Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، هیات داوران این بخش متشکل از محمدسرور مولایی، آرزو رسولی و میلاد عظیمی، نامزدهای بخش پژوهش‌های ادبی هشتمین جایزه ادبی پروین اعتصامی را به شرح ذیل اعلام کردند:

(به ترتیب حروف الفبا)

- «ادبیات بینافرهنگی نویسندگان برون تبار در آلمان» به قلم نرجس خدایی از انتشارات علمی و فرهنگی

- «جایگاه و نقش های زنانه در مجالس شبیه خوانی و تخت حوضی (در سال های 1200-1357 ه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ش.)»
به قلم عسل عصری ملکی از انتشارات دانشگاه سوره

- «کتاب شناسی نقد و بررسی ادبیات داستانی معاصر» نوشته فاطمه فرهودی پور از انتشارات فرهنگستان زبان و ادب فارسی

- «مکتب های ادبی جهان» به قلم مریم حسینی از انتشارات فاطمی

- «یکی به نعل، یکی به میخ (بررسی طنز گل آقا در «دو کلمه حرف حساب»)» به قلم نجمه زارع بنادکوکی از انتشارات سوره مهر

گفتنی است، زمان و جزئیات اختتامیه هشتمین جایزه ادبی پروین اعتصامی، صبح شنبه در نشست خبری این رویداد اعلام خواهد شد.

هیات داوران بخش پژوهش‌های ادبی را بیشتر بشناسیم

محمد سرور مولایی

محمد سرور مولایی آثار ارزشمندی در قلمرو زبان و ادب پارسی و تاریخ‌ و فرهنگ کشور نگاشته یا تصحیح و ویرایش کرده است. او مدرک دکترا را در رشته زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران اخذ و سال‌ها در این دانشگاه و دیگر دانشگاه‌ها به تدریس پرداخته است.

مولایی از 1348 تا 1369 در بنیاد فرهنگ ایران زیر نظر دکتر پرویز ناتل خانلری به مطالعه و بررسی متون فارسی پرداخت و همچنین از آغاز پایه‌گذاری بنیاد شاهنامه فردوسی، به عضویت هیأت تصحیح و تنقیح شاهنامه برگزیده شد. وی افزون بر آن، آثار متعددی در زمینه‌های مولوی‌پژوهی، بیدل پژوهی و بازنشر آثار خواجه عبدالله انصاری هروی دارد.

مولایی سابقه عضویت در هیئت‌علمی و داوری جشنواره‌های متعددی را در کارنامه دارد که از آن جمله می‌توان به داوری هشتمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد در بخش نقد ادبی، داوری دهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر در بخش درباره شعر، عضویت در هیئت علمی نهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد و... را نام برد.

آرزو رسولی

او دوره کارشناسی ارشد خود را در رشته فرهنگ و زبانهای باستانی و دوره کارشناسی خود را در رشته مترجمی مترجمی زبان فرانسه به پایان برده است. دانش آموخته گروه تاریخ دانشگاه تهران در مقطع دکتری است و هم‌اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی است.

طرح‌های پژوهشی بسیاری را به همراه فرهنگستان زبان و ادب فارسی به سرانجام رسانده است. بیش از صد عنوان مقاله تالیفی و ترجمه از او در مجلات علمی و ادبی منتشرشده. کتاب‌هایی چون الفبای علوم ناشناخته(1381)، اسرار آشیانه عقاب(1387) و از زردشت تا مانی(1390) به ترجمه ایشان به چاپ رسیده است.

میلاد عظیمی

دارای مدرک دکترای زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران و هم‌اکنون نیز استادیار دانشکده ادبیات دانشگاه تهران است.

از مهم‌ترین آثار ایشان می‌توان به پیر پرنیان‌اندیش(در صحبت سایه)، پادشاه فاتح(نقد و تحلیل و گزیده اشعار نیما یوشیج) و عقاب(کارنامه و نقد و تحلیل اشعار پرویز ناتل خانلری) اشاره کرد.

«سعدی در آینه سفینه شمس حاجی شیرازی»، «فروزانفر و ادیب پیشاوری»، «روشن تر از آفتاب مردی . . .: تأملی در غزل سایه» و «بخوشید سرچشمه های قدیم» از جمله مقالات متعدّدی است که از او به چاپ رسیده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جایزه پروین اعتصامی پروین اعتصامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۰۹۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور محبی در فهرست نامزدهای بهترین بازیکن لیگ برتر روسیه

محمد محبی، مهاجم تیم فوتبال روستوف در فهرست نهایی نامزدهای بهترین بازیکن فصل جاری لیگ برتر روسیه جای گرفت. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سازمان لیگ برتر فوتبال روسیه امروز (پنجشنبه) فهرست نهایی نامزدهای دریافت جایزه بهترین بازیکن فصل 2023/2024 را معرفی کرد.

برتری خانگی روستوف در غیاب محبی

نامزدهای این جایزه شامل برایان مانسیلا (اورنبورگ)، میرلیند داکو (روبین‌کازان)، ایراکلی کوکوسکری (فاکل)، محمد محبی، دانیل گلوبوف، ماکسیم اوسیپنکو و اگور گولنکوف (روستوف)، سرجان بابیچ، الکساندر ماکسیمنکو و دانیل پروتسف (اسپارتاک)، فدور چالوف، ایوان اوبلیاکوف و ایگور آکینفیف (زسکا)، اوگنی لاتیشونوک (بالتیکا)، کنستانتین تیوکاوین، بیتلو و دیگو لاکسالت (دینامو)، وندل، متئو کاسیر، داگلاس سانتوس، کلودینیو و ویلمار باریوس (زنیت)، ادوارد جان اسپرتسیان، ادوارد ساپرتسیان، ماتیو، آلونسو (کراسنودار)، بنجامین گاره و نیکیتا سالتیکوف از (کریلیا)، ماکسیم گلوشنکوف، نایر تیکنیزیان و ایلیا لانتراتوف (لوکوموتیو) هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • حضور محبی در فهرست نامزدهای بهترین بازیکن لیگ برتر روسیه
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور