Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@23:20:34 GMT

پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۸۷۱۹۳

بیش از ۱۳۰ میلیون دستگاه
موتورولا Razr V3 در بین پرفروش‌ترین گوشی های جهان در رتبه دهم قرار دارد. طراحی زیبای آن تاثیر زیادی در محبوبیت این گوشی داشت و به دلیل بهره‌گیری از مشخصه‌های جذاب، این گوشی به یکی از موفق‌ترین گوشی‌های تاریخ بدل شد. علاوه بر این رتبه، باید بگوییم این گوشی پرفروش‌ترین گوشی تاشوی جهان نیز محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۱۳۵ میلیون دستگاه
این گوشی در سال ۲۰۰۴ معرفی شد و یک گوشی معمولی با نمایشگر ۱.۵ اینچی به حساب می‌آمد. نه از دوربین بهره می‌برد و نه از بلوتوث و نه از هیچ مشخصه‌ پرسروصدای دیگری، اما به دلیل عمر باتری بالا و قیمت مناسبی که داشت، محبوبیت زیادی پیدا کرد و میلیون‌ها نفر در سرتاسر جهان این گوشی را خریداری کردند.

بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه
یکی دیگر از پرفروش‌ترین گوشی ها، گوشی سامسونگ E1100 است که همانند نوکیا ۲۶۰۰ بدنه‌ حجیمی داشت و از عمر باتری بالایی بهره می‌برد؛ در حقیقت باتری این گوشی در حالت استندبای ۱۳ روز دوام می‌آورد. این گجت در سال ۲۰۰۹ معرفی شد و علاوه بر عمر باتری بالا، به واسطه‌ قیمت مناسب و عرضه‌ آن در سرتاسر جهان، به گوشی بسیار پرفروشی بدل شد.

بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه
نوکیا ۵۲۳۰ یک گوشی هوشمند پایین‌رده‌ مجهز به نمایشگر ۳.۲ اینچی و سیستم‌عامل سیمبین بود. این گوشی همچنین از اینترنت ۳G، تراشه جی‌پی‌اس، دوربین دو مگاپیکسلی و ۱۲۸ مگابایت حافظه رم هم بهره می‌برد. در ضمن این گجت نمی‌توانست به شبکه وای‌فای وصل شود، اما این موضوع برای خریداران این گوشی اهمیت چندانی نداشت.

بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه
اولین چیزی که در مورد این گوشی توجهات را به خود جلب می‌کرد، طراحی خاص آن بود. طراحی نوکیا ۶۶۰۰ طوری بود که کاربر یا به طرفدار پروپاقرص این گوشی بدل می‌شد یا اصلا چشم دیدن آن را نداشت. با توجه به اینکه بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه از این گوشی در سرتاسر جهان به فروش رسیده است.

بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه
مهم‌ترین مشخصه‌ نوکیا ۱۲۰۰ باتری آن بود که می‌توانست انرژی لازم برای هفت ساعت مکالمه و ۳۹۰ ساعت در حالت استندبای را تامین کند. علاوه بر قیمت پایین، عرضه همه‌جانبه‌ این گوشی منجر به فروش بالای این گجت شد.

بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه
نوکیا ۳۲۱۰ یک گوشی بسیار قدیمی محسوب می‌شود زیرا در سال ۱۹۹۹ به بازار عرضه شده است؛ زمانی که گوشی‌ها فقط از پس گرفتن تماس و ارسال و دریافت پیام‌ها برمی‌آمدند. در کنار این مشخصه‌ها، مهم‌ترین ویژگی این گوشی بازی مار موجود در آن بود که ساعت‌ها کاربران را مشغول می‌کرد.

بیش از ۲۲۰ میلیون دستگاه
این دو گوشی که در سال ۲۰۱۴ عرضه شده‌اند، از دیگر گوشی‌های این فهرست بسیار جوان‌تر هستند. یکی از عوامل موفقیت این دو گوشی، حرکت اپل از آیفون ۵ اس ۴ اینچی به گوشی‌های مجهز به نمایشگرهای ۴.۷ و ۵.۵ اینچی بود و این افزایش اندازه مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفت.

بیش از ۲۵۰ میلیون دستگاه
نوکیا ۱۱۱۰ یکی دیگر از پرفروش‌ترین گوشی های تمام دوران محسوب می‌شود که البته از هیچ ویژگی شاخصی بهره نمی‌برد. این گوشی برخلاف نوکیا N70 و دیگر گوشی‌های عرضه شده در سال ۲۰۰۵ نه دوربین داشت و نه نمایشگر رنگی.

بیش از ۲۵۰ میلیون دستگاه
پرفروش‌ترین گوشی تاریخ نوکیا ۱۱۰۰ است که در سال ۲۰۰۳ عرضه شد. این گوشی از طراحی ساده و نسبتا خمیده، نمایشگر کوچک سیاه‌وسفید و چراغ‌قوه بهره می‌برد. این گوشی هم مانند دیگر گوشی‌های پرفروش نوکیا، بدنه‌ بادوام و طراحی جذاب بود و قیمت پایینی داشت.

منبع: اصفهان زیبا

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۸۷۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • پاگانی یوتوپیا فقط 99 دستگاه در جهان (عکس)
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی