Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- وزیر آموزش و پرورش با اشاره به استقرار پایه دوازدهم در سال تحصیلی 98-97 گفت: 35 ساعت برنامه آموزشی هفتگی ، امتحان نهایی و کنکور فشار روانی و جسمی به دانش آموزان وارد می کند و حداقل تا زمانی که کنکور پابرجاست، ساعت آموزشی از 35 ساعت به 24 ساعت کاهش پیدا می کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمد بطحایی روز شنبه در آیین افتتاح فعالیت های تابستانی واحدهای آموزشی و پرورشی سراسر کشور در کانون فرهنگی تربیتی سلمان فارسی منطقه 10 تهران اظهار داشت: 35 ساعت برنامه آموزشی در هفته برای پایه دوازدهم پیش بینی شده و علاوه بر امتحان نهایی دانش آموزان باید خود را برای کنکور آماده کنند و این موضوع فشار روانی و جسمی به آنها وارد می‌کند؛ این درحالیست که باید مدرسه محل زندگی دوم دانش‌آموزان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر آموزش و پرورش ، زمان را یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر در برنامه آموزشی دانست و گفت: سال تحصیلی بر اساس مقررات و قوانین از مهرماه هر سال آغاز و تا پایان شهریور ماه سال آینده‌ تعریف شده اما به دلایل مختلف که بخشی از آن از کنترل و مدیریت آموزش و پرورش خارج است عملا سال تحصیلی از مهر ماه آغاز شده و پایان اردیبهشت ماه پایان ‌می یابد.
بطحایی با اشاره به اینکه برنامه های درسی و آموزش و پرورش رسمی ما در طول این هفت ماه، اجرا شده و خاتمه پیدا می کند، افزود: همواره یکی از انتقادها و گلایه های معلمان این است که زمان سال تحصیلی و ساعات آموزشی برای تدریس کتاب ها و محتوای برنامه های درسی و آموزشی بسیار فشرده است که ما تلاش می کنیم این مشکل را کاهش دهیم هر چند کاهش محتواهای آموزشی به ویژه با تاکید بر مهارت های شناختی کار دشواری است.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر مهارت آموزی دانش آموزان در طول سال تحصیلی اظهار داشت: باید سعی کنیم معلم در کلاس درس ضمن یافتن فرصت برای تمرین و ممارست اهداف تربیتی و آموزشی با دانش‌آموز در این خصوص گفت‌وگو و با دانش‌آموزان به تبادل فکر بپردازد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت مدارس 2شیفته گفت: در این مدارس زمان آموزشی کاهش پیدا کرده و اگر آلودگی هوا و شرایط جوی هم مدارس را تعطیل کند، چگونه از معلم توقع داریم هم آموزش دهد و هم به همه سؤالات دانش‌آموزان پاسخ دهد؟
وی فصل تابستان را فرصت ارزشمندی برای فرایندهای یادگیری و یاددهی و جبران کاستی های آموزشی در طول سال تحصیلی به خصوص از اواسط خرداد ماه تا اواخر شهریور ماه دانست.
بطحایی درباره فعالیت های پایگاه‌های اوقات فراغت در فصل تابستان گفت: سال گذشته 22 هزار پایگاه اوقات فراغت داشتیم که امسال به 32 هزار پایگاه تابستانی افزایش یافته است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به همکاری تشکل‌ها در برپایی پایگاه های اوقات فراغت افزود: امسال تشکل‌ها از جمله اتحادیه انجمن اسلامی، بسیج دانش آموزی و جمعیت جوانان سازمان هلال احمر در کنار یکدیگر برنامه های برای اوقات فراغت را دانش‌آموزان برگزار می کنند.
وی خاطرنشان کرد: در این پایگاه ها فصل تابستان نه به عنوان ایام فراغت بلکه به عنوان فرصتی برای جبران کاستی‌های آموزشی سال تحصیلی و با رویکرد مهارت محوری به دانش‌آموزان مورد توجه قرار می گیرد.
بطحایی خطاب به مسئولان پایگاه‌های تابستانی گفت: برنامه های این پایگاه ها باید بدون اجبار و براساس ذوق و علاقه دانش آموزان باشد و باتوجه به شرایط اقتصادی امروز، هزینه‌ ها کاهش پیدا کند تا دانش آموزان بتوانند از برنامه‌ها بهره مند شوند.
وی با تاکید بر رعایت نکات ایمنی و امنیت در برگزاری برنامه های تابستانی دانش آموزان و پایگاه های اوقات فراغت افزود: ملاحظات حفاظتی و امنیتی باید در اولویت اول برنامه‌ها باشد.
تهرام/7245/1735 / 1539

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي كنكور دوازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۷۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت یک‌هفته‌ای داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ برای مشاهده و تایید سوابق تحصیلی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرصت یک‌هفته‌ای مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور آغاز شده و داوطلبان می‌توانند با ورود به سامانه، سوابق تحصیلی خود را مشاهده، تأیید و در صورت وجود مغایرت، درخواست خود را برای بررسی هریک از بخش‌های سوابق تحصیلی ثبت کنند.

‌فرآیند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها آغاز شده و تا یک هفته ادامه دارد. 

‌مراجعه به سامانه و تأیید سوابق برای تمامی داوطلبان نوبت‌های اول و دوم آزمون سراسری سال جاری الزامی است. متقاضیان ثبت‌نام در آزمون‌های نهایی برای ایجاد سابقه تحصیلی یا ترمیم نمره باید ابتدا این فرایند را طی کنند.

ثبت‌نام دروس نهایی برای ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره پس از تأیید سوابق تحصیلی و در چند روز آتی در همین سامانه فعال خواهد شد.

‌داوطلبانی که در آزمون سراسری ثبت‌نام کرده‌اند باید از طریق سامانه جامع آزمون سراسری در وبگاه سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی my.sanjesh.org وارد فرایند مشاهده سوابق تحصیلی شوند.

همچنین، سایر افراد نیز می‌توانند از طریق پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش‌وپرورش به نشانی my.medu.ir سوابق تحصیلی خود را مشاهده و تأیید کنند.

‌سوابق تحصیلی در فرایند پذیرش دانشگاه‌ها در سال جاری دارای تأثیر قطعی ۵۰ درصدی است.

این سوابق بر‌اساس نتایج آزمون‌های نهایی در سنوات و دوره‌های قبل و نوبت خرداد ۱۴۰۲ و سال جاری تولید می‌شود.

آزمون‌های نهایی امسال برای پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم از ۳۰ اردیبهشت تا ۲۹ خرداد برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • برنامه آزمون‌های نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • فرصت یک‌هفته‌ای داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ برای مشاهده و تایید سوابق تحصیلی