Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابطحی گفت: یکی از برنامه های ما در این دانشگاه این است که به تدریج از دکترای حرفه‌ای خارج شده و به رشته های کوتاه‌مدت ورود کنیم.   به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  اولین جلسه شبکه رابطین خبری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با هدف ارتقای روابط عمومی و اطلاع رسانی با حضور معاونان، روسای دانشکده ها و بیمارستان ها و مراکز تحقیقاتی وابسته برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که با حضور رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، سیدعلی ابطحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به جایگاه روابط عمومی در سازمان ها، گفت: روابط عمومی واسطه مسئولان و جامعه هدف است و مسئولیت تببین اهداف و چالش های سازمان و درخواست های مخاطبان را دارد.

وی با اشاره به ادغام دانشکده‌های علوم دارویی و دندان‌پزشکی در واحد علوم پزشکی تهران، گفت: دکتر فرهاد رهبر از مدیران اجرایی باسابقه و موفق است و زمانی که بنده را به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران منصوب کرد، 8 دانشکده این واحد به صورت مجمع‌الجزایری عمل می کردند که نیازمند تصمیم‌گیری قاطع بود.

دکتر ابطحی ادامه داد: جای تأسف داشت که واحد علوم پزشکی تهران با بیش از 30 سال فعالیت، سال گذشته موفق به راه‌اندازی رشته دستیاری شد، چرا که این دانشگاه را به عنوان یک واحد می شناختند، اما اکنون با ایجاد دانشکده‌های علوم دارویی، دندان‌پزشکی، علوم و فنون نوین، شیمی دارویی، پرستاری، بهداشت، پیراپزشکی و پزشکی، این دانشگاه جایگاه خود را یافته است.

با تجمیع منطقی دغدغه ادغام دانشگاه‌ها را از بین بردیم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، اعتمادسازی را مهمترین عامل موفقیت در هر سازمانی عنوان کرد و افزود: زمانی که موضوع ادغام این سه واحد دانشگاهی مطرح شد، نگرانی شدیدی بین اعضای هیات علمی، کارکنان و خانواده آنها و دانشجویان به وجود آمد و همه نگران بودند که چه اتفاقی خواهد افتاد و اختیار سازمانی کارکنان کاهش پیدا می کند، اما با اعتمادسازی که ایجاد شد، توانستیم این نگرانی ها را از بین ببریم و این تجمیع در کمال آرامش انجام شد.

وی با اشاره به تقویت فعالیت های روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، گفت: خوشبختانه ما از دانشجویان فرهیخته و صاحب هنری برخوردار هستیم که تلاش داریم از توانایی های آنان در حوزه اطلاع‌رسانی، برگزاری همایش ها و انتشار اخبار استفاده کنیم.

میزان انحراف دانشگاه آزاد در سال گذشته را ارزیابی می‌کنیم

ابطحی با بیان اینکه شایسته نیست که با وجود دکتر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر در رأس دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه به صورت سنتی اداره شود، گفت: اکنون در میانه برنامه استراتژیک ششم دانشگاه آزاد اسلامی قرار داریم و تلاش داریم با یک خودارزیابی، بررسی کنیم که تا سال گذشته چه میزان از برنامه انحراف داشته‌ایم تا بتوانیم در باقی راه، کسری ها را جبران کرده و براساس برنامه ششم حرکت کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تاکید بر ورود این دانشگاه به رشته های کوتاه‌مدت، گفت: یکی از برنامه های ما در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران این است که به تدریج از دکترای حرفه‌ای خارج شده و به رشته های کوتاه‌مدت ورود کنیم که این موضوع در حال بررسی است.

وی برنامه‌ریزی برای پذیرش دانشجویان خارجی، برگزاری شورای دانشگاه و شورای محلی (متشکل از شهردار منطقه، شهردار ناحیه، فرمانده نیروی انتظامی منطقه، فرمانده بسیج ناحیه و...) در دانشکده ها و بیمارستان های این دانشگاه و... را از برنامه های آتی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برشمرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۷۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران همزمان با برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه، چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان را نیز با افتخار اعلام می‌کند.

وی با بیان اینکه جامعه جراحان یکی از قدیمی ترین و عظیم‌ترین تشکل‌های علمی گروه پزشکی است و از سال ۱۳۶۳ فعالیت خود را با برگزاری کنگره‌های علمی سالیانه آغاز کرده، افزود: در کنگره امسال از مشارکت ۱۶ انجمن علمی و تخصصی برخوردار هستیم که برنامه‌های خود را طی هفته پیش رو در هشت سالن مختلف مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا خواهند کرد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نیز در سالن اصلی طی پنج روز برپایی کنگره برنامه‌های علمی متنوعی خواهد داشت که در این برنامه‌ها ۱۸ میزگرد (پانل) و چهار سخنرانی کلیدی اجرا می‌شود.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران افزود: سعی شده موضوعات روز و مبتلابه رشته‌های جراحی، بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا همکاران رشته‌های مختلف فرصت تبادل نظر داشته باشند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه انجمن‌های علمی در سالن‌های فرعی برنامه‌های اختصاصی و تعیین شده خود را با حضور اعضا اجرا می‌کنند، ادامه داد: امیدواریم برنامه‌های علمی کنگره امسال، موجب توجه ویژه و افزایش رضایتمندی همکاران رشته‌های مختلف قرار بگیرد.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران با بیان اینکه امسال چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد، گفت: سال ۱۳۶۳ با همت بزرگان رشته‌های مختلف جراحی، جامعه جراحان ایران تشکیل شد و از آن زمان به طور سالانه یک کنگره بزرگ در تهران و یک کنگره میان دوره‌ای به همت شاخه‌های استانی در شهرهای مختلف کشور برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این کنگره تبادل اطلاعات علمی و تکنیک‌های جراحی میان همکاران جامعه جراحان در رشته‌های مختلف است، تاکید کرد: ضمن مطرح شدن مسائل علمی و پزشکی که در نهایت به نفع بیماران و جامعه خواهد بود، مشکلات جراحان کشور به ویژه جراحان جوان نیز مطرح خواهد شد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نماد جراحان کشور است و از تمامی همکاران در رشته‌های گوناگون جراحی تقاضا دارم در این همایش بزرگ شرکت کرده و توان علمی و اجتماعی خود را مطرح کنند.

وی در پایان گفت: ثبت نام برای کسب امتیاز بازآموزی این کنگره به صورت آنلاین برقرار است و روز کنگره نیز امکان ثبت نام وجود دارد ولی بهتر است همکاران هر چه سریع‌تر به طور آنلاین ثبت نام کنند.

کد خبر 6095623 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری