Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رحیمی عضو کمسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سفر رئیس جمهور به سوئیس و اتریش که میزبان مذاکرات برجامی بوده اند اظهار کرد: سفر روحانی به دو کشور اروپایی می تواند در تقویت تصمیم گیری اتحادیه اروپا به حفظ برجام کمک کند و مواضع جمهوری اسلامی ایران را بار دیگر به اروپا یادآور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران با بیان اینکه سوئیس و اتریش مقر نهادهای مهم و تابع سازمان ملل هستند گفت: سفر روحانی به این دو کشور پیام دیپلماتیک دارد.به این معنا که حفظ برجام اولویت ایران در مناسبات دو جانبه با اروپاست لذا هر دو طرف در تلاش برای کشف راهکارهای مناسب برای اجرای چشم انداز روشن تر فصل جدید برجام هستند.

وی با توجه به پاسخ قاطع رئیس جمهوربه سران امریکا درباره تحریم نفت ایران اظهار گفت: صحبت های رئیس جمهور دقیقا از موضع حکمت، عزت و مصلحت بود که موجب سربلندی کشور و ملت شد وعلی‌رغم تمام مشکلات اقتصادی که مردم ایران با آن مواجه هستند امید را در میان مردم تقویت کرد.

رحیمی با اشاره به اینکه قطعا این سخنان، تاثیرمهم و مستقیم در برداشتِ اروپا از مواضع ایران خواهد داشت، خاطر نشان کرد: اصرار ایران بر حفظ برجام به دلیل مصلحت منطقه، دنیا و مسیر صلح بین الملل است و اتحادیه اروپا به طوردقیق دریافت کرد موضع ایران حکمت، عزت و مصلحت است وعلی رغم همه فشارها با ضعف صحبت نمی کند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان ملل اخبار سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۷۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، کشورهای اتحادیه اروپا قصد دارند تا ماه جولای چهاردهمین بسته تحریمی را علیه روسیه تصویب خواهد کرد.

وب‌سایت «یوروآبزرور» می‌گوید به سند این تحریم‌های دست یافته که نشان می‌دهد این بسته نه آزادی رفت و آمد دیپلمات های روسی در اتحادیه اروپا را محدود می کند و نه واردات گاز طبیعی مایع، سوخت هسته ای یا آلومینیوم روسیه را ممنوع می کند.

به نوشته این وب‌سایت این بسته ۵۲ شرکت دیگر از روسیه و سایر کشورهای مظنون به ارسال کالاهای ممنوعه به مسکو را هدف قرار خواهد داد. کالاهای ممنوعه به ویژه شامل اجزای هواپیماهای بدون سرنشین است.

علاوه بر این، بسته جدید تحریم‌ها ممنوعیتی را در سراسر اتحادیه اروپا در مورد کمک‌های مالی روسیه به احزاب سیاسی اروپایی و بنیادهای سیاسی اروپایی، سازمان‌های غیردولتی و ارائه‌دهندگان خدمات رسانه ای پیشنهاد می‌کند.

پیش‌نویس تحریم‌های جدید همچنین بنادر اتحادیه اروپا را از حمل و نقل گاز مایع روسیه به کشورهای غیر اتحادیه اروپا منع می‌کند، کشتی‌هایی را از بنادر اتحادیه اروپا که به دور زدن تحریم‌های روسیه کمک می‌کنند ممنوع می‌کند، و همچنین محدودیت‌های موجود اتحادیه اروپا در حمل و نقل هوایی روسیه و واردات هلیوم و مواد معدنی روسیه را تشدید می‌کند.

والدیس دامبروسکیس، معاون اجرایی کمیسیون اروپا (EC)، بازوی اجرایی اتحادیه اروپا، پیشتر گفته بود که اتحادیه اروپا برای مذاکره در مورد چهاردهمین بسته تحریم ها علیه روسیه با مشکل مواجه است و افزود که به احتمال زیاد شامل محدودیت های جدیدی نخواهد بود. اما فقط برای مقابله با اقدامات روسیه برای غلبه بر محاصره تحریم ها تلاش می کند.

اتحادیه اروپا درست پس از تصویب بسته سیزدهم که در ۲۳ فوریه تصویب شد، تدوین چهاردهمین بسته تحریم ها علیه مسکو را آغاز کرد. این محدودیت ها شامل ۱۰۶ شخص حقیقی و ۸۸ شخص حقوقی از روسیه و تعدادی دیگر از کشورها از جمله هند، قزاقستان، چین، صربستان، تایلند، ترکیه و سریلانکا بود.

کد خبر 6100595

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • نزدیکی به ناتو در دستورکار کشورهای بی‌طرف اروپا
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • بررسی روند تقویت همکاری‌های دوجانبه ایران و آژانس در دیدار گروسی با اسلامی
  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • سوئیس: به اوکراین سلاح نمی‌دهیم
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم