Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، الیاس تاج الدینی ظهر سه شنبه در نشست اقتصاد مقاومتی استان افزود: از مجموع ۸۵ هزار هکتار سطح زیر کشت آبی در استان،  ۳۲ ‌هزار هکتار زیر پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته است.

تاج الدینی با تاکید بر هدفگذاری برای افزایش سطح زیر پوشش آبیاری تحت فشار در استان، اظهار کرد: برنامه ریزی هایی برای بهبود پوشش آبیاری تحت فشار تا پایان برنامه ششم توسعه انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاج الدینی گفت: افزایش راندمان آب و بهبود بهره وری از جمله اقداماتی است که باید با تعمیم برنامه ها در بخش کشاورزی عملیاتی شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: ارائه سیستم های نوین آبیاری، اصلاح الگوی کشت و جلوگیری از کشت های پر مصرف و با بازدهی پایین هدفگذاری شده است.

وی افزود: با تحقق این برنامه ها می توان ارتقای شاخص ها و افزایش راندمان به ویژه در حوزه روش آبیاری محصولات کشاورزی را رقم زد.

کد خبر 4337456

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد سیستم آبیاری تحت فشار یاسوج بوشهر گرگان خبرگزاری مهر کرمانشاه شیراز خرم آباد مشهد شهرکرد مواد مخدر بیرجند یاسوج هفته قوه قضاییه خطبه های نماز جمعه آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۴۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع

محمدحسین عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: هرگونه تغییر اراضی کشاورزی از حالت اولیه نیاز به مجوز دارد که احداث باغ نیز از جمله مواردی است که برای احداث آن باید از جهادکشاورزی مجوز گرفت.

وی اضافه کرد: دلیل ممنوعیت احداث باغ در پایاب شبکه دشت قزوین با هدف تامین آب از این شبکه با هدف برون رفت از وضعیت موجود بوده که باید مورد توجه بهره برداران استان قرار گیرد.

عطایی با بیان اینکه روش‌های نوین آبیاری و اجرای الگوی کشت مهمترین راهکار برون رفت از وضعیت موجود در منابع آبی است، ادامه داد: با توجه به وضعیت منابع آبی چاره‌ای جز استفاده از روش‌های نوین برای تولید محصولات کشاورزی و اجرای الگوی کشت در مزارع استان نداریم.

این مسئول در ادامه به اجرای طرح جهش تولید در دیمزار‌های استان قزوین اشاره کرد و یادآور شد: طرح جهش تولید به عنوان یک طرح ساختاری و هوشمند در راستای اجرای الگوی کشت و با هدف افزایش تولید اجرا می‌شود که در این طرح با روش کارشناسی می‌توان افزایش تولید در دیمزار‌ها را شاهد باشیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بیان کرد: رعایت الگوی کشت و استفاده بهینه از منابع آبی می‌تواند علاوه بر حل معضل کم آبی به افزایش راندمان تولید و بهره وری در سطح منجر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • رهاسازی آب سد سفیدرود برای آبیاری شالیزار‌های گیلان از امروز
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • رها سازی آب سد سفیدرود از فردا در گیلان