Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست از همدان، فرشته دست‌پاک پیش از ظهر امروز در همایش بررسی فرصت‌ها و چالش‌های فرش دستبافت در ایران اظهار کرد: ایران خاستگاه فرش دستباف در جهان است، جدای از نگاه فرهنگی و تاثیر اقتصادی که داشته باید نگاه ویژه‌ای به این هنرصنعت داشته باشیم.
 
وی با اشاره به اینکه میزان تحصیل‌کردگان ایران بیش از 30 درصد جمعیت کشور است ولی نمی‌توانیم از این ظرفیت به درستی استفاده کنیم، گفت: در کشورهایی همچون دانمارک مدرسه فرش تشکیل شده که از نظر فرهنگی و اقتصادی تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه هنرصنعت فرش هویت ملی ماست و باید از این هنر صیانت کنیم، گفت: بیش از 70 درصد تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستبافت در ایران را زنان تشکیل می‌دهند و با کمترین هزینه سرمایه‌گذاری بسیاری دارند.
 
وی با بیان اینکه اتحادیه‌ها بازوهای دولت در بخش غیردولتی هستند و باید از این موضوع استفاده کرد، گفت: فراکسیون فرش مجلس یکی از مهمترین بازوهای حوزه دولت هستند که باید مرکز ملی فرش را یاری کند.
 
دست‌پاک دارا بودن پشتوانه فرهنگی، هنری و تاریخی، وجود نگاه مثبت به فرش ایرانی در بازارهای جهانی، در اختیار داشتن سهم بسیاری از بازار جهانی، تنوع تولیدات از نظر طرح، رنگ، نقش و اندازه و تامین مواد اولیه در داخل کشور را از جمله مزیت‌های فرش دستباف برشمرد.
 
وی بیان کرد: وجود نیروی کار ماهر، صادرکنندگان قوی در حوزه صادرات، پایین بودن هزینه راه‌اندازی و کمترین سرمایه‌گذاری، بیشترین ارزش افزوده در مقایسه با سرمایه اولیه و امکان تولید فرش‌های بسیار بزرگ از دیگر مزیت‌های فرش دستباف ایران است.
 
رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه بنده نخستین زن در مسند ریاست مرکز ملی فرش هستم، گفت: از مسئولیتی که برعهده گرفته‌ام عقب نشینی نکرده و اهداف خود را دنبال می‌کنم.
 
وی با اعلام اینکه رایزنی‌های بسیاری با مجلس برای تصویب قوانین حمایتی از فرش انجام شده است، گفت: براساس مصوبه مجلس، نهاده‌های فرش دستباف از مالیات ارزش افزوده معاف هستند.
 
دست‌پاک با تاکید بر اینکه در حوزه تبلیغات تمام تلاش به کار گرفته شده است، گفت: با توجه به محدودیت‌هایی که در حوزه فرش و صادرات ایجاد شده، به طور تبلیغات افزایش خواهد داشت.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرکز ملی فرش ایران ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۵۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجادشده در طرح مالیات بر سوداگری گفت: شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به‌شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده است، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده است و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم، به‌طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه‌تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند، بنابراین این‌طور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم‌دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است، به‌عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید
  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند