Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی می‌توانند بافت‌های فرسوده شهری را احیا کنند که تاکید دولت بر ساماندهی و بازسازی بافت‌های فرسوده است. ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۷ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات، سیدحمید کلانتری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سومین نشست هم‌اندیشی تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستان را برگزار کردیم که در این نشست مدیران عامل 66 شرکت تعاونی که در 66 شهرستان کشور تشکیل شده حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در رابطه با تعاونی توسعه و عمران شهرستانی براساس یک قانون ویژه که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده در هر شهرستان تنها یک تعاونی تاسیس می‌شود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: نقش اصلی و محوری این تعاونی سازماندهی مشارکت مردم، سرمایه‌های مردم و استفاده از ظرفیت‌ها درراستای توسعه و اشتغال، فقرزدایی و رشد اقتصادی شهرستان است.

کلانتری بیان کرد: این تعاونی‌ها نقش موثری در ایجاد اشتغال با ساماندهی و حمایت از تعاونی‌های اشتغال روستایی دارند که ظرفیت این اشتغال روستاهای تابعه را می‌توان در قالب شرکت‌های تعاونی شرکت سهامی خاص استفاده کرد.

وی ادامه داد: این‌ تعاونی‌ها می‌توانند بافت‌های فرسوده شهری را احیا کنند که تاکید دولت بر ساماندهی و بازسازی بافت‌های فرسوده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: این‌ تعاونی‌ها در حمایت از مشاغل خرد و خانگی و در بحث گردشگری به ویژه حمایت از مشاغلی که مربوط به زنان سرپرست خانوار است می‌توانند فعالیت داشته باشند.

انتهای پیام/ح

R41371/P1357/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان تسهیلات نوسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برای نوسازی بافت های فرسوده تسهیلات در قالب های مختلف در نظر گرفته شده است گفت:  تسهیلاتی در حوزه ودیعه مسکن و بافت های تاریخی و همچنین اسکان موقت در نظر گرفته شده است.

وی  با بیان اینکه برای تسهیلات بانکی در بافت های فرسوده پنج نوع وام قابل دریافت است، بیان کرد: یک نوع تسهیلات مربوط به نوسازی بافت های فرسوده است که همانند تسهیلات نهضت ملی مسکن  تا سقف ۵۵۰ میلیون تومان است که به نوعی تسهیلات ارزان قیمت است.

آیینی با اشاره به اینکه با تصویب مجلس و تایید آن در شورای نگهبان و با پیگیری های انجام شده در برنامه هفتم تمامی واحدهای بافت های فرسوده از تخفیفات نهضت ملی مسکن برخوردار می شوند افزود: واحدهای بافت های فرسوده از تمامی تخفیفات و حمایت های نهضت ملی مسکن تا سقف پنج طبقه استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه  تسهیلات نوع سوم مربوط به  اسکان موقت است گفت: تسهیلات نوع چهارم مربوط به پرداخت تسهیلات در بافت های تاریخی است.

 معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه  تسهیلات اسکان موقت در بافت های تاریخی را شامل می‌شود گفت: در این زمینه مثل نهضت ملی مسکن برخی بانک ها همکاری می‌کنند و برخی همکاری لازم را ندارند.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته روند اعطای تسهیلات نسبت به گذشته  از سوی بانک ها  بهتر شده و امیدواریم  برای بهبود وضعیت و رونق در نوسازی بافت های فرسوده این روند بهبود یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی