Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@17:56:24 GMT

هنر تکمیل‌کننده و از اجزای تمدن اسلامی است

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۳۹۸۵۴

هنر تکمیل‌کننده و از اجزای تمدن اسلامی است

مسئول ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه گفت: همان‌طور که رهبر انقلاب در صحبت‌های خود تأکید بر شکل‌گیری و بازسازی تمدن اسلامی داشته‌اند باید بدانیم که هنر از اجزای تکامل تمدن اسلامی است. ۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۰ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدمفید حسینی‌کوهساری ظهر امروز در نشست عوامل سریال سرّدلبران که با حضور کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر این سریال در سالن اجتماعات انجمن‌های علمی حوزه برگزار شد، با بیان اینکه اسلام هنر را جزء ذات انسان و خلقت الهی، یکی از اسماء خداوند و جزء امور فطری و طبیعی انسان می‌داند، اظهار داشت: هنر در تمام جوامع بشری دارای ارزش والایی است و به شکل خاص در اسلام که نگاهی راهبردی و راه گشا در تمام مسائل از دید هنر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه به جزء نگاه فردی که به هنر می‌شود نگاه جمعی و اجتماعی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، ادامه داد: گرایش بشریت به زیبایی و هنر در انسان نهادینه‌شده  و در خلقت، هنر جزء امور فطری و طبیعی تمام انسان‌ها به شمار می‌آید.

مدیرعامل خبرگزاری حوزه با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی و حاکمیتی مبتنی با اندیشه‌های امام خمینی(ره) به هنر از دید دیگری نگاه شد، خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی نیز هنر و هنرمند از جایگاه بالایی برخوردار است و امروز شاهد بروز و ظهور پدیده‌های هنری اسلامی مناسبی در کشور هستیم. 

وی با بیان اینکه هنر در قرائت اهل‌بیت(ع) نیز از جایگاه بالایی برخوردار بوده است، تصریح کرد: در سبک زندگی بزرگان و الگوهای دینی  می‌توان این مسئله را به‌خوبی مورد بررسی قرار داد.

مدیرمسئول هفته‌نامه افق حوزه، اندیشه‌های شهید مطهری به هنر را موردتوجه قرار داد و تصریح کرد: بعد از انقلاب پیوند بسیار عمیقی و تعامل دو عنصر دین و هنر شکل‌گرفته است و در تفکرات بزرگان دینی و سیاسی هم نگاه به هنر از عمیق‌ترین نگاه‌هاست که این جایگاه انقلاب اسلامی را در عرصه هنر نشان می‌دهد.

وی با نقل‌قولی از رهبر انقلاب که "جمهوری اسلامی هم‌اکنون در پیچ تاریخی قرار دارد"، عنوان کرد: همان‌طور که رهبر انقلاب در صحبت‌های خود تأکید بر شکل‌گیری و بازسازی تمدن اسلامی داشته‌اند باید بدانیم که هنر از اجزای تکامل تمدن اسلامی است.

مسئول ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه با تأکید بر اینکه تعاملی در زمینه‌های تولید و تحلیل‌های مذهبی با حوزه علمیه لازم بوده که شکل گیرد، خاطرنشان کرد: سریال سر دلبران که در سی شب ماه مبارک رمضان از شبکه اول سیما پخش می‌شد، بازتاب‌های قابل‌توجهی در جامعه داشت و توانست اقشار گوناگون را بیننده خود کند.

وی با بیان اینکه سریال سر دلبران دارای بازخوردهای خاص از گروه‌های مختلف اجتماعی به همراه داشته است، گفت: مجموعه سر دلبران به دنبال این بود که نقش یک طلبه را که در عرصه اجتماعی فعال و نقش‌آفرین بوده و چشمش را بر سختی‌ها و دشواری‌های مسیر تبلیغ خود بسته و در گذر این تبلیغ مواجه با برخی از نگاه‌های منفی به طلبه‌های روحانی سبب شد تا این طلبه دچار مشکلات بیشتری بشود که قصد کارگردان نیز همسو کردن روحانیت با جامعه بوده است.

حسینی کوهساری با اشاره به اینکه حامی این سریال سازمان خوش‌نام  و انقلابی اوج بود، اظهار داشت: تمام عوامل این سریال اعم از کارگردان، تهیه‌کننده، بازیگران، نویسنده و غیره کارنامه قابل قبولی را در زندگی هنری خود به‌جای گذاشتند که قابل‌تقدیر و تشکر هستند.

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۹۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ عنوان کتاب در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رونمایی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سعید محسن‌زاده عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از سال گذشته و پس از شروع به فعالیت دفتر انتشارات در زمینه‌های مأموریتی حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی، در مجموع به ۷۸ پیشنهاد و سوژه اولیه رسیدیم که پس از بررسی، تحقیق و مطالعات اولیه ۴۶ عنوان پروژه مورد تأیید قرار گرفت و کارهای مقدماتی مربوط به تولید آن آغاز شد و در مدار تولید قرار گرفت.

معاون فرهنگی حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی افزود: از مجموع این پروژه‌ها، تا کنون ۲۱ کتاب آماده مراحل تولید را پشت سر گذاشته و آماده چاپ است که بر اساس برنامه زمان‌بندی، از اول شهریورماه سال جاری و به تدریج، رونمایی شده و روانه بازار نشر می‌شود و مسائل اجرایی مابقی پروژه‌ها نیز همچنان جریان دارد.

وی خاطرنشان کرد: این مجموعه کتاب‌ها در حوزه‌های تاریخ شفاهی دفاع مقدس، تاریخ شفاهی زنان و مادران اسوه، تاریخ شفاهی اجتماعی، تاریخ شفاهی پیشرفت، ادبیات داستانی و ادبیات امنیتی و در قالب پژوهش، نگارش و ترجمه آماده شده و از ابتدای شهریور و با آغاز هفته دفاع مقدس، پس از رونمایی روانه بازار نشر می‌شود.

محسن زاده افزود: از جمله این کتاب‌ها می‌توان به خاطرات شفاهی مهندس مسعود سادات شکوهی، رمان بی‌چهرگان، زمانه و زندگی شهید مدافع حرم رضا سنجرانی، خاطرات شفاهی حاج امیر امام‌دادی، خاطرات شفاهی مرحومه مرضیه نظرنژاد همسر شهید بابانظر، خاطرات شفاهی سردار شهید ناصر ظریف، رمان جلوات برق فشار قوی، خاطرات شفاهی سردار علی صلاحی، رمان پارابان، خاطرات شفاهی مادر شهید قائمی، خاطرات مرحوم حاج محمود خراسانی از مؤسسان جهاد سازندگی خراسان رضوی و … اشاره کرد.

آغاز رسمی فعالیت‌های حوزه نشر در حوزه هنری خراسان رضوی

معاون فرهنگی حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع پیگیری برای اخذ مجوز انتشارات در این معاونت نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس تصمیمات مجموعه حوزه هنری انقلاب اسلامی، قرار بر آن شد تا این نهاد انقلابی جهت فعال کردن ظرفیت بومی استان‌ها و تقویت تولید کتاب، در این مسیر حساس قدم بردارد و نسبت به انتشار کتاب در حوزه ادبیات انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت اقدام کند.

وی افزود: این مجوز در نهایت صادر شده و در حال حاضر در مرحله تهیه هویت بصری و گرافیک انتشارات قرار دارد و پس از نهایی‌شدن، عنوان مصوب انتشارات رونمایی می‌شود و فعالیت‌های آن در سه حوزه تولید، توزیع و ترویج به صورت رسمی آغاز می‌شود.

کد خبر 6099762

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • کتاب اصلی‌ترین عامل تمدن‌سازی است
  • ۳ عنوان کتاب حوزه صنعت نفت رونمایی می‌شود
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • اراده تحول‌گرایی و تمدن‌سازی در گام دوم انقلاب اسلامی
  • ۲۱ عنوان کتاب در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رونمایی می‌شود
  • بازدید استاندار گیلان از حوزه هنری انقلاب اسلامی استان
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند