Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@22:52:48 GMT

چه شد که تبریز بی‌گدا شد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۹۳۹۴۳

چه شد که تبریز بی‌گدا شد؟

سیروس بنائی، مدیرعامل مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز در گفت‌و‌گو با ایکنا؛ به نحوه عملکرد این موسسه اشاره و عنوان کرد: این مؤسسه خیریه در سال 1350 به دست جمعی از بازاریان و به پیشنهاد دو تن از علمای تبریز برای کمک به متکدیان و مستمندان نیازمند و جهت برچیدن بساط گدایان متظاهر تشکیل شد و نزدیک به 50 سال است که این مؤسسه به نیازمندان واقعی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنائی در خصوص زمینه‌های کمک‌رسانی مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز به افراد نیازمند، گفت: تا کنون دوهزار‌ و‌ 200 خانواده نیازمند در تبریز تحت پوشش مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز قرار گرفته‌اند؛ این موسسه بدون اینکه ریالی از دولت دریافت کند تمام هزینه‌های تحصیلی، دارو و درمان و...  خانواده‌های نیازمند را برآورده می‌کند. همچنین برای بیماران سرطانی 800 الی 900 پرونده شیمی درمانی تشکیل داده شده است که در طول پروسه درمان مؤسسه از آنان حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه اعطای جهیزیه به خانواده‌های نیازمند نیز از دیگر خدمات حمایتی این مؤسسه خیریه است، گفت: پس از تحقیق و بررسی، خانواده‌های نیازمند شناسایی و مورد حمایت قرار می‌گیرند. پیش از تحویل جهیزیه به خانواده‌ها، برای نوعروسان کلاس‌های روان‌شناسی و مهارت‌های زندگی را تشکیل می‌دهیم تا آنها بیشتر با مسائل خانوادگی آشنا شوند. برگزاری این کلاس‌های آموزشی بدان علت است که اخیرا اعلام شده بعد از سیستان و بلوچستان، استان تبریز پایین‌ترین آمار سنی ازدواج را به خود اختصاص داده است، بدین جهت تلاش کردیم با برگزاری این کلاس‌ها زمینه حمایت‌های معنوی را نیز مهیا و در راستای فرهنگسازی برای کاهش طلاق گام برداریم.

پیشگیری از افزایش متکدیان در شهر تبریز

مدیرعامل مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز پیشگیری از افزایش متکدیان در شهر تبریز را مهمترین شاخصه‌ مؤسسه دانست و بیان کرد: یکی از اصلی‌ترین و مهمترین فعالیت‌های مؤسسه جمع آوری متکدیان و پیشگیری از افزایش آنها در سطح شهر است. از گذشته این مؤسسه افرادی را که به هر عنوانی تکدی‌گری می‌کردند با حکم دادستانی و همکاری نیروی انتظامی جمع آوری می‌کرد و پس از احراز نیازمندی این افراد به هیئت پذیرش مستمندان مؤسسه معرفی می‌‍شدند؛ در صورتی‌که خانواده او نیز نیازمند باشد، تحت پوشش قرار داده می‌شوند.

بنائی در خصوص خانواده‌های غیرنیازمندی که تکدی‌گری را در شهر تبریز به عنوان شغل برای خود برگزیده‌اند، گفت: برای این افراد نیز پرونده تشکیل می‌دهیم و از آنها تعهد می‌گیریم که اگر این عمل را ادامه دهند، از طریق نیروی انتظامی به مراجع قانونی تحویل داده می‌شوند تا طبق قانون با آنها برخورد شود. بسیاری از افراد که به مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز معرفی می‌شوند، پس از بررسی‌های لازم مشخص می‌شود که بیمار هستند و یا بدون اطلاع خانواده به این کار مشغول هستند، در صورت برخورد با چنین مواردی خانواده را در جریان می‌گذاریم.

بنائی با اشاره به اینکه برخی افراد از دیگر شهرستان‌ها به تبریز می‌آیند و دست به گدایی می‌زنند، عنوان کرد: برای این افراد بلیط تهیه می‌کنیم و آنها را با ماشین به شهرستان‌های خود بر می‌گردانیم. این روزها در سطح شهر تبریز با متکدیانی برخورد می‌کنیم که بیگانه هستند و از دیگر کشورها به تبریز می‌آیند. در سال گذشته، 200 نفر از متکدیانی که بیشتر آنها پاکستانی بودند توسط مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز جمع آوری و با همکاری نیروی انتظامی و حکم دادستانی این متکدیان به اردوگاه ورامین یا میر جاوه تحویل داده شدند.

مدیر عامل موسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز در خصوص دادن ارزاق و پول ماهیانه به خانواده تکدی‌گران نیازمند اظهار کرد: زمانی که افراد نیازمند را تحت پوشش قرار دادیم به آنها  پول و ارزاق می‌دهیم. هزینه تحصیل و دارو و درمان آنها را تقبل می‌کنیم. همین طور در زمینه رهن مسکن و اجاره بهای آن و در هر زمینه‌ای که بتوانیم به نیازمند کمک می‌کنیم. با وجود اینکه مستمری و یارانه نهادهای دولتی مانند بهزیستی و کمیته امداد زیاد شده است ولی مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز، دو تا سه برابر بیشتر نسبت به سیستم‌های دولتی به خانواده‌های نیازمند پول پرداخت می‌کند.

کمک از سیستم دولتی؛ خط قرمز ما

بنائی درباره خط قرمزهای مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز نیز اینچنین گفت: ما در مؤسسه خط قرمز‌هایی را داریم که یکی از این خط قرمزها آن است که هیچ وقت از سیستم‌های دولتی کمک نگیریم، همچنین دومین خط قرمزی که ما داریم این است که پول‌هایی که توسط مردم به مؤسسه خیریه اعطا می‌شود، سپرده گذاری نشود بلکه در بانک نگهداری و به افراد نیازمند ‌اعطا شود. منبع درآمد مؤسسه کمک‌های مردمی و صندوق‌های کوچکی هستند که در سطح شهر نصب شده است. یکی دیگر از منبع‌های درآمد مؤسسه چاپ بنرها و تابلوهایی است که به جای خرید گل برای عرض تسلیت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بنائی در پاسخ به این سوال که با چه شیوه‌ای می‌توان به افزایش مؤسسات خیریه کمک کرد، گفت: مؤسسات خیریه، سرمایه‌های اجتماعی هستند. بعد از اینکه مؤسسه خیریه‌ای تشکیل شد مهمترین وظیفه آن به دست آوردن اعتماد مردم است. اگر اعتماد مردم جلب شود به دنبال آن مشارکت هم به وجود می‌آید. اگر مؤسسه خیریه‌ای در جذب مشارکت مردمی موفق نشود باید تلاش کند که اعتماد مردم را جلب کند، اگر کمک‌های مؤسسه به افراد نیازمند منطقی و قابل قبول باشد، مردم حتما به آن مؤسسه اعتماد پیدا می‌کنند.

وی لازمه پیشرفت مؤسسات خیریه را دوری مسئولان امر از نگاه صرفا اجتماعی دانست و گفت: در کنار کمک به مردم باید در این زمینه کار فرهنگی نیز انجام شود. 50 سال پیش که متکدیان در تبریز زیاد بودند، موسسه تصمیم گرفت تا اقدامی برای کمک رسانی به این متکدیان انجام دهند، به همین خاطر مسئولان مؤسسه با امام جماعت مسجد در این زمینه صحبت کردند و امام جماعت مسجد پذیرفت تا در این باره تبلیغ کند و به مردم بگوید که به متکدیان پول ندهند و به محض مشاهده آنها در سطح شهر آنها را به مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان بفرستند. شعار، تبلیغ و فعالیت فرهنگی مؤسسه ما این بود که مردم به گدا پول ندهند و به جای کمک به او آن را به ما مؤسسه ما معرفی کنند.

بنائی در پاسخ به این سوال که چرا به جای استفاده از نیروهای خود مؤسسه از نیروی انتظامی برای آوردن متکدی به مؤسسه استفاده می‌شود، گفت: مأمور نیروی انتظامی در خودرو حضور دارد ولی در مرحله اول شخصی که در مؤسسه کار می‌کند با لباس شخصی اقدام می‌کند و از متکدی خواهش می‌کند که بیاید و سوار ماشین شود. اگر متکدی حرفه‌ای باشد و برای سوار شدن به ماشین با داد و فریاد کردن استقامت کند در آن زمان مأمور نیروی انتظامی برای سوار کردن او به ماشین اقدام می‌کند. برخی از متکدیان در عرض یک ساعت 200 تا 250 هزار تومان پول جمع آوری می‌کنند.

مدیر عامل این مؤسسه خیریه درباره فعالیت‌های دفتر موسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز در تهران، افزود: دفتر تهران را بازاریان تبریز خریداری کرده‌اند. فعالیت‌های این مکان مشابه فعالیت‌های دفتر تبریز است. در این دفتر تابلوی تسلیت سفارش داده می‌شود که هزینه آن توسط بازاریان تبریز تقبل و برای کمک به نیازمندان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام     

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن موسسه های خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۳۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورموسوی: به زودی طوفان به پا می‌کنم؛ می‌گویم چه کسانی خیریه صوری دارند

طرفداری| سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان می‌گوید حواشی دیدار ملاثانی و فجر سپاسی برای لطمه زدن به تیم او بوده است.

سید اکبر (سیروس) پورموسوی امروز (سه شنبه) در نشست خبری پیش از بازی با ملوان در هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد:

در ابتدا یک خسته نباشید و خدا قوت به آقای محمدی مدیرعامل اسبق شرکت گروه ملی می‌گویم که بومی نبود اما واقعاً به ورزش و فوتبال خوزستان نگاه ویژه داشت و واقعاً کمک کرد. باشگاه استقلال خوزستان که به مرحله فروش رسیده بود با حضور آقای علی محمدی در راس شرکت و برنامه‌ریزی‌هایی که برای تیم استقلال خوزستان انجام داد به لیگ برتر صعود کرد. اگر امروز در لیگ برتر حضور داریم آقای محمدی یکی از مهره‌های اصلی صعود بوده است، ضمن اینکه راه‌اندازی مجدد ورزشگاه غدیر که مخروبه شده بود با زحمات آقای محمدی زنده شد و می‌توان به یادگار از اسم این مدیر نام ببریم.

او خاطرنشان کرد:

بازی فردا برای هر دو تیم سخت خواهد بود ما در بازی رفت هم مقابل هواداران ملوان بازی خوبی انجام دادیم و یک امتیاز حساس گرفتیم. به کسب سه امتیاز بازی فردا امیدوار هستیم و امیدوارم حضور هواداران به عنوان یار دوازدهم فردا در ورزشگاه به ما کمک کند و بتوانیم سه امتیاز حساس را به دست بیاوریم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت:

بعد از کامبکی که در سیرجان داشتیم این موضوع از نظر روحی روانی بسیار به ما کمک کرد اما یک سری اتفاقات در ادامه رخ داد و با توجه به اینکه بازی فجر و ملاثانی برگزار نشد یک سری مصاحبه‌ها انجام شد و به باشگاه استقلال خوزستان حجمه وارد شد. البته با توجه به ارتباطاتی که با مردم دارم و تماس‌هایی که با من داشتند، نشان داد که این کارها فرار به رو به جلو دوستان بود و هیچ ارتباطی به بنده و باشگاه استقلال خوزستان نداشت که بخواهیم از انجام آن بازی جلوگیری کنیمـ کمی بین هواداران تنش ایجاد کردند و با کلمات بازی کردند. مظلوم نمایی کردند و فکر می‌کنم قصدشان این بود که آرامش استقلال خوزستان را بر هم بزنند. تمام تلاش ما این بود که تمرکز بازیکنانمان روی این بازی باشد و آرامش را در تیم ایجاد کنیم. امیدوارم فردا بازیکنانم نشان دهند که این موضوع روی آنها تاثیری نداشته است.

او عنوان کرد:

البته اگر این موضوع روی روند تیمی‌مان تاثیر گذاشته باشد مطمئن باشید به زودی طوفان به پا می‌کنم و مسائلی را بیان خواهم کرد که با مدرک و با مستندات است و می‌گویم که چه کسانی قصد ضربه زدن به فوتبال خوزستان را دارند و چه کسانی خیریه صوری دارند و چه کسانی از بازیکنان پول می‌گیرند تا به فلانی و بهمانی کمک کنند و چه کسانی به بازیکنان می‌گویند پول واریز کنید. با بازیکنانی که ارتباطی نداشته‌اند به من پیامک دادند. من سعی کردم آرام باشم که به تیمم لطمه وارد نشود اما اگر به تیمم لطمه وارد شد به‌زودی همه چیز را عنوان خواهم کرد.

پورموسوی گفت:

من ۳۰ سال است که مربیگری می‌کنم و همیشه با آرامش و با تمرکز کار کردم و دنبال آدم‌های سیاسی و زد و بند نبودم و همیشه با تلاش خودم و توکل بر خدا و دوستانی که به عنوان بزرگتر بالای سرم بودند کار کردم. تنها مربی خوزستانی بودم که سرمربی تیم ملی جوانان شدم که از آن اتفاقات هم خاطرات خوب و هم خاطرات بد دارم. من پله‌پله بالا آمدم و یک‌شبه مربی نشدم و از رانت استفاده نکردم که مربی شوم. به همین دلیل در دل مردم جا دارم و شاید بزرگ‌ترین افتخار من این باشد که مردم دوستم دارند. همیشه سعی کردم از خودم بگذرم و از بازیکنانم و مربیان استانم دفاع کنم.

او بیان کرد:

به هر حال اتفاقاتی که در بازی فجر و ملاثانی افتاد، ربطی به من نداشت. در ادامه دنبال این بودم که آرامش تیمم و حرمت‌ها حفظ شود. همه می‌دانند آن روز چقدر پیگیر بودم تا آن بازی برگزار شود. حتی مدیرعامل باشگاه پیام‌های من را در فدراسیون نشان داد که چقدر به دنبال برگزاری این دیدار بودم. پیش از این هم ما همکاری لازم را با باشگاه استقلال ملاثانی داشتیم. تا الان تلاش کردیم که همکاری کنیم و بعد از این هم به عنوان یک خوزستانی وظیفه داریم به همه تیم‌ها خدمت کنیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان خاطرنشان کرد:

سوال من این است چرا همه به دنبال ورزشگاه غدیرند و چرا کسی به فکر آماده‌سازی ورزشگاه تختی نبوده است. فکر می‌کنم آقای بنی‌تمیم و آقای طالقانی تنها هستند و نیاز است به آنها کمک شود و ورزشگاه تختی راه بیفتد. ۱۰ ماه است که فریاد می‌زنم ما زمین تمرین نداریم اما کسی اهمیت نمی‌دهد اما اگر فردا زمینی در ورزشگاه غدیر راه‌اندازی شد همه می‌گویند زمین ورزشگاه ملی است و باید آن را به ما بدهید که البته اشکالی هم ندارد اما اکنون کمک کنید تا این زمین راه‌اندازی شود. شهر اهواز زمین چمن ندارد و این همه شرکت داریم و آلودگی ایجاد می‌کنند اما چرا یک درصد از درآمد خود را که قانون می‌گوید باید خرج ورزش کنند، برای ورزش هزینه نمی‌کنند. اینکه همه منتظرند شرکتی مانند گروه ملی کار را انجام دهد و هزینه کند و بعد همه مالک آن شوند، درست نیست. انشاءالله همه دست به دست هم بدهیم تا اوضاع و احوال خوزستان از این وضعیت خارج شود.

پورموسوی در ادامه بیان کرد:

امسال همه می‌گویند اوضاع و احوال تیم‌های خوزستانی چرا به این صورت است و سه تیم آن جزو چهار تیم قعر جدول است. می‌خواهم بدانم مگر سال گذشته از سه تیم ته جدولی دو تیم خوزستانی نبود و چرا آن موقع کسی صحبت نمی‌کرد؟ اما حالا همه دست به دست هم داده‌اند و خودزنی می‌کنند. امیدوارم این خودزنی‌ها تمام شود. پورموسوی بماند یا برود تمام تلاشش این است که به فوتبال خوزستان و همشهری‌هایش کمک کند.

او در پایان خاطرنشان کرد:

یکی از ویژگی‌های تیم ما در نیم‌فصل دوم این بود که بازیکنانم نسبت به خودشان و عملکردشان اعتماد پیدا کردند و به باور رسیدند. امیدوارم حس خوبی که بعد از کامبک در سیرجان و بردی که مقابل نفت آبادان داشتیم، فردا نیز ادامه داشته باشد. من هر جا کار کردم، تلاشم استفاده از جوانان بود و اعتقادم به جوانان همین است. فردا نیز در ترکیب‌مان از جوانان استفاده خواهیم کرد. در فوتبالی که همه به دنبال بازیکن میلیاردی می‌گردند در باشگاه استقلال خوزستان، پیکان و هوادار به سمت جوانگرایی می‌روند. تیم‌هایی مثل ما فقط نگاهشان به بازیکنان جوان و بومی است و امسال بیش از ۹۰ درصد از بازیکنان بومی و آکادمی استفاده کردیم.

از دست ندهید ????????????????????????

کری عجیب ستاره سپاهان برای پرسپولیس؛ داستان پلنگ و تمساح هالند سیبیلو؛ استایل عجیب غول نروژی تعجب بایرن مونیخ از پدرخوانده: چرا آن حرف‌ها را زدی؟  سرمربی شمس‌آذر: بین ما و پرسپولیس فرق نگذارید

دیگر خبرها

  • پورموسوی: به زودی طوفان به پا می‌کنم؛ می‌گویم چه کسانی خیریه صوری دارند
  • هفتمین کاروان کمک‌های مصر راهی غزه شد
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است