Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز - ایرنا - مدیر عامل شرکت برق منطقه ای استان فارس گفت:امسال وضعیت عبور از تابستان سخت تر از سال گذشته است زیرا امسال تقاضا برای مصرف برق افزایش و تولید نیروگاه های برق آبی کاهش داشته است.

مهندس عبدالعزیز کریمی شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سال گذشته در سطح کشور 9500 مگاوات انرژی از طریق نیروگاه های برق آبی تولید شده است در حالی که امسال این رقم حداکثر به 4500 مگاوات خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس با بیان اینکه از سال گذشته برنامه ‌ریزی برای تابستان امسال انجام شده بود گفت:تداوم خشکسالی‌ها باعث کاهش تولید در نیروگاه‌های برق‌آبی شده طوری که در این نیروگاه ها با 5 هزارمگاوات کاهش تولید برق مواجه هستیم.
کریمی با بیان اینکه شرایط امسال به دلیل کاهش میزان تولید برق‌ در نیروگاه‌های برق ‌آبی با مشکلاتی مواجه باشیم گفت: حدود 16 الی 17 درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های برق ‌آبی تامین می‌شود، به دلیل کمبود شدید بارش‌ها و افت سطح آب پشت سدها، شاهد کاهش تولید هستیم.
کریمی گفت: چالش جدی امروز خصوصا در جامعه‌ ایرانی و در صنعت برق، نبود تعادل بین تولید و مصرف برق است. در بخش‌های مختلف تولید، فوق توزیع، انتقال و توزیع، تلاش شد تا برای پاسخگویی به نیازهای مردم در تابستان امسال، آمادگی کامل ایجاد شود بنابراین اقداماتی برای افزایش ظرفیت تولید، تعمیرات اساسی نیروگاه‌ها و آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی در استان فارس انجام شده است.
وی با بیان اینکه امسال یک واحد نیروگاهی در فارس به ظرفیت 160 مگاوات ایجاد شده گفت: با این افزایش تولید ظرفیت نیروگاه جهرم به 4910 مگاوات رسیده است.در بخش انتقال و فوق توزیع هم علی‌رغم محدودیت‌های مالی، اقدامات اولویت‌دار مورد نیاز اجرایی شده است.
او گفت: بهینه‌ سازی و اصلاح شبکه‌های موجود، به شکل کامل انجام شده و اگر بخواهیم قضاوتی کلی داشته باشیم، آنچه در توان و مسئولیت مدیران برق بوده محقق شده است. موضوع تعادل بین تولید و مصرف، اصل مهم در برق است، سال‌های قبل هم این دغدغه وجود داشته که اگر مصرف کننده رعایت نکرد و تعادل بر هم خورد، برای حفظ شبکه نیازمند اعمال مدیریت باشیم.
6113 /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد برق و انرژي نيروگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۴۶۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 54 سنت معادل 0.61 درصد کاهش به 87 دلار و 86 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 80 سنت معادل 0.98 درصد کاهش 81 دلار و 13 سنت معامله می‌شود.

رشد 15 درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشتهابراز امیدواری وزیر نفت برای آغاز صادرات گاز به پاکستان

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور 4.906 میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته ،در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.
آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور 1.483 میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی 2.87 میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا 13.15 میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با 12.58 میلیون بشکه در روز بوده است.
انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.
به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به 26.49 میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.
انتهای پیام/57

دیگر خبرها

  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند