Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جمالی نوبندگانی درباره سرانه مصرف دارو در کشور، اظهارداشت: مصرف خودسرانه آنتی بویتیک و مسکن‌ها معضلی برای ما در عرصه مصرف دارو در حیطه پزشکی تلقی می‌شود و این در حالی است که بطور مثال بیماری که تنها  ۵ درصد احتمال عفونت  داشته و بنابر اصول پزشکی نیازی به  آنتی بیوتیک ندارد، آنتی بیوتیک تجویز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ما در پزشکی عمل‌های معروف به پاک داریم که نیازی به مصرف آنتی بیوتیک ندارد اما پزشکان از ترس این موضوع که در محکمه‌ای قضایی پس از عمل پرسیده می‌شود که آیا آنتی بیوتیک برای جلوگیری ازعفونت تجویز شده است، این دارو را تجویز می‌کنند.

جمالی نوبندگانی افزود: کارهای مازاد زیادی در حوزه تشخیص بیماری توسط پزشکان از جمله تجویز سونوگرافی که بیمار نیازی بدان ندارد، بطور حتم هزینه اضافی بر بیماران تحمیل می‌کنند.

وی ادامه داد: مصرف بیش از حد آنتی بیوتیک منجر به مقاوم سازی باکتری‌های در زمینه بیماری می‌شود، بنابراین پزشکان مجبورند از آنتی بیوتیک‌های نسل‌های بعدی که گران تر وکمیاب هستند، استفاده کنند.

وی با بیان اینکه نظارت کافی  بر نسخه پیچی در کشور وجود ندارد، افزود: یکی از موانع طرح توسعه سلامت این است که برخی‌ها در عزا، عروسی، جلسات عادی از ما می‌خواهند که اگر مهر پزشکی را به همراه داریم، نسخه‌های تجویزی از جمله سونوگرافی را صادر کنیم.

عضو هیئت  رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با بیان اینکه برخی از پزشکان ما برای جلب رضایتمندی بیمار نقش منشی را برعهده دارند بطور مثال خواسته‌های بیمار نیز در نسخه از جمله اینکه برای  آشنایان بیمار نیز داروی را در نسخه لحاظ می‌کنند، یادآورشد: برخی از تجویزهای پزشکی تنها برای پاسخگویی در محاکم  قضایی صادر می‌شود و تنها هزینه درمانی مردم را افزایش می‌دهد.

کد خبر 4339873 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: پزشکان ویزیت رایگان وزارت بهداشت دارو سازمان غذا و دارو کمیسیون بهداشت و درمان سازمان نظام پرستاری دیابت داروخانه پرستار تجهیزات پزشکی بیمارستان سید حسن هاشمی سازمان بیمه سلامت چاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان

وزیر بهداشت در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم کنند.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند موجب کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • خانمی در کلاله درپی تزریق آنتی بیوتیک، کارش به مراقبت‌های ویژه کشید
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز