهواز 239، آبادان 127، سوسنگرد 303، شوش 480، امیدیه 122، شادگان 178، اندیمشک 385، حمیدیه 186، بهبهان 178، بندر امام 88 میکروگرم بر متر مکعب است.
میزان استاندارد غلظت گردوغبار در هوا 150 میکروگرم بر مترمکعب است.
در استان خوزستان ۴۲ هزار هکتار کانون ریزگرد فوق حاد، ۱۰۰ هزار هکتار حاد و ۳۵۰هزار هکتار کانون فعال وجود دارد.
استاندار خوزستان در روزهای واپسین سال ۹۶ گفته بود که در این سال، 50 مرتبه پدیده ریزگرد آسمان خوزستان را فرا گرفته است.
وی بیان کرد: گرد و غبار در خوزستان به زیرساخت هایی همچون آب، برق و فاضلاب، خدمات شهری، مبلمان شهری، سلامت شهروندان و اقتصاد استان ضربه وارد می‌کند.
کارشناسان تأکید می‌کنند که در زمان آلودگی هوا شهروندان باید تا حد ممکن در فضای آزاد حضور پیدا نکنند. سالمندان، کودکان و افرادی که بیماری قلبی و ریوی دارند به طور خاص مورد تاکید هستند که باید حضور در فضای آزاد را به حداقل کاهش دهند و تنها برای انجام کارهای ضروری از خانه خارج شوند.
همچنین در مواقع ضروری برای حضور در فضای آزاد بهتر است از ماسک استفاده شود. قابل تأکید است که ماسک‌های کاغذی که معمولا مردم استفاده می‌کنند، اثر بخشی لازم را ندارد و باید در صورت امکان از ماسک‌های فیلتردار استفاده شود.
منبع: فارس برچسب ها: خوزستان ، غلظت گردوغبار ، هواشناسی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: خوزستان غلظت گردوغبار هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۱۱۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران گفت: بی‌تفاوتی شوراهای روستا بر ساخت و ساز غیر مجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیرمجاز ببندند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری بر عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به صورت تخصصی ورود کرده و نظر داده و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به عنوان سیاست‌گذار یک روستا به عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت و ساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و اظهار کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت و ساز غیر مجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت و ساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیر مجاز ببندند.

وی افزود: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تاکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیر دولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسند، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • برگزاری محفل شعر ارادت رضوی در هویزه
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • گردوغبار آسمان شهر‌های جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • برخورد با انشعاب‌های غیر مجاز آب در شوشتر
  • زنجیره ارزش راهبردی خرمای خوزستان از نقاط قوت نمایشگاه ایران اکسپو
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • واژگونی خودرو بر اثر سرعت غیر مجاز در بزرگراه تهران