Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین مشکلات نانوایی‌ها که برخی از آنها در آستانه تعطیلی قرار دارند عدم افزایش نرخ نان است و در این چند سال قیمت‌های آب، برق و گاز و دستمزد کارگران افزایش زیادی داشته است. ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱ استانها البرز نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مشکل نان یک معضل حیاتی و مهم برای کشور است و اگر زمانی بین عرضه و تقاضا این محصول استراتژیک خلل وارد شود جامعه دچار التهاب خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند سالی است که نانوا‌داران از موضوعاتی نظیر عدم افزایش مناسب قیمت‌ها، عدم ارائه آرد مناسب، قیمت بالای آب، برق و گاز رنج برده و گله‌مند هستند.

در ماه رمضان نیز برخی از نانواداران کرجی از عدم ارائه آرد گفته و از ارزان بودن نان تا عدم توان پرداخت کرایه و دستمزد کارگران خود صحبت می‌کنند. در همین رابطه خبرگزاری تسنیم به سراغ رئیس اتحادیه نانوایی‌ها کرج رفت. ایرج قربانی با بیان اینکه مشکلات عمده نانوایی‌ها این موضوع است که چهار سال گذشته تاکنون هیچ گونه افزایش درآمدی به دلیل افزایش نرخ وجود ندارد، اظهار داشت: در این مدت نانوایی‌ها با کاهش درآمد روبه‌رو بودند.

رئیس اتحادیه نانوایان کرج با اشاره به اینکه آزادسازی مجوز برای آزاد‌پزی در نانوایی‌ها انجام شد، گفت: کسانی وارد شغل نانوایی شدند که سابقه‌ای در این زمینه نداشته و از 50 درخواست آزادپزی که دریافت شد بیش از 30 مورد تعطیلی به همراه داشته و بیشتر ضرر به خود و نانوایی‌ها اطراف وارد می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه نرخی جدیدی به نانوایی‌ها اعلام نشد و در این سال‌ها نانوایی که تک محصولی است هیچ افزایش نرخی نداشته و نانواها با سیلی صورت خود سرخ نگه می‌دارند، ادامه داد: آخرین نرخی که برای نان ارائه شد 43 درصد آرد گران و تنها 30 درصد نان افزایش قیمت داشت ولی در صورتی که 60 درصد هزینه تمام شده یک قرص نان برای آرد است.

قربانی با بیان اینکه نانوایی اگر تعطیل شود چند نفر بیکار می‌شود و این موضوع در چشم مسئولان دیده نمی‌شود ولی اگر یک کارخانه آرد دچار مشکل شود همه به دنبال آن می‌روند، عنوان کرد: تعداد نانوایی‌های استان البرز بیش از دو هزار و 400 واحد  و شهرستان کرج نیز هزار و 300  واحد نانوایی است.

همچنین یکی از نانواداران شهر کرج که در خیابان خیام این شهر دارای نانوایی لواش است درباره مشکلات خود به خبرنگار تسنیم، گفت: یکی از بزرگترین مشکلات نانوایی‌ها که در آستانه تعطیلی است عدم افزایش نرخ نان است و در این چند سال قیمت‌های آب، برق و گاز و دستمزد کارگران افزایش زیادی داشته است ولی قیمت نان هیچ افزایشی ندارد و آزادپزان نیز در اطراف نانوایی‌های قدیمی وجود دارند که سبب کسادی بازار شده  و اگر این منوال ادامه یابد نانوایی خود را بعد از 50 سال مجبورم تعطیل کنم.

گزارش: محمدعلی حسن‌نیا

انتهای پیام/ ع

R41451/P1494/S6,50/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۸۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳

کیانوش گودرزی درباره وضعیت اجاره در سال جاری توضیح داد.

به گزارش خبرآنلاین، وی در پاسخ به این پرسش که قیمت‌ها در سال ۱۴۰۳ افزایشی است یا کاهشی؟ افزود: ما همیشه یک افزایش قیمتی را خواهیم داشت، اما امیدواریم در سال جدید با یک سیاست درست و آینده‌نگری در حوزه مسکن، شرایط متفاوت شود.

گودرزی تصریح کرد: ببینید، به طور معمول هر ساله ۲۵ درصد نسبت به سال قبل اجاره‌ها افزایش پیدا می‌کند. این موضوعی است که مجلس به دولت اجازه داده است که برحسب موضوعات تورمی ورود پیدا کند و عدد و رقمی اعلام شود.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که تعیین این اعداد و ارقام کار بدی نیست، در همه جای دنیا هم این اتفاق می‌افتد، ولی در ایران بستر آن هنوز فراهم نبوده و ابزار لازم برای این کار مهیا نیست، متذکر شد: پارسال اگر این اتفاق می‌افتاد، می‌توانستیم به مشاوران املاک بگوییم قیمت‌ها را رعایت نکردید، یعنی موضوع قابل رصد و کنترل بود.

گوردزی تصریح کرد: نکته این‌جا است که الان با سامانه خودنویسی که راه افتاده و متعامل آن می‌توانند خودشان قرارداد بنویسند، دیگر رصد و نظارت و کنترلی در سطح جامعه باقی نمی‌ماند. یعنی متعاملین، چه مستاجر و چه موجر، خودشان با هر افزایش قیمتی می‌توانند قرارداد بنویسند.

وی تاکید کرد: اصل موضوع همین‌جاست که دولت در حالی که باید نظارت و کنترل داشته باشد، در واقع با سامانه‌ای که ایجاد کرده، نظارت و کنترل از دست دولت خارج خواهد شد. این سامانه تبعات خاص خود را دارد.

دیگر خبرها

  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • توزیع مهربانی در نانوایی | ببینید
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار