Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مراسمی مبلغ 167 میلیون تومان از بابت خسارت ناشی از حمله پلنگ به یک فرد در روستای جعفرآباد گرگان که مرداد ماه سال 96 رخ داده بود، توسط بیمه «ما» به این فرد پرداخت شد.

به گزارش ایسنا،«عبدالوحید ریاضی‌فر»، معاون فنی اداره‌کل حفاظت محیط زیست گلستان در این مراسم گفت: اقدامات صورت گرفته می‌تواند برای حفاظت از زیرگونه در معرض خطر انقراض پلنگ ایرانی نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد و برنامه جامع بیمه پلنگ ایرانی به عنوان یکی از عوامل مهم کاهش تعارضات به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: فکر می‌کنم بیمه «ما» علاوه بر ورود روی گونه ارزشمند پلنگ در حوزه تنوع زیستی، می‌تواند در حوزه سایر حیات وحش نیز ورودی موفقیت‌آمیز داشته باشد و به محیط زیست کشور کمک کند.

معاون فنی اداره‌کل حفاظت محیط زیست گلستان تصریح کرد: این اقدام خوب و ارزشمند باید پایدار بماند و ما در اداره‌کل حفاظت محیط زیست گلستان می‌کوشیم که موارد مثبت عملکرد این بیمه را در خصوص حمایت از پلنگ ایرانی را به سازمان مرکزی منعکس کنیم.

در ادامه مدیر بیمه‌های مسئولیت بیمه «ما» نیز گفت: با توجه به اعتقاد قلبی به مسئولیت مدنی و اجتماعی، همچنین اهمیت حفظ محیط زیست، برنامه‌ریزی برای انجام مسئولیت اجتماعی در حوزه محیط‌زیست صورت پذیرفت و به مدت دو سال همه خسارت‌های ناشی از حمله پلنگ به افراد و احشام در سراسر کشور پرداخت کرده‌ایم که این مبلغ تاکنون در حدود پانزده میلیارد ریال برآورد می‌شود.

مهندس رضی ادامه داد: البته قرارداد حمایت از پلنگ ایرانی تا پایان سال 96 بود و در حال رایزنی با سازمان حفاظت محیط زیست هستیم تا بتوانیم مجدداً این قرارداد را تمدید کنیم اما نیازمند این هستیم تا کمک‌هایی هم از طرف سازمان حفاظت محیط زیست به بیمه ما بشود، به هر حال این بیمه یک بنگاه خصوصی است و نیاز به حمایت برای این فعالیت مثبت دارد و در همه شرکت‌های بیمه، با قبول ریسک و مخاطرات موجود، احساس امنیت و اطمینان برای مردم تضمین می‌شود.

مدیر کل حفاظت محیط‌زیست گلستان نیز در حاشیه این مراسم گفت: عملکرد این بیمه برای حمایت از پلنگ ایرانی در طول دو سال گذشته قابل تحسین است و ما از این حرکت در راستای حفاظت از حیات وحش، حمایت می‌کنیم.

«امیر عبدوس» تصریح کرد: هر چند خسارت از ناحیه پلنگ در اثر ورود انسان به زیستگاه پلنگ بوده نه ورود پلنگ به زیستگاه انسان، شرکت بیمه «ما» به صورت داوطلبانه و رایگان مسئولیت پرداخت این خسارت را به عهده گرفته و تاکنون به خوبی نسبت به ایفای مسئولیتی که پذیرفته عمل کرده است که این جای تقدیر و تشکر از مسئولان این شرکت دارد.

وی گفت: حتی در مواردی که به نظر می‌آمد خسارت وارده از ناحیه گرگ باشد، اما این بیمه با پرداخت بخشی از خسارت که معمولاً با رفتار پلنگ همخوانی دارد، موافقت کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست گلستان خاطرنشان کرد: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که سال 1394 میان سازمان حفاظت محیط زیست و بیمه ما منعقد شد، این بیمه به‌صورت داوطلبانه و در راستای مسئولیت اجتماعی و محیط زیستی خود، مسئولیت پرداخت خسارت زیان‌دیدگان از پلنگ ایرانی را برعهده گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بيمه پلنگ منطقه گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۴۰۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان کشف شد
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در یک منطقه شکار ممنوع/ عکس
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • پیدا شدن لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان