Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@03:10:15 GMT

انسان تنها نژاد هوشمند در کهکشان راه شیری است

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۱۹۵۸۲

انسان تنها نژاد هوشمند در کهکشان راه شیری است

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که انسان در کهکشان راه شیری تنهاست، حالا می‌توانیم با خیال راحت سیارات دیگر کهکشان را تسخیر کنیم.

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از DailyMail، به گفته ایلان ماسک، نتیجه مطالعه جدید دلایل بیشتری به انسان می‌دهد تا سیارات دیگر را زودتر استعمار کنیم. زمان زیادی است که ماسک رویای مهاجرت انسان‌ها به سیارات دیگر را در سر می‌پرواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و حالا با انتشار نتایج تحقیق جدید، موسس اسپیس ایکس باری دیگر مردم را تشویق می‌کند تا خانه‌هایشان در زمین را ترک کنند، راهی سفری شوند که می‌تواند به مرگ ختم شود و به سیاره دیگری در کهکشان راه شیری مهاجرت کنند.

به گفته متخصصان، به احتمال 41 درصد نژاد بشر در کهکشان راه شیری تنهاست و با احتمال 32 درصد ما تنها فرم از حیات به شکل پیشرفته در کیهان هستیم.

این امر باعث شده است که مدیر اجرایی تسلا دوباره از رویاهای استعمار سیارات دیگر و مهاجرت انسان به سیاره‌ای دیگر بگوید.

ماسک براین باور است بشر باید چند سیاره را در اختیار داشته باشد تا از شانس بقای خود در آینده مطمئن شود. موسس اسپیس ایکس سیاره مریخ را به عنوان اولین مقصد خود انتخاب کرده است.

کمپانی اسپیس ایکس در حال ساخت اولین فضاپیمای بین‌سیاره‌‌ای است. به گفته ماسک این فضاپیما تا سال آینده آماه خواهد شد.

البته ماسک پیش از این اعلام کرده بود که سفر به مریخ خطرناک و سخت خواهد بود و احتمال مرگ هم بالاست.

مترجم‌: هانا حیدری

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۱۹۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت ماهواره‌ای «اس‌ای‌اس» (SES) برای رقابت بهتر با ماهواره‌های استارلینک شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، شرکت ماهواره‌ای اینتل‌ست را سال آینده به قیمت ۳.۱ میلیارد دلار خریداری می‌کند.

این دو شرکت به تازگی اعلام کردند که اس‌ای‌اس مستقر در لوکزامبورگ، شرکت چندملیتی اینتل‌ست مستقر در ویرجینیا را طبق قرارداد منعقده شده خریداری می‌کند و انتظار می‌رود این قرارداد نهایتا سال آینده اجرا شود.

شرکت اس‌ای‌اس خدمات ماهواره‌ای خود را به سازما‌‌‌ن‌های دولتی، کانال‌های تلویزیونی، ایستگاه‌های رادیویی و همچنین به مخاطبان خصوصی در سراسر جهان ارائه می‌دهد.

عادل الصالح، مدیر عامل این شرکت با ارائه توضیحاتی شرح داد: در صنعت ارتباطات ماهواره‌ای رو به توسعه و رقابتی، این معامله شبکه فضایی چند مداری، مجموعه طیف، زیرساخت‌های زمینی در سراسر جهان، قابلیت‌های عرضه به بازار و مشخصات مالی ما را گسترش می دهد.

هر دو شرکت، ماهواره‌های ارتباطی را در مدار زمین ایستا، که در ۲۲۲۳۶ مایل (۳۵۷۸۵ کیلومتر) بالای زمین قرار دارد، مستقر می‌کنند. اس‌ای‌اس یک صورت فلکی ماهواره‌ای را نیز در مدار متوسط زمین در ارتفاع حدود ۸ هزار کیلومتری مستقر کرده، با این حال رقابت شدیدتری برای خدمات ارائه شده توسط ماهواره‌های اینترنتی وجود دارد، به ویژه اینکه استارلینک در مدار پایینی زمین قرار گرفته است.

طبق این توافق، اس‌ای‌اس سهام شرکت اینتل‌ست را خریداری کرده و به این ترتیب به یکی از بزرگترین شرکت‌های ماهواره در جهان تبدیل می‌شود. این توافق نشان از اهمیت رقابت و رشد در صنعت ماهواره‌ای دارد و می‌تواند منجر به بهبود خدمات و پوشش ماهواره‌ای در سراسر دنیا شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • شیری دست استقلال و نکونام را خواند!
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • حقایق پنهان درباره ماه
  • کشف نخستین سیاره بی‌ستاره!
  • رصد آسمان بر بلندای کوه | بزرگ‌ترین تلسکوپ ایران کجاست؟
  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه