Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدری با اشاره به اینکه تهدیدات نظامی امروزبه تهدید اقتصادی و سایبری تبدیل شده افزود: شناخت تهدید‌ها و آسیب‌ها و همچنین اعمال سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصادی کارآمد و شیوه‌های مقابله با جنگ روانی (از فشار‌های اقتصادی) به عنوان یکی از معیار‌های پدافند غیر عامل ضروری است.
وی بحران کم آبی را از جمله تهدیدات طبیعی در کشور خواند و ادامه داد: استفاده از آب دریاونصب دستگاه‌های آب شیرین، بهترین و موثرترین راهکار برای کاهش این تهدید است که هنوز به صورت جدی به آن توجه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیر عامل کشور اضافه کرد: سرانه استفاده از آب شیرین کن در برخی از کشور‌ها ۲۰۰ دستگاه، اما در ایران ۵۰ دستگاه است.
وی با اشاره به بی توجهی به ضوابط پدافند غیر عامل در اجرای طرح‌های عمرانی گفت: نبود برق اضطراری در برخی ادارات و اماکن عمومی، کمبود روشنایی و نبود جاده انحرافی در تونلها، آلودگی‌های بیولوژیکی ودفن نامناسب پسماند‌های صنعتی از جمله ضعف‌های موجود ساختاری است که باید در پدافند غیر عامل رفع شوند.
حیدری جنگ روانی با استفاده از قدرت ۲۵۰ شبکه ماهواره‌ای را یکی از تهدیدات غیر نظامی خواند وافزود: بایدبا استفاده از ظرفیت‌های رسانه ها، فرهنگسازی و آموزش همگانی بستر فرهنگی جامعه را تقویت کرد.
در این نشست بهشتی رو مدیر کل پدافند غیر عامل استان فعال سازی کارگروه‌ها و واحد‌های مرتبط با پدافند غیر عامل، آموزش مباحث و ظوابط پدافند غیر عامل، برگزاری مانور‌های آموزشی برای افزایش آمادگی و ارزیابی زیرساخت‌ها و بستر‌های حیاتی استان در مقابل تهدیدات غیر نظامی را از برنامه‌های امسال این دفتر عنوان کرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۲۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است

ماموستا امجد محمودی در گفتگو با خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب با تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید علامه مرتضی مطهری اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب‌اسلامی و شهادت استاد مرتضی مطهری در اردیبهشت ماه سال 1358 توسط گروه فرقان، این روز به عنوان روز معلم نامگذاری شد.

وی با اشاره به تاکیدات مهم در مورد حفظ شأن و منزلت معلمان افزود: باید تلاش کنیم مقام معلم را حفظ و حرمت آنها را نگه داریم، زیرا یکی از اهداف راهبردی و حیاتی برای انقلاب اسلامی، تربیت نسل متناسب و هماهنگ با آموزه‌های اسلامی است.

این عالم اهل سنت ابراز داشت: مسلماً یکی بارزترین الگوهای جمهوری اسلامی از تعلیم معلم تراز انقلاب، شهید مرتضی مطهری بوده است، لذا معلم باید قدردان و وظیفه شناس علم خود باشد و  ملتزم به دین مبین اسلام باشد.

ماموستا محمودی در ادامه از معلمی به عنوان شغل انبیا و اولیا نام برد که چراغ هدایتگر جوامع بشری از تاریکی به سمت نور و روشنایی است، و بیان کرد: در دنیای پیچیده امروز هیچکس بی نیاز از تعلیم و تربیت نیست، لذا معلم روی اخلاق دانش آموز تأثیر مستقیم و موثری دارد و در خط مقدم پژوهش می باشد.

امام جمعه موقت مریوان در ادامه تاکید کرد: باید جایگاه واقعی معلم در جامعه حفظ شود، زیرا مهم ترین عامل توسعه پرورش ذهنی علمی در یك جامعه نظام آموزشی است؛ بنابراین باید قدردان زحمات همه معلمان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • شناسایی، پایش و رصد تهدیدات موجود و پیش بینی تمهیدات مناسب
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند