Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛  شهید سیدرضا پاک‌نژاد از نمایندگان مجلس اول شورای اسلامی بود که در کنار سیاست و فعالیت‌های انقلابی، به عنوان یک پزشک و نویسنده‌ای پر کار شناخته می‌شد.

شهید سیدرضا پاکنژاد از شهدای حمله تروریستی هفتم تیرماه

 سید عباس پاکنژاد برادر شهیدان پاکنژاد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد با بیان اینکه در زمان شهادت برادرم در عراق در اسارت به سر می‌بردم اظهار کرد: یک روز خواب دیدم که مادرم ناله کنان بر سر می‌زند و اوضاع خانه آشفته است و همه در آنجا جمع شده اند، خیلی نگران شدم و بدلیل اسارت، هیچگونه اطلاعی از خانواده ام نداشتم و نمی‌توانستم از احوال آن‌ها باخبر شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زمانی که ما را به منطقه الانبار منتقل کردند، یکی از برداران کرمانی هم بند وقتی فامیلم را شنید از من پرسید با سید رضا پاکنژاد چه نسبتی داری و من در جوابش گفتم برادم است، یک لحظه سکوت کرد و ناراحت شد، فهمیدم که اتفاقی افتاده و آنجا بود که متوجه شدم برادرم شهید شده است.

نماینده سابق مردم یزد با اشاره به اینکه دعای پدر و مادر همیشه پشت سر شهید پاکنژاد بود اذعان کرد: شهید هر روز پیش از رفتن به سر کار، به دست بوسی پدر و مادر می‌رفت و می‌گفت: بوسیدن دست والدین ثواب دارد.

وی بیان کرد: شهید پاکنژاد در بیست سالگی شبی در خواب دیده بود که در حال خواندن قرآن است، اما در میان آیات قرآن، نام سیدرضا پاکنژاد نوشته شده که این خواب برای یکی از عالمان بزرگ آن زمان نقل شد و در تعبیر آن گفت که او قوانینی به نفع اسلام وضع می‌کند و مرگش  در راه خداست .

سید عباس پاکنژاد ادامه داد: خدمت به دین و علم پزشکی، آمیختن فقه و اخلاق با مسائل پزشکی کار آسانی نیست، ولی این مرد روی عشق و علاقه‌ای که به اسلام و مردم داشت، این برنامه را به خوبی اجرا کرد.

وی با بیان اینکه برادرش همه شبانه روز خود را در حال خدمت به مردم بود و به دنبال نام و نشان نبود و هر کاری می‌کرد، تنها برای مردم انجام می‌شد گفت: یکی از موفقیت‌های شهید پاکنژاد این بود که همیشه در کنار علما بود، ایشان در زمان شهید صدوقی همیشه در کنارشان بود.

زبانزد بودن زندگی ساده و بی آلایش شهید پاکنژاد در بین مردم

پاکنژاد برادر شهیدان پاکنژاد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد با بیان اینکه شهید پاکنژاد یک زندگی ساده و بی‌آلایش داشت و آنچه را کسب می‌کرد، در راه مردم هزینه و انفاق می‌کرد، افزود: برادرم هنگام مواجه با بیماران نیازمند از آنها مبلغی نمیگرفت و با انجام درمان رایگان سعی در بهبودی آنها داشت.

برادر شهید در پایان گفت: زندگی بزرگانی، چون شهید پاکنژاد باید برای مردم و پزشکان یک سبک و الگو باشد.

شهید سید رضا پاکنژاد از محبوب‌ترین پزشکان یزد بود که در سال ۶۱ در حادثه بمب‌گذاری دفتر حزب جمهوری به همراه شهید بهشتی و یارانش به درجه رفیع شهادت رسید.

بعدعلمی شخصیت شهید پاکنژاد نیاز به شناخت بیشتردر جامعه

فرزند شهید پاکنژاد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد با اشاره به این که بعد علمی شخصیت شهید مورد کم لطفی قرار گرفته گفت: شهید پاکنژاد تحقیق و پژوهش وسیعی در حوزه‌های مهم و مختلف از جمله دین و مذهب، تغذیه، پوشش و حجاب، تازیخ صدر اسلام، شهرنشینی، پزشکی و اجتماعی داشته که حاصل آن تالیف ۱۱۰ جلد کتاب بوده است.

عضو پنجمین دوره شورای شهر همچنین با بیان اینکه شهید پاکنژاد نقش مهمی در پیروزی انقلاب داشته افزود نقش شهید پاکنژاد در برقراری انقلابی آرام وبدون حادثه، تلفات ودرگیری استان یزد نسبت به سایر شهر‌های کشور ستودنیست.

وی همچنین تصریح کرد شهید پاکنژاد با عضویت در مجلس شورای اسلامی عامل ارتباطی بین دولت و آیت اله صدوقی در یزد بود و یکی از مبارزات اساسی وی مبارزه با فرقه بهائیت وترویج اسلام و مذهب در جامعه بود.

پاکنژاد با اشاره به شخصیت برجسته و محبوب شهید از لحاظ اجتماعی گفت: کمتر کسی در جامعه است با خدمات پدرم به کشور و به خصوص استان یزد آشنا نباشد.

فرزند این شهید بزرگوار همچنین مهمترین ویژگی اخلاقی شهید را دین داری و تدین و توجه ویژه به اسلام دانستند و عنوان کرد در راس همه‌ی اقدامات و کار‌های شهید توجه به اسلام قرار داشت.

گفتنی است شهید پاکنژاد در سال ۱۳۰۳ در یزد دیده به جهان گشود و با وجودآنکه حدود ۲۰ سال از کشورش دور بود با شروع جنگ تحمیلی بزرگترین وظیفه خود را حضور در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل دانست و بالاخره در هفتم تیرماه سال ۶۰ در حزب جمهوری به شهادت رسید.

گزارش از حجت امینی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهدای 7تیر شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۱۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید

وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود 12 تا 15 میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

رقابت 12000 داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در 195 شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

نظام سلامت مرهون اساتید و آموزگاران است

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و 800 عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به 12 تا 15 میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی / از نظر مطهری دیدگاه علامه سر از نسبیت در می‌آورد و حد یقفی نخواهد داشت
  • مجتبی مطهری: اخلاق مقداری در جامعه ما افت کرده است/ مسعود ادیب: هم‌نسل‌های من از شهید مطهری دین‌داری و مسلمانی خود را آموختند/ ابوالقاسم فنایی: شهید مطهری سعی کردند از جاودانگی اخلاق دفاع کنند
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد