Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه آمریکایی دیلی کالر نوشت: «در حالی که در سال‌های آخر دولت «اوباما»، رویارویی با ناو‌های آمریکایی در خلیج فارس شدت گرفته بود، این اتفاق در سال اول دولت ترامپ ۶۰ درصد کاهش یافته است.»

ایلنا: «دیلی کالر» رسانه دست راستی آمریکا با اشاره به اینکه تاکنون در سال ۲۰۱۸ هیچ رویارویی بین نیرو‌های ایرانی با ناو‌های آمریکایی مشاهده نشده است، نوشت: «آخرین برخورد به اگوست ۲۰۱۷ برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بدترین حادثه در ژانویه ۲۰۱۶ رخ داد که ایرانی‌ها ملوانان آمریکایی را بازداشت کردند. ترامپ درباره حادثه سال ۲۰۱۶ گفته بود که باید زمانی که ایرانی‌ها دور ناو‌های ویرانگر زیبای ما با قایق‌های کوچکشان حلقه می‌زدند و برای ما ژست می‌گیرند به آن‌ها شلیک کرد.»

بر اساس این گزارش اولین حادثه دریایی در دولت ترامپ در جولای ۲۰۱۷ رخ داد که ناوشکن آمریکایی مجبور به شلیک تیر خطر برای قایق‌های مسلح ایرانی که به ۱۵۰ یاردی کشتی آمریکایی نزدیک شده بودند، شد. نیروی دریایی در بیانیه‌ای در ماه مارس اعلام کرد که رفتار ایران تغییر کرده است.

«ویلیام اربن» سخنگوی مقر مرکزی نیروی دریایی آمریکا مدعی شد: به نظر می‌رسد ایرانی‌ها تصمیم آگاهانه‌ای گرفته‌اند تا به ما فضای بیشتری بدهند. این تغییر جدی در رفتار آنهاست.

بر اساس گزارش «دیلی کالر»، تنش‌ها بین واشنگتن ایران از زمان روی کار آمدن ترامپ بالا گرفته و تصمیم او برای خروج از توافق هسته‌ای هم این موضوع را تشدید کرده است. آمریکا کشور‌های جهان را به قطع روابط تجاری و خرید نفت از ایران وادار کرده و ایران اعلام کرده که در صورت قطع خرید، تنگه هرمز را مسدود خواهد کرد.

این رسانه آمریکایی نوشت: «یک سوم نفت جهان از طریق تنگه هرمز جابه جا می‌شود.»

نیروی دریایی آمریکا مدعی شده با هر تهدیدی از جانب ایران برای بستن مسیر‌های منطقه‌ای مقابله خواهد کرد. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003WrO

منبع: فردا

کلیدواژه: خلیج فارس امریکا ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی و میدان، پای کار «آبیِ ایرانی»/ نگاهی به مواضع مقامات کشوری و لشکری در روز خلیج فارس

به گزارش قدس آنلاین، روز گذشته در سالروز این اتفاق تاریخی، فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: جوانان، بدانید ۱۰ اردیبهشت افتخار ایرانیان است. در سال ۱۶۲۲ میلادی دلاورمردان ایرانی دست بیگانه را از این سرزمین کوتاه کردند و ما هم امروز اینجا را حتی در اسم با کسی قسمت نخواهیم کرد. اینجا مرقد بزرگان ماست ما اینجا هستیم و می‌میریم و پایبند این سرزمین می‌مانیم.

سردار تنگسیری درباره اهمیت ویژه این منطقه گفت: ۴۰ درصد گاز و ۶۲ درصد نفت منطقه در خلیج فارس است، اما اهمیت خلیج فارس را فقط به سهم آن در صادرات نفت و گاز ندانید. اهمیت این منطقه بسیار بیشتر از این‌هاست که موجب شد پرتغالی‌ها ۱۱۷ سال اینجا بمانند. 

وی افزود: عمیق‌ترین مسیر دریانوردی خلیج فارس در آب‌های ایران است. آبراه بین‌المللی از میان جزایر ما عبور می‌کند و ما افتخار تأمین امنیت تنگه هرمز و تردد روزانه ۸۳ فروند کشتی در 
خلیج فارس را داریم.

امیر سرتیپ «مهدی خواجه‌امیری» معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع هم در آیین بزرگداشت روز ملی خلیج فارس با اشاره به اهمیت راهبردی دریا اظهار کرد: خلیج فارس بزرگ‌ترین گذرگاه انتقال انرژی جهان است و بیش از ۳۰ درصد انرژی جهان از تنگه هرمز عبور می‌کند؛ بنابراین توجه به دریا و بهره‌برداری از ظرفیت‌های غنی آن می‌تواند موجب پیشرفت‌های بسیار قابل توجه برای کشورمان شود.امیر خواجه‌امیری گفت: دریا، منبع قدرت و ثروت است و کشورهایی که به دریا راه دارند، منابع غنی قدرت و ثروت را دارند.

وزیرامور خارجه هم روز گذشته در همایش خلیج فارس در پیامی گفت: نام خلیج فارس با ایران و ایرانی عجین شده، اما خانه‌ای برای همه ملت‌های پیرامون آن است. دولت ما در راستای سه اصل عزت، حکمت و مصلحت، در عمل نشان داده به دنبال تبدیل خلیج فارس به گرانیگاه صلح و ثبات در منطقه است. 

امیرعبداللهیان افزود: اینک ایران اسلامی به عنوان یک کنشگر بزرگ و توانمند با تکیه بر ظرفیت‌های عظیم خود و ایمان به توانمندی‌های نهفته در خلیج فارس و داشته‌های کشورهای این حوزه برای کمک به پیشرفت و تعالی ملل مسلمان منطقه اطمینان کامل دارد. ما برآنیم تا در مشورت با همسایگان الگویی بومی برای ثبات و امنیت منطقه استراتژیک غرب آسیا پیشنهاد کنیم.

خبرنگار: فاطمه کامیاب

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می‌شود
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می شود
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • نمونه‌های دریایی ایران در مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ذخیره می‌شود
  • دیپلماسی و میدان، پای کار «آبیِ ایرانی»/ نگاهی به مواضع مقامات کشوری و لشکری در روز خلیج فارس