Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه شفاف سازی واردات به ضرر دولت تمام می شود در ادامه گفت: طبق اطلاعات موثق دلایل عدم انتشار کامل لیست واردکنندگان به خاطر این است که دست نزدیکان دولت و رئیس جمهور در واردات پیدا می شود. به گزارش بلاغ، عبدالمجید شیخی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص انتشار لیست دریافت کنندگان ارز دولتی و عدم انتشار اسامی واردکنندگان خودرو و دارو اظهار داشت: وقتی وارد کننده خودرو یکی از معاونان رییس جمهور بوده و دارو نیز توسط افرادی خاص وارد می شوند، مشخصا اسامی واردکنندگان این کالاها را منتشر نمی کنند چرا که در این صورت آبروی دولت خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه شفاف سازی واردات به ضرر دولت تمام می شود در ادامه گفت: طبق اطلاعات موثق دلایل عدم انتشار کامل لیست واردکنندگان به خاطر این است که دست نزدیکان دولت و رئیس جمهور در واردات پیدا می شود.

کارشناس مسائل اقتصادی در خصوص واردات کالاهای غیر ضروری و واردات برخی از اقلام توسط شرکت هایی که مجوز واردات این اقلام را نداشته اند تصریح کرد: واردات بی رویه یک روندی بود که در پنج سال گذاشته پایه گذاری شد و اکنون به جایی رسیده است که کمر اقتصاد در کشور ما شکسته شده است.

شیخی با بیان اینکه دولت کنترلی بر واردات نداشته است عنوان کرد: بسیاری از افرادی که در این لیست آمده اند آقازاده ها، نزدیکان دستگاه دولتی و رانت خوارانی هستند که با دریافت ارز دولتی کالا وارد کشور کرده اند.

وی در ادامه افزود: همه ما به خوبی می دانیم واردکنندگان خودرو و دارو در کشور چه کسانی هستند و تا چه اندازه به دولت نزدیک بوده و امتیاز واردات خودرو و دارو که از پرسود ترین واردات در کشور هستند را دریافت کنند و باید قوه قضائیه به این مساله رسیدگی کرده و متخلفان را به همه مردم معرفی کند.

کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه در اقتصاد ما یک حباب روانی ایجاد شده است تصریح کرد: در تیزابی که به راه افتاده است و دولت توان تنظیم بازار ارز را نداشت عملاً ارز حبابی و دو نرخی شد و وقتی ارز دو نرخی می شود سوداگران هم منافع اجتماعی را فدای منافع شخصی خود می کنند.

شیخی در ادامه گفت: آسیب این رانت خواری برای واردات از به راه افتادن بازار سیاه به مراتب بیشتر خواهد بود چرا که هم مردم را به کشور بی اعتماد می کند و هم به بازار علامت و گرا می دهد.

وی همچنین تصریح کرد: وقتی با وجود این بحران اقتصادی دولت لیست واردکنندگان را منتشر نمی کند و یا به صورت گزینشی آنها را منتشر می کند یعنی دولت به لحاظ اقتصادی دچار مفسده شده و دولت سالمی نیست.

این کارشناس مسائل اقتصادی در پایان تصریح کرد: واردات دارو هم انحصاری شده و محدود به تعدادی از افراد در وزارت بهداشت و برخی از سازمان ها شده است از همین رو اسامی وارد کنندگان دارو را هم منتشر نکردند.

شیخی ضمن انتقاد از بهانه های دولت برای عدم انتشار اسامی وارد کنندگان خودرو و دارو بیان داشت: تحریم شدن این افراد می تواند بهانه ای باشد اما دلیل قانع کننده ای نیست چرا که لیست وارد کنندگان دیگر منتشر شده و فقط همین موارد را منتشر نکرده اند از طرف دیگر برای کشوری مانند آمریکا کاری ندارد که لیست واردات ایران را شناسایی کنند و اطلاعات آنها در زمینه واردکنندگان کالا به ایران بسیار زیاد است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۰۹۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت

آفتاب‌‌نیوز :

 عباس علی آبادی امروز در حاشیه همایش تجاری ایران و چین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازار چین بازار بسیار بزرگی است و ایران هم اگرچه به وسعت و جمعیت چین نیست، اما ما هم کشور بزرگی محسوب می‌شویم. 

وزیر صمت با اشاره به نماسشگاه فرصت‌های صادراتی ایران اظهار داشت: در این نمایشگاه در حوزه‌های مختلف ظرفیت‌های صنعتی تجاری خود را به نمایش گذاشته و معرفی کرده ایم، اما باید مزیت‌های نسبی را برای واردات و صادرات در نظر گرفت. ظرفیت‌هایی در ایران وجود دارد که در چین نیست و ظرفیت‌هایی در چین وجود دارد که در ایران شاید مقرون به صرفه نباشد بنابراین می‌توانیم با همدیگر همکاری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تاکنون اقتصاد ما تک‌محصولی بوده است، گفت:، اما از این پس به این سمت حرکت می‌کنیم که علاوه بر حوزه انرژی که یکی از حوزه‌های اقتدار آمیز جمهوری اسلامی است در سایر حوزه‌ها مانند دانش بنیان‌ها ظرفیت‌های خود را فعال کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: ده هزار شرکت دانش بنیان ایرانی برای چینی‌ها فرصت خوبی است. 

وی افزود: ما در حوزه انرژی از ظرفیت‌های بالایی برخورداریم که می‌توانیم در اختیار چینی‌ها قرار دهیم و در حوزه برق نیز توانایی‌هایی در تراز جهانی داریم، ضمن اینکه چینی‌ها نیز از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که ما میتوانیم از آن استفاده کنیم.

علی آبادی بیان داشت: وقتی از صد کشور دنیا بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بازرگان و فعال اقتصادی در یک نمایشگاه شرکت میکنند بسیار افتخار آمیز است و فکر میکنم امسال سال توسعه ایران با کشور‌های دیگر باشد و بتوانیم رکورد‌های تازه‌ای را ثبت کنیم. 

وی با اشاره به اجلاس آفریقا بیان داشت: در جلسه‌ای که با مقامات ارشد آفریقایی نیز برگزار شد احساس خوبی داشتم، زیرا آفریقایی‌ها علاقمندند شرکای تازه‌ای برای خود انتخاب کنند و ایران می‌تواند یکی از شرکای تجاری آن‌ها باشد. 

وی با بیان اینکه این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال است اظهار داشت: برای جهش تولید باید در سمت توسعه بازار حرکت کرد و این نمایشگاه می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

وی بیان داشت: از تمام شرکت‌ها خواسته ایم که‌پیش برنامه ارائه دهند که ارز را به چه منظور می‌خواهند و این مساله ممکن است مورد کدورت تولیدکنندگان قرار گرفته باشد. 

علی آبادی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم از منابع ارزی استفاده بهتری داشته باشیم باید کنترل‌های بیشتری داشته باشیم و خوب این موضوع باعث کندی در تخصیص ارز شده و لذا امروز دستورات تازه‌ای داده ام که یک مقدار در تخصیص ارز شتاب بدهند. 

وی افزود: البته ممکن است در مواردی که قبلا به راحتی تخصیص ارز میدادیم الان محدودیت ایجاد کرده باشیم و این مساله به علت سیاست‌های جدید است، اما سیاست‌های ما به سمت بهبود است و هدف ما این است که ضمن استفاده از ظرفیت‌های داخلی نیاز‌های جامعه را تامین کنیم لذا بین واردات و تولید سیاست گذاری انجام داده ایم که در نهایت منفعت آن برای مردم است.

وی در خصوص واردات خودرو‌های کارکرده به فارس گفت: در خصوص خودرو‌های کارکرده دولت لایحه‌ای به مجلس تقدیم کرد این لایحه تصویب شد و در بازگشت، وزارت صمت متعهد به تهیه آیین‌نامه شد و این آیین نامه تهیه و به دولت ارسال شد و تا زمانی که این آیین‌نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید در انتظار مصوبه د‌ولت بود تا زمان ابلاغ کاری نمیتوانم انجام دهم. 

علی آبادی گفت:، اما مصوبات خودرو‌های کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی قابل اجرا است. 

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تقدیر حماس از تصمیم کلمبیا در قطع کامل روابط با رژیم صهیونیستی
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده
  • واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • چرا مافیای خودرو جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد