Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ جواد امام توضیحاتی درباره خبر انتقال آب به کویت ارائه داد.

جواد امام در توضیحاتی درباره خبر انتقال آب به کویت نوشت:

یک روز کاخ‌نشینی رییس دولت اصلاحات را علم می‌کنند و روزی دیگر تصمیم انتقال آب به کویت در دوران اصلاحات.

خبری که در شبکه‌های اجتماعی با عنوان «انتقال ۹۰۰هزارمترمکعب آب شیرین به کشور کویت به مدت ۳۰ سال ، در حالیکه کشور از آب سالم  محرومند» منتشر شده است و توسط برخی کانال‌ها، تبلیغ و تحلیل می‌شود، یک نفر هم نمی‌پرسد قبل از آنکه به مرحله تحلیل و فحش و ناسزا برسید،‌ درباره اصل خبر و صحت و سقم آن تحقیقی داشته‌اید یا فقط دستاویزی پیدا کرده‌اید برای آنکه حدس و گمان‌های خود را دامن بزنید و از آب گل‌آلود برای خود ماهی‌ای بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن هم به چه قیمتی؟ فکر می‌کنید سرانجام این تخریب‌ها و دروغ‌پردازی‌ها چیست؟ از زدن اصلاحات و نابودی آن و تحقیر اصلاح‌طلبان، می‌خواهید به دموکراسی برسید؟ اساسا مطمئن‌اید این ره که می‌روید به دموکراسی می‌رسد؟ آیا صدای مردم شده‌اید یا صدای کسانی‌که با تمامیت ارضی ایران مشکل دارند؟ ایران ما بیش از هر زمان دیگری،‌ در معرض تهدیدها و مشکلات است، آیا قرار است دستی از خارج پیدا شود و ایران را گلستان کند یا باید با تکیه بر همین توانایی‌های خود کاری برای کشورمان بکنیم؟ حال با این روندی که برخی پیش گرفته‌اند، کسی را برای تغییر و تحولی،‌ باقی گذاشته‌اند؟ نکند قرار است تغییر و تحول مورد نظر آنان توسط ترامپ و همکاران ایشان در کاخ سفید، صورت گیرد؟ گرچه می‌دانیم این آخرین اقدام آنان در راستای تخریب بزرگان اصلاحات و اساس اصلاحات نیست و نیز این را می‌دانیم که بهانه‌ها تمامی ندارند و اگر کسی دقت کند،‌ خطای ناشران اخبار غلط و جهت‌دار را متوجه خواهد شد، اما بد نیست برای آنکه امر به خود آن ناشران خبر مشتبه نشود، بدیهی‌ترین نکات را یک بار دیگر یادآور شویم.

اولا:‌ این طرح، صرفا یک طرح مطالعاتی بوده، مثل هزارویک طرح دیگر که در موسسات و دستگاههای مختلف انجام می‌پذیرد. طبیعتا در هر طرحی، مزایا و معایب آن سنجیده می‌شود و اگر فواید آن بیشتر باشد، با در نظر گرفتن ملاحظات مختلف، اجرایی می‌شود و در غیر اینصورت، آن طرح از روند اجرایی خارج می‌شود. حالا جالب اینجاست که برخی این «طرح مطالعاتی» را با «طرح اجرایی>> اشتباه گرفته‌اند و باز زمین و زمان را به هم دوخته‌اند و از خیانت دولت اصلاحات گفته‌اند.

ثانیا: این طرح، انتقال آب شیرین به کشور کویت نبوده است، بلکه قرار بوده از محل کنترل وجمع آوری سیلاب‌ها در اختیار این کشور قرار گیرد، نه آب شرب مصرفی خانوارها یا آب مورد استفاده در زراعت. چنانچه نیز رضا اردکانیان وزیر نیرو تاکید کرده است: وزارت نیرو هیچ طرح و تصمیم و پروژه ای برای انتقال، فروش و صادرات قطره ای از آب این سرزمین به هیچ کشوری خارج از مرزهای ایران ندارد.

ثالثا: بسیار بدیهی است اگر این طرح مطالعاتی در دولت مصوب می‌شد و چنین توافق‌نامه‌ای بین دولت‌های ایران و کویت منعقد می‌شد، چون توافق‌نامه بین ایران و یک کشور خارجی است، می‌بایست مورد تایید وتصویب مجلس قرار می‌گرفت. بروید در اسناد مجلس (روزنامه رسمی)آن زمان ببینید، چنین مصوبه‌ای پیدا می‌کنید؟ اگر پیدا کردید، قبول، همه با هم خیانت کردند و شما افشا کردید.

همانطور که گفتیم بطلان این ادعا واضح بود و دلایل و شواهد دیگری نیز می‌توان به موارد فوق‌الذکر افزود تا نادرستی آن مشخص شود، اما در همین حد هم اکتفا می‌کند و باید وقت و انرژی خود و شما را نگه دارم برای شایعات و دروغ‌های بعدی‌ای که در راه است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 اصلاح طلبان دموکراسی جواد امام رضا اردکانیان رئیس دولت اصلاحات انتقال آب به کویت انتقال آب ایران به کویت جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۴۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت

رئیس دانشگاه جامع امام‌ حسین (ع) گفت: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار محمدرضا حسنی‌آهنگر بعدازظهر امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب و که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، اضافه کرد: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به چهار کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و تاکید کرد: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرأت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر اضافه کرد: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی‌آهنگر افزود: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 749111

دیگر خبرها

  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • عدم عقب‌نشینی هوینس از اظهاراتش علیه توخل
  • تیم هاکی روی یخ جوانان ایران از سد مالزی گذشت
  • انتقال میزبان مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از کیش به ازبکستان
  • چهره‌های ورزشی که در ایران مسلمان شدند
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • هاکی روی یخ قهرمانی جوانان آسیا؛ پیروزی ایران مقابل کویت