Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس در مراسم آغاز تولید این مستند داستانی گفت: این مستند با بازسازی تاریخ سیاسی و اجتماعی شیراز، به روایت سال‌های مشروطه می‌پردازد.
سید تقی سهرابی با اشاره به نقش مهم «میرزاحسن عکاس باشی» در ثبت تاریخ مشروطه در شیراز، گفت: در این مستند داستانی سعی شده است روایت فرهیختگی انسان‌های این نسل را برای نسل بعد به تصویر کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه هنر مهم‌ترین ابزار بشر برای انتقال پیام به نسل‌های آینده است، افزود: در این میان هنر نمایش را می‌توان بی‌نظیرترین هنری دانست که خداوند به بشر عنایت کرده، چراکه به واسطه این هنر، هر جامعه‌ای می‌تواند داشته‌های خود را به نسل‌های بعد انتقال دهد و برای آن‌ها به یادگار بگذارد.
سهرابی گفت: چندی پیش از ساخت این مستند، مستند تاریخی دیگری با عنوان «نبرد ادسا» در صدا و سیمای فارس آغاز شد و در آینده نزدیک هم شاهد تولید مستند فاخر دیگری به همت این مرکز خواهیم بود.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس با اشاره به تولید سریال فاخر خورشید‌های سه گانه و تلاش برای ساخت سریال امین ولایت (شاهچراغ) افزود: سریال خورشید‌های سه گانه در مرحله پیش تولید است و گروه‌های مختلف تحقیقی و پژوهشی در حال پیگیری موضوع هستند.
معاون سیمای مرکز فارس هم با اشاره به تولید مستند داستانی «از روزگار رفته حکایت»، از فعالیت ۵۰ هنرمند مطرح از فارس و کشور در این مستند خبر داد و گفت: این مستند چهار شخصیت اصلی دارد، و برای تولید آن تلاش کرده ایم از شخصیت‌های صاحب نام و طراز اول بازیگری استان و کشور استفاده کنیم.
رئوف با بیان اینکه این مستند در ۷۵ دقیقه تولید می‌شود، افزود: این مستند داستانی از پاییز امسال در شبکه‌های استانی و سراسری میهمان محافل گرم شهروندان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: تولید مستند داستانی فارس شیراز خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۵۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر کل آموزش و پرورش فارس گفت: امسال بعد از وقفه‌ای ده ساله، این رقابت‌ها در چهارده شهرستان و منطقه استان آغاز شده است.
فرشید قاسمی افزود: این مسابقات در شهرستان‌ها و مناطق اقلید، سرچهان، ارسنجان، خرامه، سروستان، لارستان، داراب، فیروزآباد، اشکنان، ممسنی، بالاده، شیراز، سپیدان و قیروکارزین برگزار و یا در درحال برگزاری است.
قاسمی گفت: این مسابقات در دوازده رشته شامل: حفظ، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام، گفتمان مهدوی، انشای نماز، مداحی، دعا خوانی و اذان برگزار می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: مسابقات شیراز با حضور بیش از هزار و دویست دانش آموز دختر و پسر متوسطه اول و دوم نواحی چهارگانه شیراز و به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز به صورت جداگانه برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: به دلیل پهناور بودن استان، بین مرحله شهرستان و مرحله استانی مسابقات قران، یک مرحله به نام مرحله چهارده گانه ایجاد شده است تا دانش اموزان مستعد بیشتری در زمینه قرانی شناسایی شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس بیان کرد: در این مرحله دانش اموزان مناطق همجوار با هم به رقابت می‌پردازند و در نهایت برترین آنها به مرحله استانی راه پیدا خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • مسئولان قانون را در اولویت امور خود قرار دهند
  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی
  • مساله اتباع بیگانه، امنیت، کم آبی و بیکاری چالش‌های اصلی فارس است
  • پرواز نخستین کاروان زائران حج عمره
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش