Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-01@15:54:47 GMT

روی لبه شیرین دیابت زندگی کن

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۸۷۲۸۸

روی لبه شیرین دیابت زندگی کن

استارتاپ «آکو» موفق به ساخت گجت غیرتهاجمی شده است که قند خون را بدون نیاز به گرفتن نمونه خونی اندازه‌گیری می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، محمد محمودزاده، مشاور گروه استارتاپی آکو، گفت: «در این روش نیازی به گرفتن خون بیمار نیست. این دستگاه شامل یک سخت‌افزار و اپلیکیشن برای گوشی هوشمند است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: «این دستگاه پس از اندازه‌گیری قند خون فرد، اطلاعات را از طریق بلوتوث به گوشی منتقل می‌کند. افراد مبتلا به دیابت مجبور هستند که طی روز چندین بار قند خون‌شان را چک کنند. در روش سنتی اندازه‌گیری قند خون باید از بیمار نمونه خون گرفته شود که بیمار را اذیت می‌کند. حتی دستگاه‌های خانگی تست قند نیز به چند قطره خون نیاز دارند».
محمودزاده ادامه داد: «این دستگاه غیرتهاجمی نیازی به خون ندارد و گازهای خونی را اندازه می‌گیرد. استفاده از این روش برای بیماران، به‌خصوص کودکان مبتلا به دیابت، ساده‌تر است».
وی افزود: «قسمت سخت‌افزاری دارای سنسوری است که وقتی انگشت فرد روی آن قرار بگیرد، نور فرابنفش و مادون قرمز به پوست می‌تاباند، میزان گلوکز را از طریق گازهای خونی اندازه‌گیری می‌کند، پردازش می‌کند و اطلاعات را به اپلیکیشن ارسال می‌کند».
وی گفت: «نمونه اولیه‌ای از این دستگاه ساخته شده است و قرار است چند نمونه در اختیار انجمن دیابت، انجمن غدد و دانشکده علوم پزشکی ایران قرار بگیرد تا قند بیماران دیابتی را اندازه بگیرند. این دستگاه روشی نوین غیرتهاجمی را به ارمغان آورده است».
محمودزاده می‌گوید: «بچه‌های گروه سه سال روی توسعه این دستگاه کار کرده‌اند. این مجموعه شامل متخصصان سخت‌افزار و نرم‌افزار است. اعضای گروه شامل حامد قدسی، دکتری الکترونیک، سروناز محمودزاده، فوق لیسانس هوش مصنوعی، و نگین امیری، فوق لیسانس الکترونیک است».

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری که از 14 تا 16 تیرماه در نمایشگاه تخصصی شهرداری تهران با حضور استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده و پارک‌های علم و فناوری برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۸۷۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد هرچه زنان در سنین پایین و زودتر به دیابت مبتلا شوند، ممکن است زودتر وارد یائسگی شوند. از آنجا که نرخ دیابت به طور پیوسته افزایش یافته است، هدف از این تحقیق این بود که پیامدهای طولانی‌مدت دیابت پیش از یائسگی بر سلامتِ باروری زنان بررسی شود. مطالعات روی بیش از ۱۱۰۰۰ زن نشان داد که: تشخیص دیابت نوع ۱ قبل از ۳۰ سالگی یا دیابت نوع ۲ بین ۳۰ تا ۳۹ سالگی، هر دو با شروع زودرس یائسگی ارتباط دارد. از طرفی تشخیص دیابت نوع ۲ بعد از ۴۰ سالگی، در مقایسه با زنانی که به دیابت مبتلا نیستند، با یائسگی دیررس مرتبط است.

ناگفته نماند که در این میان، محققان هیچ ارتباط معناداری بین دیابت در دوران بارداری (دیابت بارداری) و سن یائسگی پیدا نکردند.

دکتر وراتی مهرا، نویسنده این مطالعه از دانشگاه تورنتو، گفت: ما در طی این مطالعات، دریافتیم ارتباطی قطعی میان تشخیص زودهنگام دیابت و یائسگی زودرس [در مقایسه با افرادی که دیابت نداشتند] وجود دارد.

او گفت: امیدواریم نتیجه تحقیقات ما، شروعی باشد برای تحقیقات مفصل در این زمینه؛ تا بتوانیم اثرات طولانی‌مدت دیابت بر بدن انسان و سیستم تولید مثل را بهتر درک کنیم و تا حد ممکن از عوارض آن پیشگیری نماییم.

همزمانی دیابت و یائسگی

دیابت و یائسگی وقتی با یکدیگر همراه می‌شوند، می‌توانند تاثیرات مختلفی بر روی بدن داشته باشند که مهم‌ترین آنها «تغییر سطح قند خون» است. در این شرایط، پاسخی که سلول‌ها به ترشح هورمون انسولین می‌دهند، تحت تأثیر دو هورمون استروژن و پروژسترون قرار می‌گیرد. انسولین هورمونی است که برای دریافت و استفاده از قند خون توسط سلول‌ها ضروری است. با تغییر سطح هورمون‌های زنانه در دوران یائسگی، سطح قند خون هم دچار نوسان می‌شود. در این دوران ممکن است متوجه شوید که قند خونتان بیشتر از قبل تغییر می‌کند، ناگهان افت می‌کند یا ناگهان بالا می‌رود. درصورتی که میزان قند خون از کنترل خارج شود، ریسک بروز عوارض دیابت در شما بالا می‌رود.

یائسگی می‌تواند کنترل قند خون را دشوار کند، با این حال می‌توان این وضعیت را مدیریت کرد؛ کافیست یک سبک زندگی سالم را انتخاب کنید؛ برنامه‌ غذایی مغذی و روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی ساده علاوه بر کنترل دیابت، در کاهش عوارض یائسگی و ایجاد حس بهتر در شما نقش دارد.

در این بین‌، اندازه‌گیری مکرر قند خون و فشار خون را فراموش نکنید.

طبق گفته کارشناسان، نتایج حاصل از تحقیق فوق، به شواهد روبه‌رشد عوارضی که دیابت بر بدن انسان وارد می‌کند، افزوده شده است. یافته‌ها نشان می‌دهند زنانی که در سنین جوانی به دیابت مبتلا می‌شوند، بیشتر مستعد پیری تخمدان‌ و یائسگی زودرس هستند.

منبع: upi

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901426

دیگر خبرها

  • امتحانات نوبت دوم پایه نهم از ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز می شود
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • هوای برخی شهرهای خوزستان ، ناسالم برای گروههای حساس
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان