Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، سیروان غفوری سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج  گفت: روزانه ۳۸۰ تن زباله در سطح شهر سنندج جمع آوری می‌شود که ۱۸۰ تن آن به کارخانه بازیافت و مابقی به محل دفن زباله‌های شهری انتفال داده می‌شود.
وی افزود: محل دفن پسماند‌های شهری در سال ۷۰ در زمینی بالغ بر ۳۵ هکتار احداث شد که زباله‌های شهری به این محل انتقال می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج بیان کرد: عملیات تفکیک زباله‌های انتقال داده شده به سایت بازیافت توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و فلزات شامل آلومینیوم، آهن و...، پلاستیک و مقوا جداسازی و جهت بازیافت به کارخانه‌های مربوط ارسال می‌شود.
غفوری عنوان کرد: مواد آلی نیز جداسازی شده و در سایت‌های تخمیر در کارخانه بازیافت پس از طی مراحل هوادهی تبدیل به کود کمپوست شده و سایر مواد باقیمانده زباله به محل دفن حمل و دفن بهداشتی خواهد شد.
وی با توجه به اینکه مهمترین آلاینده در محل دفن پسماند‌های شهری، بحث شیرابه است، بیان کرد: شیرابه پسماند می‌تواند با نفوذ به آب‌های سطحی و زیرزمینی موجب آلودگی این منابع شود براین اساس ساماندهی این معضل در دستور کار این سازمان قرار گرفت.
غفوری عنوان کرد: با پیگیری‌های شهردار سنندج مذاکرات لازم با مهندسین مشاور سامانه سد ژاوه صورت گرفته و در آینده نزدیک عملیات انتقال شیرابه محل دفن با خط انتقال به تصفیه خانه فاضلاب هدایت می‌شود.
وی تصریح کرد: پذیرش زباله‌های روستا‌های اطراف شهر سنندج نیز باعث کاهش آلودگی در این محل‌ها شده و از ایجاد سایت‌های متعدد و منابع آلودگی بیشتر جلوگیری می‌کند.
غفوری ادامه داد: سازمان پسماند شهرداری در راستای تامین خاک کافی جهت دفن بهداشتی زباله اقدام به تاسیس ستاد خاک و نخاله کرده که روزانه مقادیر قابل توجه خاک را از مناطق مختلف شهر جمع آوری و به محل دفن زباله انتقال داده می‌شود.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج تصریح کرد: پوشش زباله‌ها در محل دفن با خاک و نخاله در راستای کاهش آتش سوزی‌های محل دفن و به تبع آن جلوگیری از آلوده شدن محیط اطراف بسیار حائز اهمیت است.
وی بیان کرد: این سازمان همچنین در راستای بهسازی محل دفن زباله‌های شهری اقدام به ساخت اتاق نگهبانی با امکانات و تاسیسات بهداشتی کرده و در آینده نزدیک هم باسکول ۵۰ تنی برای وزن کشی زباله و تهیه آمار و ارقام دقیق نیز در محل دفن زباله نصب خواهد شد و با استفاده از پنل‌های خورشیدی و انرژی پاک نسبت به تهیه برق محل اقدام و نسبت به نصب دوربین‌های مداربسته اقدام خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: با اقدامات و تمهیدات مناسب بتوانیم در راستای رفع مشکلات زیست محیطی محوطه سایت بازیافت و دفن زباله گام برداریم.
انتهای پیام/م

اجرای عملیات ساماندهی محل دفن پسماند‌های شهری سنندج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پسماندهای زباله محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۹۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان

 اقبال حمیدی در آخرین روز از هفته زمین پاک در نشستی تخصصی با شهردار سنندج و مدیرکل امور شهری استانداری کردستان بیان کرد: تفکیک از مبدا زباله باید در اولویت مدیریت پسماند شهرداری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهر‌های کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله‌تر و خشک با یکدیگر دفع شده است که موجب ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله پرداختند و جلوتر از ما هستند و کمتر درگیر مشکلات زیست‌محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری سنندج هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

شهردار سنندج نیز در این نشست با ارائه آمار و عملکرد کاری شهرداری در این مدت؛ خاطرنشان کرد: امور زیست محیطی شهری از اولویت کاری ماست.

انور رشیدی گفت: گسترش فضای سبز، پویش سنندج سبز، غرض ۴۰ هزار اصله نهال در نقاط مختلف شهر در سال ۱۴۰۲ و ایجاد زیر ساخت‌های زیست محیطی از مهمترین برنامه‌های شهرداری سنندج بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود