Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، کلینیک داوری رقابتهای کشتی نوجوانان قهرمانی جهان با حضور داوران کشورهای مختلف جهان از جمله سه داور ایرانی (محمدابراهیم امامی داور المپیکی، بهروز هندیجانی و نیما صادقی داوران درجه یک بین المللی) با تدریس ابراهیم چیچی اوغلو مدرس اتحادیه جهانی کشتی از ترکیه و با حضور سایتو دیگر مدرس اتحادیه جهانی کشتی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این کلینیک مهمترین قوانین و مقررات جدید داوری در دو رشته کشتی آزاد و فرنگی با نمایش فیلم کشتی و توضیحات ابراهیم چیچی اغلو تدریس و مورد بحث و بررسی قرار گرفت که در این خصوص محمدابراهیم امامی رییس کمیسیون داوران فدراسیون کشتی مهمترین موارد مطرح شده در این کلاس را به شرح زیر اعلام کرد:

1 – مجازات های مربوط به فرار از فن و فرار از تشک در همه شرایط در کشتی فرنگی با اخطار برای مدافع و 2 امتیاز برای مهاجم همراه خواهد بود اما در کشتی آزاد با اینکه فرار از فن و فرار از تشک با اخطار و یک امتیاز همراه است باید توجه داشت که در حالت خطر و یا پل اگر مدافع فرار از تشک کند و یا خطایی انجام دهد با اخطار و دو امتیاز مجازات خواهد شد و ادامه کشتی در حالت خاک خواهد بود.

2- برای فرار از فن در محوطه اصلی تشک اگر بیش از 15 ثانیه به پایان وقت، زمان باشد داوران باید به کشتی گیر مدافع با قطع کشتی تذکر دهند و در صورت تکرار با اخطار و امتیاز او را مجازات کنند اما اگر این فرار از فن در ثانیه های پایانی کشتی باشد داوران پس از تشخیص فرار از فن باید کشتی را قبل از اتمام وقت قانونی متوقف و کشتی گیر مدافع را با اخطار و امتیاز مجازات کنند.

3- در حالتهای کشتی تدافعی، داوران باید کشتی منفی و کم کاری را مجزا ارزیابی کنند و آنرا تشخیص صحیح دهند. در صورت کم کاری برای کشتی گیر کم کار ، پاسیو (P ) و در صورت کشتی منفی برای او اخطار و برای حریفش امتیاز در نظر بگیرند.(مجازات کشتی منفی در کشتی آزاد اخطار و یک امتیاز و در کشتی فرنگی اخطار و دو امتیاز خواهد بود.)

4- مهمترین تغییر در مقررات جدید مربوط به کشتی فرنگی و خطای پا از سوی مدافع است.
- خطای پا توسط مدافع در مرتبه اول با اخطار و دو امتیاز برای حریف همراه خواهد بود و در صورت تکرار، کشتی گیر خاطی (مدافع) از آن مسابقه دیسکالیفه خواهد شد.

5- در کشتی فرنگی در صورتی که مهاجم برای اجرای فن از پا استفاده کند : مرتبه اول تذکر و در صورت تکرار با اخطار و یک امتیاز مجازات خواهد شد.

6- در دو رشته کشتی آزاد و فرنگی برای تایید ضربه فنی، پاسیو و اخطارها تایید رییس تشک الزامی هست.

7-در صورتی که رییس تشک با رای های صادره از جانب داور و قاضی موافق نباشد میتواند آنها را صدا بزند وبا آنها مشورت کند اما اجازه بازبینی فیلم را ندارد و پس از مشورت و اعلام رای، هر یک از مربیان می توانند چلنج کنند و در صورت چلنج، فیلم کشتی و صحنه مورد نظر توسط نماینده اتحادیه جهانی (سرپرست فنی مسابقات) با حضور رییس تشک بازبینی و رای نهایی توسط نماینده اتحادیه جهانی صادر خواهد شد و پس از آن دیگر چلنجی پذیرفته نخواهد شد.

8- در کشتی نوجوانان گرفتن فن دبل نلسون خطا میباشد و در صورتی که هر یک از کشتی گیران اقدام به گرفتن این فن کند داور باید بلافاصله پس از مشاهده این فن، در سوت خود دمیده و کشتی را متوقف و به کشتی گیر خاطی تذکر بدهد.

9- نکته مهم و مورد تاکید مدرس اتحادیه جهانی کشتی در این کلینیک: همراه داشتن و استفاده از موبایل (تلفن همراه) توسط هریک از داوران در سالن مسابقات ممنوع است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کشتی داوری کلینیک امامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۸۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اردبیلی اظهارکرد: با پایان مهلت زمان شرکت در جشنواره قصه‎ گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» 583 اثر از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام وصول شد که 461 اثر واجد شرایط بود.از میان آثار دریافت شده،319 اثر  در قالب فایل صوتی، 118 اثر در قالب فیلم و 24اثر هم به صورت داستان مصور ارائه شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای سیاست‎گذاری این جشنواره هم تصریح کرد: موفقیت جشنواره با همراهی مردمی ارتباط مستقیم دارد و این ارزش را می‌توان با تعداد آثار رسیده به جشنواره قضاوت کرد، با توجه به کوتاه بودن زمان ارسال آثار به جشنواره، تعداد آثار رسیده تحسین برانگیز بود.

وی ادامه داد: آنچه موجب می‌شود جشنواره‌ها موفق عمل کنند، هدف گذاری دقیق و شفاف طراحان آن است که مدیریت شهری توانسته با هدف گذاری و شناسایی نیاز جامعه در این مسیر گام موثری بردارد.

اردبیلی با تاکید بر این مهم که کیفیت آثار رسیده به جشنواره مهر تاییدی بر این گفته است، تداوم برگزاری این رویداد را در گرو برنامه ریزی دقیق دانست .

مشاور شهردار تهران در امور زنان وخانواده همچنین گفت: جشنواره‌ها برای تداوم، نیازمند ایجاد ارتباط موثر در بین تمامی بدنه اجرایی جشنواره و معرفی اندیشه ها و اهداف جشنواره به علاقه‌مندان و شرکت کنندگان هستند.

وی تاکید کرد: هدف از برگزاری جشنواره «نون، قصه و نمک مادربزرگ» در واقع یک فرصت منحصر به فرد برای ارتباط با ریشه‌های فرهنگی و تقویت ارتباطات خانوادگی بود تا به عنوان یک پل ارتباطی بین نسل‌ها، روایت‌های قدیمی را به نسل امروز و فردا منتقل ‌کند.

اردبیلی در خصوص فعالیت های انجام شده در دبیرخانه جشنواره قصه گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» به ارتباط مخاطبان در فضای مجازی اشاره و بیان کرد: فعالیت اداره‏های امور زنان و خانواده مناطق شهرداری تهران در راستای معرفی جشنواره بسیار موثر بود و همکاری با دبیرخانه سبب شناخت بهتر این جشنواره در شهر تهران شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علیرضا فغانی در کنار داوران بین المللی فوتبال ایران
  • تارتار لباس فرار بزرگ را پوشید! (عکس)
  • برگزاری سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • برزگر: بعضی هواداران با سلاح سرد بازی‌ها را تماشا می‌کنند!
  • برگزاری نمایشواره شهدای خان‌طومان در مازندران
  • صعود مدافع قهرمانی به فینال لیگ بسکتبال/ مهرام؛ ناکام بزرگ
  • داوران در صدور حکم صبوری و طمانینه پیشه کنند
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • جام جهانی از تمام داوران فوتبال ایران گرفته شد | اعتراف مهم افشاریان؛ بله ما نتوانستیم