Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از روابط عمومی سازمان شیلات ایران؛ ​­­مختار آخوندی مدیرکل دفتر امور صید و صیادی ­­افزود: فصل صید میگو در استان های بوشهر و خوزستان تقریبا در اوایل مرداد ماه هر سال آغاز و حدود ۴۵ روز ادامه می یابد. متاسفانه در ­سال های اخیر دیده شده است که صیادان غیر مجاز قبل از آغاز رسمی فصل صید میگو، مبادرت به صید غیر مجاز میگو کرده­­و ذخایر میگو و سایر آبزیان را با فشار بهره برداری مواجه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی­ با بیان اینکه اتخاذ تصمیم دریا بست به عنوان یکی از اقدامات ارزشمند مدیریت صید با درخواست و حمایت جامعه صیادی و نمایندگان تشکل ها و تعاونی های صیادی انجام شده و در کمیته مدیریت صید با حضور نمایندگان مرکز تحقیقات شیلات، تشکل های صیادی، یگان حفاظت منابع آبزی به تصویب رسیده است و بر این اساس انجام هر گونه فعالیت صیادی از ۱۵ تیرماه در همه ­صیدگاه های استان بوشهر و در صیدگاه بحرکان استان خوزستان که از صیدگاه های اصلی میگو در کشور محسوب می شوند کاملا ممنوع است و دوره ممنوعیت نیز تا آغاز رسمی فصل صید میگو ادامه خواهد یافت و در ­دوره زمانی مذکور ارگان های ذیربط از جمله یگان حفاظت منابع آبزی، دریابانی، نداجا و غیره همکاری لازم برای کنترل و حفاظت از دریا را به عهده خواهند داشت.

مدیرکل دفتر امور صید و صیادی تصریح کرد: در همه استان های شمالی و جنوبی کشور ممنوعیت فصلی صید برای برخی از گونه های آبزی آسیب پذیر اعمال می شود. معمولاً همه ساله صیادان زحمت کش میگوگیر قبل از شروع فصل صید میگو، اقدام به آماده سازی شناور از قبیل سمپاشی، تامین ابزار و ادوات صید، تجهیزات حمل و نگهداری میگو می کنند و دریابست موجب آیش صیدگاه، فرصت بازسازی ذخائر، جلوگیری از صید غیر مجاز و ... می شود و از سیاست های اصولی یهره برداری پایدار و ماهیگیری مسئولانه است که می توان آن را اقدامی ارزشمند و قابل تحسین از سوی جامعه صیادی و مدیریت شیلات استان دانست.

وی­ افزود: تمهیداتی فراهم شده تا نسبت به تامین آبزیان مورد نیاز مردم و ایجاد تعادل در وضعیت بازار ماهی استان های ذیربط طی دوره زمانی مذکور اقدام شود.

این مقام مسئول گفت: با توجه به اجرای موفق دریابست یا ممنوعیت همزمان صید همه گونه در سال گذشته قبل از آغاز فصل صید میگو در استان های خوزستان، بوشهر و هرمزگان، شاهد نتایج مثبت و دستاورهای ارزشمندی در کاهش صید غیر مجاز میگو قبل از فصل صید و همچنین ایجاد فرصتی برای احیاء و بازسازی ذخائر بودیم که منجر شد صید میگوی کشور در سه استان مذکور در سال ۹۶ نسبت به سال قبل ۶۱ درصد افزایش داشته باشد و همچنین از نظر سایز نیز، صیادان میگوی درشت تری صید کردند.­

وی همچنین اظهار داشت: اجرای این طرح نه تنها از فعالیت و دریاروی شناورهای بی هویت و غیر مجاز جلوگیری می کند بلکه به­ همه­ صیادان مجاز میگو این فرصت را می دهد تا با آرامش خاطر نسبت به آماده سازی شناور و ادوات صید برای شروع فصل میگو اقدام کنند، با اجرای دریابست، شرایط بهتری برای رشد و احیای نسل آبزیان در زیستگاه های طبیعی فراهم خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور صید و صیادی در پایان گفت: در راستای انجام هر چه بهتر و مناسب تر این موضوع ضمن مشارکت تشکل های صیادی و بهره برداران، هماهنگی لازم با مسئولان محلی استان، استانداری، فرمانداریها، دریابانی، مرزبانی، یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات، ناجا، مسئولان قضایی، اداره کل بنادر و دریانوردی و منطقه پخش فرآورده های نفتی و سایر ارگان های ذیربط استان صورت گرفته است تا ضمن اجرای این مهم، گامی موثر در تحقق سیاست های مدیریت صید شیلات در جهت حفظ ذخایر آبزیان استان بوشهر و سایر استان های ساحلی برداشته شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: میگو صید آبزیان استان بوشهر خوزستان دریای خزر سازمان شیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۶۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش‌سوزی در لنج صیادی چابهار

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست شیلات شهرستان چابهار گفت: انفجار گاز اکسیژن جوشکاری باعث آتش سوزی لنج صیادی در اسکله هفت تیر شهرستان چابهار شد.

سعیدی، در تشریح جزئیات این حادثه افزود: ظهر امروز حوالی ساعت ۱۵ بر اثر تعمیرات و جوشکاری لنج صیادی و انفجار گاز اکسیژن در شهرستان چابهار یک لنج صیادی کاملا طعمه حریق شد.

سعیدی گفت: حضور به موقع آتش نشانان شهرداری بندر چابهار و اداره کل بنادرو دریا نوردی در کمترین زمان ممکن آتش مهار و حادثه دیدگان به بیمارستان چابهار انتقال یافتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد
  • آتش‌سوزی در لنج صیادی چابهار
  • نقشه‌برداری از ذخایر میگو در خلیج فارس با اطلاعات ماهواره‌ای
  • ممنوعیت اشتغال اتباع غیر مجاز در پاکبانی
  • کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دو شناور صیادی
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • کشف ۱۰ تن انواع خوراک آبزیان خارجى قاچاق در مراغه
  • پخت ۱۰ کیلو چلو میگو توسط آشپز مشهور هندی (فیلم)
  • ممنوعیت عقد قرارداد مسکن با اتباع غیر مجاز
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر