Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-05@02:10:14 GMT

۶۰ درصد مطالبات چایکاران شمالی پرداخت شد

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۵۱۲۵۷

۶۰ درصد مطالبات چایکاران شمالی پرداخت شد

رشت- رئیس سازمان چای کشور با اشاره به واریز بیش از ۸۳ میلیارد تومان توسط این سازمان به حساب چایکاران شمالی گفت:‌ ۶۰ درصد از مطالبات چایکاران گیلان و مازندران پرداخت شد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از سازمان چای کشور حبیب جهانساز اظهار داشت:‌ در حال حاضر با احتساب پرداخت ۸۳ میلیارد و ۶۳۹ میلیون تومان توسط سازمان چای کشور،‌ بیش از ۶۰ درصد مطالبات چایکاران شمالی اعم از استان‌های گیلان و مازندران به حساب آنان واریز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان چای کشور میزان خرید برگ سبز چای درجه یک از چایکاران شمالی را برشمرد و تصریح کرد:‌ تا به امروز حدود ۳۵ هزار و ۵۴۲ تن برگ ‌سبز چای درجه یک از کشاورزان شمالی تحویل گرفته شده است که طبق محاسبات ۵۴ درصد از کل خرید برگ سبز را شامل می‌شود.

جهانساز میزان برگ سبز خریداری شده درجه دوم از کشاورزان را حدود ۳۰ هزار و ۸۷۷ تن اعلام کرد و ابراز داشت:‌ در این نوبت از برداشت محصول، ۴۶ درصد از چای تحویل داده شده توسط چایکاران استان‌های گیلان و مازندران به کارخانجات فرآوری درجه دوم بوده است.

وی مجموع کل برگ سبز چای خریداری شده از چایکاران اعم از درجه یک و دو را برشمرد و خاطرنشان کرد:‌ تا تاریخ ۸ تیر بیش از ۶۶ هزار و ۴۱۹ تن انواع برگ سبز چای از سطح باغات شمال توسط کشاورزان برداشت و به کارخانجات چایسازی تحویل داده شده است.

رئیس سازمان چای کشور به ارزش این میزان از برگ سبز خریداری شده اشاره کرد و بیان داشت: طبق آخرین گزارشات تدوین شده ارزش این مقدار چای خریداری شده ‌ ۱۴۴ میلیارد تومان برآورد می‌شود که نسبت به سال گذشته حدود ۷ درصد افزایش داشته است.

جهانساز میزان تولید چای خشک در کارخانجات چایسازی شمال را نیز مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد:‌ این واحدهای فرآوری محصول چای از برگ سبز تحویلی چایکاران شمالی حدود ۱۴ هزار و ۹۴۴ تن چای خشک در درجه‌های مختلف و متنوع استحصال کرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه تاکنون بیش از ۸۳ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران پرداخت شده است افزود:‌ از این میزان پرداختی،‌ ۵۸ میلیارد و ۲۲۸ میلیون تومان مربوط به قدرالسهم کارخانجات و ۲۵ میلیارد و ۴۱۱ میلیون تومان نیز مربوط به قدرالسهم کارخانجات است.

رئیس سازمان چای کشور با اظهار امیدواری از اینکه مابقی مطالبات نیز به تناوب پرداخت می‌شود اظهار داشت:‌ با پیگیری‌ها و رایزنی‌های انجام شده با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی انتظار داریم اعتبار لازم جهت پرداخت باقیمانده مطالبات چایکاران نیز تأمین شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: چای شمال رئیس سازمان چای کشور سازمان چای کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۱۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است

سیاوش سالارزاده کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر بخش مشاغل و به خصوص مشاغل خاص با درآمدهای کلان به خبرنگار قدس اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت سیزدهم بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان با تکیه بر آمار عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته، گامی حیاتی در جهت تضمین نظام مالیاتی عادلانه و پایدار است. دولت سیزدهم با هدف قرار دادن مشاغل پردرآمد، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از مالیات، ترویج عدالت و عدالت مالیاتی و همکاری با سایر سازمان های دولتی، می تواند به هدف خود یعنی حداکثرسازی درآمد مالیاتی، بازتوزیع مناسب ثروت از محل اخذ عادلانه مالیات و رشد اقتصادی با تکیه بر حمایت هوشمند و هدفمند از بخش مولد اقتصاد دست یابد.

این کارشناس اقتصادی در رابطه با در رابطه با تحقق عدالت مالیاتی در زمینه اخذ مالیات از اصناف اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی تمرکز بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از پرداخت مالیات با کتمان داده های مالی است. یکی دیگر از دلایل مهم تمرکز بر مشاغل و اصناف بزرگ، اطمینان از انصاف و عدالت مالیاتی است. کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اغلب برای رقابت با نهادهای بزرگ‌تر که منابع مالی لازم برای مشارکت در استراتژی‌های برنامه‌ریزی مالیاتی پیچیده را دارند، مبارزه می‌کنند. در نتیجه، مشاغل کوچکتر بار نامتناسبی از بار مالیاتی را به دوش می کشند. سازمان امور مالیاتی با هدف قرار دادن مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، می تواند شرایط را یکسان کرده و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می کنند.

وی در رابطه با تمرکز دولت سیزدهم بر اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات ادامه داد: سازمان امور مالیاتی به منظور اخذ مؤثر مالیات از بنگاه های اقتصادی بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، استراتژی جامعی را اجرا کرده است که زمینه‌ساز اعطای بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور توسط صنایع بزرگ و شرکت‌های خصولتی شده است به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کل درآمدهای مالیاتی کشور توسط ۸۰۷ مودی بزرگ مالیاتی پرداخت شده است. تجربه داده ها و ارقام عملکرد مالیات اصناف در سال گذشته، نشان داده است که دولت سیزدهم به دنبال اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات بوده است.

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی می‌تواند با اجرای اقداماتی مانند گزارش عمومی داده‌های پرداخت مالیات و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت پرداخت مالیات و مصارف ویژه آن در توسعه کشور نظیر سهم مالیاتی شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، شفافیت را افزایش دهد و مردم را نسبت به مصارف مهم مالیات کشور آگاه کند.

سالارزاده در خاتمه اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی تمرکز خود را مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای قابل توجه و کلان قرار داده است که این رویکرد نقش تعیین کننده ای در اصلاح رویکرد مالیاتی کشور دارند. از یک با اعطای سهم واقعی مالیات توسط مشاغل کلان، زمینه بازتوزیع مناسب ثروت را فراهم خواهد کرد و از طرف با کاهش فشار مالیاتی بر مردم عادی و همچنین بخش مولد اقتصاد، زمینه برای پرداخت عادلانه مالیات و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیاتی بخش های مختلف مالیاتی فراهم خواهد شد. دولت سیزدهم در زمینه مالیات‌ستانی به شیوه و رویکرد جدید خود با تمرکز بر ارقام عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته و تقاطع گیری اطلاعات جدید توانسته است که روندها و الگوهای رفتار پرداخت مالیات را شناسایی کند و اخذ مالیات از مشاغل خاص را کلید بزند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت