Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - صدر اعظم اتریش روز دوشنبه اعلام کرد که با تصمیم مشترک کشورهای عضو اتحادیه اروپا مبنی بر اسکان مهاجران در مراکزی خارج از خاک اروپا مخالف است.

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه (R.F.I)، 'سباستین کورتس' گفت: صدراعظم اتریش که بزودی ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را در دست می گیرد، گفت: 'من با تصمیم مشترک کشورهای اروپایی مبنی بر اسکان مهاجران در مراکزی خارج از خاک اروپا مخالف هستم و صراحتا این مخالفت را اعلام می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاسیس این مراکز می تواند موجب چند برابر شدن درخواست های پناهجون شود. من هشدار می دهم که اگر چنین تصمیمی اجرایی شود، اروپا با موج جدید مهاجرت روبرو خواهد شد.
صدر اعظم اتریش راست گرای که سیاست های ضد مهاجرتی وی همواره با انتقادهایی همراه بوده است، گفت: قرار نیست که اروپا میزبان 60میلیون پناهنده از سراسر جهان شود.
مقام‌های اروپایی روز پنج‌شنبه 28 ژوئن (هفتم تیر ماه) بر سر روند رسیدگی به پرونده‌های پناهجویان به توافق تازه‌ای دست یافتند. بر اساس این توافق تمامی مراحل جابجایی و اسکان موقت پناهجویان در «مکان‌های کنترل شده» و به صورت «داوطلبانه» از سوی کشورهای عضو انجام می‌شود. این بدان معنی است که پناهجو حق انتخاب کشور میزبان را ندارد و اعضای اتحادیه اروپا به صورت داوطلبانه پناهجو را می‌پذیرند.
همچنین در این نشست، کشورهای اروپایی به توافق های ابتدایی برای اسکان مهاجران در مراکزی خارج از خاک اروپا دست یافتند.
در زمان حاضر بازپس فرستادن پناهجویانی که در کشور دیگری فرآیند پناهندگی را آغاز کرده‌اند ولی به آلمان آمده‌اند تنها در 15 درصد موارد انجام پذیر است. اما با اعمال توافق مرکل با 14 کشور اتحادیه اروپا این فرآیند آسان‌تر و سریعتر صورت خواهد پذیرفت.
بر اساس این توافق، مراکز متعدد پذیرش پناهجویان در خارج از خاک اروپا تاسیس خواهد شد تا مهاجران بتوانند پیش از ورود به اروپا در این مراکز نام و مشخصات خود را ثبت و درخواست پناهندگی را ارائه دهند.
اروپام**9041**1908

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي اتريش مهاجران اتحاديه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند

 وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اتحادیه اروپا شماری از سیاستمداران روس را تحریم کرد اتحادیه اروپا تحریم های روسیه را تصویب کرد

دیگر خبرها

  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران