Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@16:43:16 GMT

رشد ۸.۳ درصدی اجاره‌بهای مسکن در سال ۹۶

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۹۷۳۲۹

رشد ۸.۳ درصدی اجاره‌بهای مسکن در سال ۹۶

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ این در حالی است که در سال ۱۳۹۵ این افزایش برابر ۸.۹ درصد بود. در سه ماهه‌های مختلف سال ۱۳۹۶ بیشترین میزان افزایش شاخص بهای اجاره مسکن نسبت به سه‌ماهـه مشابه سال قبـل، مربـوط بـه سه‌ ماهه چهارم معادل ۹.۳ درصد و کمترین میزان در سه‌ ماهه دوم معادل ۷.۴ درصد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شهرهای بزرگ

شاخص بهای اجاره مسکن در گروه شهرهای بزرگ در سال ۱۳۹۶ به عدد ۱۰۸.۲ رسید که نسبت به سال قبل معادل ۸.۲ درصد افزایش یافت. این شاخص در سـال ۱۳۹۵ برابر ۹.۹ درصد افزایش یافته بود. بیشترین میزان افزایش شاخص بهای اجاره مسکن در شهرهای بزرگ در سه‌ماهه‌های مختلف سال ۱۳۹۶ نسبت به سه‌ ماهه مشابه سال قبل، مربوط به سه‌ ماهه چهارم معادل ۹.۴ درصد و کمترین میزان افزایش مربوط به سه‌ ماهه دوم معادل ۷.۳ درصد بوده است.

شهرهای متوسط

شاخص بهای اجاره مسکن در گروه شهرهای متوسط در سال ۱۳۹۶ بـه عـدد ۱۰۸.۸ رسید که نسبت به سال قبل ۸.۸ درصد افزایش نشان می‌دهد که کمتر از افـزایش سـال ۱۳۹۵ (معادل ۹.۴ درصد) بوده است. بیشترین میزان افزایش شاخص بهای اجاره مسکن در شهرهای متوسط در سه‌ماهه‌های مختلف سال ۹۶ نسبت به سه‌ماهه مشابه سال قبل، مربوط به سه‌ماهه چهـارم، معـادل ۹.۳ درصد و کمترین افزایش مربوط به سه‌ ماهه دوم، معادل ۸.۲ درصد بوده است.

شهرهای کوچک

متوسط شاخص بهای اجاره مسکن در گروه شهرهای کوچک در سال ۱۳۹۶ به عدد ۱۰۹.۵ رسید که نسبت به سال قبل ۹.۵ درصد افزایش یافت که کمتر از افزایش سال ۱۳۹۵ معادل ۱۰.۳ درصد بوده است. بیشترین میزان افزایش شاخص بهای اجاره مسکن در شهرهای کوچک در سه‌ ماهه‌های مختلف سال مورد گزارش نسبت به سه‌ ماهه مشابه سال قبل، مربوط به سه‌ماهـه چهارم، معادل ۱۰.۶ درصد و کمترین میزان افزایش مربوط به سه‌ ماهه دوم معادل ۸.۳ درصد بوده است.

استان‌های مختلف کشور

در سال ۱۳۹۶ شاخص بهای اجاره مسکن در تمام استان‌های کشور نسبت به سال قبل با افزایش همراه بود، به طوریکه بیشترین میزان افزایش مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل ۱۴.۵ درصد است. همچنین استان‌های مرکزی با ۱۱.۶ درصد و مازندران با ۱۱.۵ درصد در رتبه‌های بعدی قرار داشتند. کمترین میزان افزایش شاخص بهای اجاره مسکن مربوط به استان کرمانشاه معادل ۴.۵  درصد است. همچنین استان‌های هرمزگان با ۶ درصد و البرز با ۶.۲ درصد در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

ضمنا شاخص مذکور در استان تهران بـه عـدد ۱۰۸.۹ رسید که نسبت به سال قبل ۸.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.  در سال ۱۳۹۶ در میان استان‌های مختلف کشور، بالاترین عـدد سـالانه شاخص بهای مسکن اجاری مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد برایر ۱۱۴.۵ و پایین‌ترین عدد شاخص مربوط به استان کرمانشاه برابر ۱۰۴.۵ بوده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اجاره بهای مسکن ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۷۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی

به طور متعارف عرضه و تقاضا باید بهای نفت در بازار انرژی را تعیین کند، اما تنش‌های سیاسی و بازی‌های امنیتی فعلی در جهان معاصر به اصلی‌ترین عامل بر روی نوسانات انرژی تبدیل شده است. جنگ اوکراین، تحریم روسیه، ایران و ونزوئلا به عنوان صادر کنندگان بزرگ نفت، و نیز جنگی فعلی غزه که می‌تواند دامنه آن به کل خاورمیانه کشیده شود جملگی بر بهای طلای سیاه تاثیر می‌گذارند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت در معاملات امروز بازار انرژی شاهد کاهش یک درصدی بود. 

بر این اساس، نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئیه با ۸۷ سنت کاهش، ۸۶ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۷۰ سنت کاهش، به ۸۱ دلار و ۹۳ سنت رسید. 

یکی از دلایل اصلی کاهش بهای نفت در معاملات امروز، انتشار گزارش‌های جدید درباره افزایش تولید نفت خام آمریکا بود. این گزارش‌ها حاکی از آن است که تولید نفت خام آمریکا در ماه فوریه به ۱۳ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است. این آمار در ماه ژانویه ۱۲ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه بود که نشان دهنده افزایش قابل توجه در تولید است. 

امیدواری‌ها برای توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس پایدار در نوار غزه از دلایل سیاسی بود که باعث کاهش بهای نفت در بازار انرژی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • بهار کتاب ایران/از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • بهار کتاب ایران؛از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره