Web Analytics Made Easy - Statcounter

رجب صفراف، رئیس مرکز مطالعات ایران معاصر روسیه گفته است ایران و روسیه به منظور تسهیل مبادلات تجاری در پی تاسیس بانک مشترکی هستند که از تحریم‌ها تاثیر نپذیرفته و با ارز‌های ملی کار می‌کند.  به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رجب صفراف، رئیس مرکز مطالعات ایران معاصر روسیه در مصاحبه با خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان با اشاره به این که مشکلات بانکی یک مانع اساسی پیش‌روی روابط تجاری ایران و روسیه است، گفته است که تهران و مسکو در شرف تاسیس یک بانک مشترک به منظور تسهیل مبادلات تجاری بین دو کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین با تاکید بر این که تهران و مسکو می‌بایست در سریع‌ترین حالت ممکن اقدامات ضروری را برای حذف موانع صورت دهند، افزود: دو کشور حداقل باید یک بانک اختصاصی مشترک داشته باشند. این بانک باید متفاوت از دیگر بانک‌هایی که در این حوزه خدمات می‌دهند باشد، و با اعمال تحریم‌ها خللی در امور آن پیش نیاید. این بانک برای شروع می‌تواند از پول‌های خارجی استفاده کند، اما به تدریج استفاده از ارز‌های ملی دو کشور در دستور کار قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز مطالعات ایران معاصر روسیه همچنین ضمن بیان این که زمان آن رسیده تا روسیه صادرات خود را به ایران افزایش داده و جای پای خود را در بازار ایران تحکیم نماید، تصریح می‌کند: روسیه می‌تواند در حوزه‌هایی همچون تکنولوژی، تولید کالا‌های گوناگون و پروژه‌های متنوع دیگری در ایران سرمایه‌گذاری کند، و بانک‌های ایران و روسیه نیز این امر را تضمین نمایند.

صفراف همچنین با اشاره به این که اعمال تحریم‌های یکجانبه ایالات متحده علیه ایران ناعادلانه است، اظهار داشت: روسیه به شدت از این اقدام آمریکا بسیار متاسف است و در تلاش است تا از طریق گفتگو با اتحادیه اروپا برای حمایت از توافق هسته‌ای ایران اقدام کند. اتحادیه اروپا نیز باید خسارت شرکت‌های ایرانی در نتیجه تحریم‌های آمریکا را جبران کند.

با خروج ایالات متحده آمریکا از برجام، روسیه ضمن اعلام حمایت از حفظ برجام در تلاش بوده تا از طریق جلب حمایت چین و کشور‌های اروپایی به نوعی با اقدامات ایالات متحده در بر هم زدن توافق هسته‌ای با ایران، مخالفت کند. بسیاری از تحلیل‌گران بر این عقیده‌اند با افزایش تهدیدات ترامپ و عقب‌نشینی اروپایی‌ها از بازار ایران، فضا برای فعالیت شرکت‌های روسی و چینی محیا خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایران روسیه تاسیس بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۶۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟

به گزارش تابناک، تاسیسات LNG 2 قطب شمال به مدیریت شرکت نواتک در دریای یخی کارا، بخش مهمی از برنامه های مسکو برای تقویت صادرات و پر کردن خزانه است. اکنون ماه هاست که آماده ارسال گاز طبیعی مایع به بازارهای جدید، جایگزینی برای تجارت پردرآمد اروپایی با خط لوله بوده است.

  با این وجود، عملیات جدید 25 میلیارد دلاری اساساً غیرفعال باقی مانده است، تولید انرژی روسیه که به طور قابل توجهی با محدودیت های ایالات متحده مهار شده است.   روسیه مدت هاست که به دنبال افزایش سهم خود از بازار جهانی LNG بوده است، اما جنگ و کاهش شدید صادرات زمینی به اروپا به دنبال آن اهمیت این جاه طلبی ها را تقویت کرده است. مسکو می خواهد تولید LNG را تا سال 2030 سه برابر کند و حداقل 35 میلیارد دلار به درآمد سالانه اضافه کند.   روسیه در حال حاضر چهارمین صادرکننده بزرگ LNG در جهان است   مالت هامپرت، بنیانگذار مؤسسه قطب شمال، که بیش از ده سال است توسعه  روسیه در منطقه را زیر نظر دارد، اظهار داشت که "تحریم های ایالات متحده به طرز شگفت آوری خوب عمل می کند. آنها از همان ابتدا تولید LNG 2 قطب شمال را متوقف کردند و از تحویل کشتی ها جلوگیری کردند.   از زمانی که دولت بایدن در سال گذشته کارخانه LNG 2 قطب شمال را تحریم کرد، خریداران در چین و هند که قبلاً نفت روسیه را خریداری کرده و با محدودیت‌های قانونی معامله می‌کردند، از خرید LNG خودداری کردند، حتی با تخفیف.    حفظ صادرات LNG دشوارتر از صادرات نفت است، که علیرغم محدودیت های قیمتی و سایر محدودیت ها به لطف "ناوگان سایه"  ثابت مانده است. این بیشتر به دلیل تجهیزات پیچیده تر مورد نیاز برای بارگیری و انتقال سوخت فوق خنک است.   اکنون اتحادیه اروپا که هنوز به LNG روسیه متکی است و تمایلی به محدود کردن واردات ندارد، در حال آماده شدن برای اجرای برخی اقدامات خود است. اروپا صراحتاً سوخت را ممنوع نمی‌کند، اما بحث‌های بلوک نشان می‌دهد که با ورود به سومین سال جنگ، گاز دیگر محدود نیست. 

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران