Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران گفت: بر مبنای آئین‌نامه‌ جدید دانشگاه تهران، هر عضو هیات علمی که پایان‌نامه‌اش جزو 10 چالش اصلی کشور باشد، از طرف دانشگاه دو برابر پشتیبانی مالی می‌شود.

محمود نیلی احمدآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره آخرین وضعیت طرح توسعه دانشگاه تهران اظهار کرد: امسال سه طرح بزرگ آماده شده است که سعی می‌کنیم با مشارکت بخش خصوصی و نهادهای عمومی کلنگ‌ احداث آنها را بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص طرح توسعه دانشگاه تهران گفت: این طرح از طرف سازمان برنامه و بودجه پشتیبانی خوبی شده است و شهرداری تهران نیز حامی و پشتیبان طرح هستند و باید وارد فاز دوم که مرحله اجرایی و عملیاتی است، شویم.

فعالیت‌های عمرانی طرح توسعه به صورت گسترده از امسال آغاز می‌شود

رئیس دانشگاه تهران تصریح کرد: البته درحال حاضر هم خیلی از ساختمان‌هایی که در تملک دانشگاه تهران درآمده است، در اختیار پارک علم و فناوری قرار داده‌ایم و عملا پارک علم و فناوری در پردیس مرکز دانشگاه تهران توسعه پیدا کرده است. امیدواریم فعالیت‌های عمرانی به صورت گسترده از امسال آغاز شود.

نیلی احمدآبادی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی‌بر مشارکت استادان در حل چالش‌ها و مسائل کشور گفت:‌ تعداد زیادی موسسه مشترک با وزارت نفت، وزارت نیرو، شرکت مپنا و دیگر نهادها ایجاد کرده‌ایم که سعی می‌کنیم با همکاری نزدیک این نهادها، نیازهای کشور و دستگاه‌ها را برطرف نماییم.

وی ادامه داد: در زلزله‌ کرمانشاه دانشگاه تهران فعالیت‌های مناسبی انجام داد، در بحث بحران کم‌آبی که کشور با آن دست به گریبان است پروژه گتوند را دانشگاه تهران انجام داده است.

پشتیبانی مالی از پایان نامه‌های مساله محور

رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اهمیت مسائل و چالش‌های کشور در پژوهش‌های استادان و دانشجویان گفت: در دانشگاه تهران امسال آیین‌نامه‌ای را تصویب کردیم که برمبنای آن هر عضو هیات علمی که پایان‌نامه‌اش جزو 10 چالش اصلی کشور باشد از طرف دانشگاه دو برابر پشتیبانی مالی می‌شود.

نیلی احمدآبادی با اشاره به اهداف برنامه سوم توسعه دانشگاه تهران عنوان کرد: یکی از سه محور اصلی برنامه سوم دانشگاه تهران اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی است، بنابراین در تمام این زمینه‌ها اقدام می‌کنیم. البته طبیعی است که انتظار می‌رود نهادها و دستگاه‌های دولتی و قانون‌گذار کمک کنند و نیازها و تقاضاهای خود را به دانشگاه‌ها منعکس کنند؛ دانشگاه تهران در این موضوع جدی است.

وی اضافه کرد: کشور چاره‌ای جز استفاده از ظرفیت‌ دانشگاه‌ها برای توسعه کشور و حل چالش‌های جامعه ندارد. بهترین شیوه این است که عناوین پایان‌نامه‌ها را در جهت حل مشکلات و چالش‌های کشور قرار دهیم.

رئیس دانشگاه تهران درباره اجرایی شدن سند دانشگاه اسلامی در این دانشگاه نیز گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند دانشگاه اسلامی دانشگاهی است که در خدمت کشور باشد و به ارزش‌های اسلامی توجه داشته باشد. لذا در حوزه فرهنگ، پژوهش، آموزش و جذب هیات علمی سعی می‌کنیم شاخص‌های اسلامی را در نظر بگیریم.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۳۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان آمریکا افشاگری‌های «تهران‌تایمز» را تأیید کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه واشنگتن‌پست با انتشار گزارشی با اشاره به نامه دو تن از نمایندگان ارشد جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان و سنای آمریکا به وزارت خارجه این کشور ،جزئیات جدیدی درباره برکناری ناگهانی رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران را منتشر کرد.

سناتور «جیمز ریش» از اعضای ارشد جمهوری‌خواه کمیته روابط خارجی سنا و «میچ مک‌کال» عضو ارشد جمهوری‌خواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در نامه خود به وزارت خارجه این کشور با انتفاد از «نبود اطلاعات درباره تحقیقات رسمی در خصوص رابرت مالی»، نتایج تحقیات خود دراین باره را منتشر کردند.

در نامه این دو نماینده آمده است که «به دلیل طفره‌رفتن و عدم شفافیت وزارت (خارجه) ما تلاش کردیم اطلاعات خود را از منابع دیگر جمع‌آوری کنیم. تتحقیقات ما اطلاعات زیر و ادعاهای نگران‌کننده‌ای را برملا می‌کند. ما از شما می‌خواهیم اطلاعاتی را که به دست آورده‌ایم تأیید کنید.»

جیمز ریش و میچ‌مکانل از وزارت خارجه آمریکا می‌خواهند که تأیید کند که مجوز امنیتی رابرت مالی به این دلیل تعلیق شده که «گفته می‌شود او اسناد محرمانه را به حساب کاربری ایمیل خود منتقل کرده و این اسناد را در تلفن شخصی خود دانلود و نگهداری کرده است.»

به نوشته واشنگتن‌پست پارسال موقع برکناری رابرت مالی، تهران‌تایمز، روزنامه ایرانی فاش کرد که «مالی هم‌اکنون به دلیل عدم مدیریت در حفظ اسناد طبقه‌بندی شده، تحت تحقیقات فدرال قرار دارد، اما ریش و مک‌کانل مدعی هستند که جزئیات بیشتری دراین‌باره کشف کردند.»

در نامه ریش و مک‌کانل همچنین از وزارت خارجه آمریکا خواسته شده که این باور و نظر را تأیید کند که «یک عامل سایبری متخاصم موفق شده به اطلاعات گوشی همراه یا ایمیل او (رابرت مالی) دستری پیدا کند و اطلاعات دانلودشده در گوشی را به دست بیاورد.»

واشنگتن‌پست در ادامه با اشاره به افشاگری‌های سریالی تهران‌تایمز درباره برکناری رابرت مالی می‌نویسد که «دفتر بازرس کل وزارت خارجه در حال بررسی این افشاگری‌ها است، اما ریش و مک‌کانل مدعی هستند که این افشاگری‌ها به هک گوشی تلفن همراه مالی مرتبط هستند.»

کد خبر 6100067

دیگر خبرها

  • پردیس دریایی دانشگاه‌های مطرح کشور به هرمزگان منتقل می‌شود
  • هلال احمر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای امدادی و پشتیبانی در زمان بحران‌ها است
  • توجه به کشاورزی نیاز امروز کشور است
  • نمایندگان آمریکا افشاگری‌های «تهران‌تایمز» را تأیید کردند
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است