Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین:
دبیر انجمن جراحان ارتوپدی ایران دلایل آرتروز و نیاز بیمار به جراحی تعویض مفصل زانو را تشریح کرد و گفت: به نظر می‌رسد سالانه حدود سی هزار جراحی تعویض مفصل زانو در کشور انجام ‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید محمد جواد مرتضوی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با جراحی تعویض مفصل زانو اظهار کرد: مهمترین مسئله که در این زمینه وجود دارد نبود آمار دقیق است و در این زمینه ضعف داریم ولی به طور کلی پیش بینی می‌شود سالانه حدود سی هزار مورد جراحی تعویض مفصل زانو در کشور انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مهمترین علت که افراد را نیازمند به تعویض مفصل زانو می‌کنند، آرتروز و از بین رفتن غضروف مفصلی به دلایل مختلف است که برخی از افراد به دلایل نامشخص می‌توانند مستعد ابتلا به آرتروز باشند همچنین با افزایش سن مفاصل دچار آرتروز می‌شود و زنان نسبت به مردان چندین برابر احتمال ابتلا به آرتروز زانو دارند.

فوق تخصص جراحی زانو و لگن ادامه داد: از علل دیگری که مفصل را خراب می‌کنند اختلال امتداد اندام به دلایل همچون زانو پرانتزی و ضربدری است که اگر شدت آن زیاد شود سبب آرتروز و نهایت منجر به تعویض مفصل زانو می‌شود.

مرتضوی بیان داشت: شکستگی و تروما نیز سبب ارتروز می‌تواند شود چرا که به دلیل بد جوش خوردن مفصل و استخوان، این مشکل برای فرد ایجاد خواهد شد همچنین بیماری‌های روماتیسمی اگر درمان آن خوب نباشد می‌تواند منجر به ارتروز و در نهایت تعویض مفصل شود.

این جراح ارتوپدی اظهار داشت: عفونت نیز که مفصل را درگیر کند می‌تواند سبب آرتروز شود و تعویض مفصل در این موقع را با شرایط خاص به همراه داشته باشد همچنین بیماری نقرس می‌تواند سبب تخریب غضروف مفصلی و نیاز بیمار به عمل تعویض مفصل شود.

دبیر انجمن جراحان ارتوپدی ایران با بیان اینکه اختلالات مادرزادی نیز می‌تواند آسیب غضروف را به همراه داشته باشد و سبب ارتروز شود گفت: ایجاد مشکل انحراف در امتداد اندام تا تشکیل غضروف یا برخی از تومورهای خوش‌خیم از مشکلات مادرزادی بوده که در نهایت می‌تواند سبب آرتروز شود.

دبیر انجمن ارتوپدی ایران خاطرنشان کرد: درمان همه این موارد که منجر به ارتروز و آسیب مفصل زانو شده است جراحی تعویض مفصل خواهد بود که امروزه این عمل در کشور با موفقیت‌های خوبی همراه است.

در همین زمینه: ارتباط بین بیماری لثه و آرتروز روماتوئید روش‌های غیر دارویی درمان آرتروز زانو تاثیر ترکیب موجود در زهر عقرب در کاهش شدت آرتروز احتمال بروز آرتروز در افراد پا پرانتزی | علل آسیب زانو روش‌های بیولوژیک جدیدترین نوع درمان آرتروز خوردن جو دوسر در صبحانه راهی برای مقابله با آرتروز

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۱۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران

ایسنا/کرمان رئیس انجمن نانوفناوری ایران گفت: دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران بهمن‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

دکتر مالک نادری شامگاه پنجم اردیبهشت‌ماه در جلسه‌ای در این رابطه در دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان اظهار کرد: این کنفرانس هر سال توسط انجمن نانوفناوری با هدف توسعه فناوری نانو در کشور برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: ریاست افتخاری این کنفرانس بر عهده دکتر رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) گذاشته شده و دبیر علمی آن دکتر حسن هاشمی و دبیر اجرایی دکتر محمد شفیعی دهج از اعضای هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان خواهند بود.

رئیس انجمن نانوفناوری ایران با اشاره به اینکه در این کنفرانس اتفاق‌های برجسته‌ای خواهد افتاد، اظهار کرد: از جمله آنها حضور اساتید بین‌المللی و کشوری در زمینه فناوری نانو در این کنفرانس است.

دبیر انجمن‌های علمی ایران در ادامه گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های کمیسیون انجمن‌های علمی حمایت از انجمن‌هایی است که فعالیت بین‌المللی دارند، وزارت علوم تحقیقات و فناوری از برگزاری کنفرانس‌های بین المللی توسط انجمن‌های علمی حمایت خواهد کرد.

دکتر علی ایرانمنش با اشاره به اینکه انجمن علمی نانوفناوری ایران یک انجمن علمی بین رشته‌ای است و چند سال است که در بین انجمن‌های علمی رتبه A را کسب کرده، عنوان کرد: در کنفرانس‌هایی که برگزار کرده توانسته از ظرفیت دانشمندان برتر کشور و دنیا استفاده کند و این فرصت خوبی که در سال جاری به دانشگاه ولی‌عصر(عج) در میزبانی این کنفرانس داده شده نیز مورد توجه و حمایت کمیسیون انجمن‌های علمی قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان نیز با ارائه گزارشی از کنفرانس‌ها و سمینارهایی که در این دانشگاه برگزار شده، اظهار کرد: زیرساخت لازم برای برگزاری کنفرانس‌های مهم در این دانشگاه فراهم است.

دکتر رضا رنجبرکریمی با بیان اینکه در کنفرانس‌های گذشته شرکت‌کنندگان، این دانشگاه را با خاطرات خوشی ترک کرده‌اند، اضافه کرد: همکاری مجموعه‌های اداری شهرستان رفسنجان در برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های گذشته در این دانشگاه بسیار ارزنده بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • ایتالیا هم زانو زاد: والیبال ایران در جمع ۴ تیم برتر جهان
  • نکوداشت اکبر زنجانپور در نوزدهمین «شب کارگردان»
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • روایت سخنگوی انجمن سینماداران از یک رکورد شکنی
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور