Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@02:11:09 GMT

به‌کارگیری مدیران زن در استان مرکزی عملیاتی شد

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۷۸۲۵۶

به‌کارگیری مدیران زن در استان مرکزی عملیاتی شد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: نهادینه کردن مدیریت بانوان، پیشنهاد بزرگی است و این کار سبب می‌شود تا جایگاه زنان تثبیت شود و این موضوع عملیاتی هم شده است. ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۰ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبر گزاری تسنیم از اراک، فتح‌الله حقیقی ظهر امروز در نشست تشکل‌های غیردولتی بانوان با اشاره به این که استفاده از بضاعت نهاد‌های مدنی را در انجام امور مثبت دیده‌، اظهار داشت: با وجود این که 108 تشکل غیردولتی در استان داریم اما مدیران ما از نظرات آنها استفاده بهینه را ندارند، بنابراین یکی از اهداف ما این است که در حوزه سیاسی، امنیتی و اجتماعی و همین طور دفتر بانوان به مدیران القا کنیم تا از نظرات و پیشنهادات تشکلات غیردولتی ایجاد شده در تصمیم‌گیری‌هایشان بهره ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حضور مستمر تشکل‌ها باعث ایجاد تلنگر شده و به دنبال آن مسائل و مشکلات برطرف می‌شوند، نهادینه کردن مدیریت بانوان، پیشنهاد بزرگی است و این کار سبب می‌شود تا جایگاه زنان تثبیت شود و این موضوع عملیاتی هم شده است، در بین 50 دستگاهی که با آنها تفاهم شده تا از مدیران زن انتخاب کنند تاکنون بین 7 تا 10 مدیر زن انتصاب شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: اگر این جلسات نبود و این خواسته‌ها فراموش می‌شد، نتایج ملموس نمی‌شود، پیشنهاداتی که ارائه شد ارزشمند است و برخی از پیشنهادات به دستور جلسات قانونی مثل شورای برنامه‌ریزی، کارگروه بانوان و خانواده، کارگروه سلامت و امنیت قضایی اضافه شده و در آن‌ جا مطرح می‌شود.

حقیقی بیان کرد: علاوه بر بحث نهادینه‌کردن مدیریت بانوان باید به توانمندی، نشاط و وام اشتغال بانوان هم توجه کرد، شاید بعضی‌ موارد عملیاتی شود و بعضی دیگر عملیاتی نشود، استمرار در این جلسات و فعالیت در این جلسات نتایج دارد و ما هم به همان تناسب آمادگی داریم که فعال باشیم.

وی خاطرنشان کرد: تشکلات ما به صورت سازمان‌محور کار می‌کنند به جای این ما می‌توانیم یک تشکل را که بیشترین اعتبار را دارد به‌عنوان محور قرار دهیم تا تحت نظر یک مدیرکل برنامه را انجام دهند، به شکلی که یک تشکل کارفرما شود و مابقی تشکل‌ها همیار شوند، زیرا این گونه موثرتر  است و در جلسه بعد به این موضوع می‌پردازیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: واگذاری بحث نشاط اجتماعی به تشکل‌ها در حال انجام است.

حقیقی تصریح کرد: در استان سرانه ورزشی 6 دهم متر مربع بوده در صورتی که سرانه ورزشی متوسط کشور 1 متر مربع است و بدترین ساعت ورزشی برای خانم‌ها است که این موضوع باید بررسی شود و مورد پیگیری قرار گیرد.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۸۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: بانوان الگو و نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه هستند و باید در راستای ترویج و تقویت فرهنگ، اعتماد به موفقیت زنان در مدیریت و فعالیت‌های صنفی جامعه تلاش کرد و در این راه بیان عملکرد خوب آنان در عرصه‌های مدیریتی ضروری به نظر می رسد.

خلیل‌احمد سلامی امروز شنبه در اولین جلسه کمیته بانوان و خانواده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان که با حضور مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: این ایام فرصت مناسبی برای تکریم قشرهای مختلف جامعه کار و تولید بعنوان جهادگران عرصه تلاش و خودکفایی است.

وی به نقش مهم بانوان در جامعه نیز اشاره کرد و افزود: بدون مشارکت جدی بانوان در عرصه های مختلف، توسعه پایدار محقق نمی شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: زمینه‌های مشارکت بیشتر بانوان در تشکل‌های کارگری و کارفرمایی فراهم است و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود از آنها حمایت می‌شود.

سلامی همچنین از حمایت مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سیستان و بلوچستان از بانوان کارآفرین خبر داد و افزود: زنان و دختران این استان بواسطه فرهنگ و پیشینه تاریخی مستحکم، از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که می‌بایست مورد توجه قرار گیرد و حمایت شوند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان هم در این جلسه اظهار کرد: تشکیل هیئت اندیشه ورز متشکل از بانوان عضو تشکل‌های کارگری و کارآفرینان می‌تواند در پیگیری مسائل این قشر پر تلاش و اثرگذار مهم باشد.

زهرا ابراهیمی گفت: طی سال‌های اخیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تلاش کرده است با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت‌هایی را از بانوان این خطه انجام دهد.

وی افزود: حضور بانوان استان در نمایشگاه‌های مختلف ملی و بین‌المللی، برگزاری همایش و نشست های تخصصی با زنان تاثیر گذار و تقویت کمیته های بانوان دستگاههای اجرایی از جمله برنامه های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است.

در پایان این نشست از بانوان نماینده تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و همچنین مشاور امور بانوان دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند