Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-26@14:15:55 GMT

رقابت عجیب ملانیا ترامپ با ملکه رانیا

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۴۹۹۹۴

رقابت سختی بین ملانیا ترامپ و رانیا عبدالله برای خوش تیپ تر به نظر رسیدن وجود دارد که در ادامه عکس‌هایی از آنها ملاحظه می‌کنید.


به گزارش شریان نیوز،از نظر معیارهای زیبایی کامل است. او سلیقه ی خوبی هم در پوشیدن لباس و همراه شدن با مُد روز دارد. فعّال اجتماعی و یک زن به شدّت خانواده دوست است.

ملکه رانیا همسر ملک عبدالله دوم پادشاه اردن مادر چهار فرزند است؛ او دو پسر به نام های حسین و هاشم و دو دختر به نام های إیمان و سلما‌ دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حاشیه ی دیدار ملانیا ترامپ و رانیا عبدالله در سال ۲۰۱۷ میلادی برخی خبرگزاری ها مدّعی شدند که رقابت سختی بین ملانیا ترامپ و رانیا عبدالله برای خوش تیپ تر به نظر رسیدن وجود دارد و‌ هریک از آن دو سعی می کنند تا با لباس و آرایش خود زیباتر از دیگری به چشم بیایند.

در این گزارش با ملکه «رانیا عبدالله» ملقّب به زیباترین بانوی اول جهان و رقیب ملانیا ترامپ در مُد و لباس بیشتر آشنا خواهید شد.‌

«رانیا فیصل صدقی الیاسین» دختر یک پزشک فلسطینی اهل طولکرم است. او در سال ۱۹۷۰ میلادی در کویت متولد شد.

او در رشته ی مدیریت بازرگانی از دانشگاه آمریکایی مصر فارغ التحصیل و در قسمت بازاریابی در یکی از بانک های اردن به فعالیت پرداخت. سپس از بخش بازاریابی به یک شرکت کامپیوتری در عَمّان منتقل شد.

او یک کارمند ساده بود که در یک ضیافت شام با ملک عبدالله دوم آشنا شد. این آشنایی شش ماه بعد به ازدواج منجر گردید. آن دو در سال ۱۹۹۳ میلادی با هم ازدواج کردند.

ملکه رانیا لباس عروسی با طراحی Bruce Oldfield به تن داشت. این لباس طلا دوزی شده و آستین کوتاه بود. لباس عروس وی در تاریخ لباس عروس ملکه های دنیا یک مورد خاص، عجیب و به یادماندنی به حساب می آید.

رانیا عبدالله به طور رسمی در سن ۲۸ سالگی لقب ملکه را دریافت کرد و کم سن ترین ملکه ی وقت دنیا نام گرفت و نام او در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد.

او تاکنون چهار کتاب برای گروه سنی کودک نوشته است که از ماجراهای زندگی او در کودکی الهام گرفته شده اند. او به زبان انگلیسی تسلّط کامل داشته و تا حدودی به زبان فرانسه نیز اشراف دارد.

در سال های ۲۰۰۵ و ۲۰۰۹ مجله ی فوربز نام او را در فهرست ۱۰۰ زن قدرتمند جهان ثبت کرد. در سال ۲۰۱۰ زنِ سال شناخته شد و در سال ۲۰۱۱ زیباترین بانوی اول جهان لقب گرفت.

درباره راز جوان ماندن او در سن ۴۸ سالگی به سبک زندگی او اشاره می کنند. رانیا عبدالله صبح خود را با املت، چیپس ذرّت و دانه های خوراکی نرم شده آغاز می کند. این صبحانه یِ مغذی, انرژی زیادی در طول روز به او می دهد. او همچنین روز خود را با یوگا، پیلاتس، کیک بوکسینگ و یا دویدن شروع می کند. وی رژیم غذایی کم قند موسوم بهGlycemic index Diet را دنبال می کند, به همین دلیل نان و پاستا در برنامه ی غذایی او جایی ندارند در عوض حبوبات، پنیر و شکلات تلخ دررژیم غذایی او به وفور خودنمایی می کنند.

 

گفته می شود رانیا عبدالله از زیباترین و جذابترین زنان عرب است. موهای رها شده با رنگ قهوه ای طبیعی و پوست شاداب و درخشان، او را از سایرین متمایز می کند. او کرم های پایه ی نرم و غیر درخشان را ترجیح می دهد و به سایه و خط چشم دراماتیک تمایل دارد و برای رژ لب رنگ های آرام و روشن را انتخاب می کند.

در اوقات فراغت چه می کند؟ او از اوقات فراغت برای دویدن استفاده می کند و همچنین دوست دارد تا وقت خود را با خانواده و دوستان بگذراند. به علاوه پختن کیک شکلاتی از کارهای مورد علاقه ی او است.

دسته بندیآخرین عناوین

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۴۹۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف

همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد: محله طرشت در گذشته‌های دور دارای ۲ قبرستان‌ بوده که اکنون هیچ اثر و نشانی از آنها باقی‌نمانده ‌است. این قبرستان‌ها اکنون در دل محله قرار گرفته‌اند و هیچکس از چگونگی و هویت اموات دفن شده در این قبرستان ها اطلاعی ندارد. حاج محمد باقر حسین مروی، یکی از موسفیدان محله طرشت با مرور خاطرات و شنیده‌ هایش برایمان از۳ قبرستان طرشت می‌گوید که فقط یکی از آنها باقی مانده است.

او می‌گوید: «قدیمی‌ترین قبرستان طرشت در تقاطع خیابان حبیب اللهی و میدان تیموری قرار داشت؛ جایی نزدیک ایستگاه مترو دانشگاه شریف که اکنون به میدان تبدیل شده است. این قبرستان متروکه را در زمان بچگی دیده بودم و از کنار آن بارها رد شده بودم، اما همان زمان هم زمینی متروکه بود. شاید هم اگر دقت می‌کردیم چند سنگ قبر قدیمی و شکسته شده در آن می دیدیم. قبرستان آنقدر قدیمی بود که حتی پدر من هم یادش نمی‌آمد که آیا از اموات اهالی طرشت در آن قبرستان به خاک سپرده شده باشد یا نه! این قبرستان متروکه در کنار رودخانه قرار داشت و بخش زیادی از آن در اثر سرازیر شدن سیل و سرریز رودخانه از بین رفته بود.»

او درباره قبرستان دیگر طرشت می گوید: «دومین قبرستان طرشت، جایی بود حوالی میدان آزادی که اکنون به ساختمان مخابرات تبدیل شده است. آن زمان اغلب زمین‌های طرشت زراعی و به کشت گندم و جو اختصاص داشت. در حوالی این قبرستان هم زمین‌های مزروعی وجود داشت که به مرور از بین رفتند و جای آن ساختمان ساخته شد. این قبرستان هم متروکه بود و بعدها ساختمان مخابرات جای آن ساخته شد که اکنون هم وجود دارد.»

اما قبرستان دیگر طرشت که اکنون نیز دفن اموات در آن صورت می‌گیرد، در پارک طرشت و در محوطه بقعه شیخ عبدالله طرشتی قرار دارد. این قبرستان نرسیده به میدان آزادی، خیابان شهید اکبری بوده و اکنون با نام بوستان طرشت شناخته می‌شود.

حاج آقا مروی در ادامه می گوید: «در گذشته تمام محوطه‌ای که اکنون به نام پارک طرشت شهرت دارد، قبرستان بود اما به مرور محوطه مقبره شیخ عبدالله طرشتی به دفن اموات اختصاص یافت. البته قیمت قبر در این محوطه بسیار بالا و تا صد میلیون تومان هم می رسد. بقعه‌ میراث به جا مانده از دوران سلجوقیان است. شیخ عبدالله طرشتی (شیخ عبدالله بن جعفر بن محمد معروف به ابومحمد دوریستی) در این بقعه به خاک سپرده شده است . داخل ساختمان، سنگ قبر سبز رنگ علامه طرشتی میان ضریح به چشم می‌خورد. قدمت سنگ قبر اولیه بقعه بنا به گفته کارشناسان میراث فرهنگی به ۳۰۰ سال قبل و دوره قاجار می‌رسد که اکنون موجود است.»

این سنگ قبر در اثر گذشت زمان شکسته شده و نوشته‌های روی آن نیز ناخواناست. دهه ۵۰ برای علامه سنگ قبر جدیدی توسط سید حسین هاشمی اصفهانی که از همدوره‌ای‌های امام خمینی(ره) در نجف بود تهیه شد. اکنون این سنگ قبر داخل ضریح دیده می‌شود. روی آن نیز اشعاری از ناسخ التواریخ در مدح شیخ وجود دارد.

کد خبر 846088 برچسب‌ها همشهری آنلاین همشهری محله

دیگر خبرها

  • بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار می‌کند
  • عزاداری زنان با لباس‌های عجیب و غریب در خیابان
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • عبدالله گنجی: توماج صالحی حتما اعدام نمی‌شود
  • دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»
  • عبدالله گنجی : توماج صالحی حتما اعدام نمی شود / حکم اعدام هاشم آغاجری یادتان هست؟
  • توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما... | حکم اعدام هاشم آغاجری یادتان هست؟
  • محمد عبدالله، مربی دروازه‌بان‌های تیم‌های هندبال پایه شد
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • این مرد با چنگ و دندان شغلش را حفظ کرده است | در کوچه درختی چه می گذرد؟