Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@04:46:37 GMT

شبح یک ستاره

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۰۸۸۸۸

شبح یک ستاره

ستاره‌های اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی معمولا نمی‌توانند با دیگران همدلی کنند، آنها تمایلی وصف ناشدنی به توجه دیگران دارند، اما هنگام رو‌به‌رو شدن با افراد از خود واکنشی سرد نشان می‌دهند.

این افراد معمولا برای انتخاب دوستان‌شان نیز فاکتورهای خاصی را در نظر می‌گیرند، آنها چشم روی ارزش‌های انسانی می‌بندند و اطرافیان خود را با توجه به موقعیت اجتماعی شان انتخاب می‌کنند، علاقه دیوانه‌وار به تحسین شدن و خود مهم‌پنداری مفرط نیز از دیگر ویژگی‌های این افراد خودشیفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا وقتی نگران‌کننده می‌شود که این ستاره‌های پوشالی روی دیگر کاربران تاثیر بگذارند، افرادی که به عنوان شاخ مجازی نیز شناخته می‌شوند و دست به کارهایی می‌زنند که با هیچ منطقی نمی‌شود تائیدشان کرد.

رواج چالش‌هایی مانند ماشین پیاده، مانکن و کارت ملی بخوبی از تاثیر‌گذاری این ستاره‌های پوشالی حکایت دارد رواج تفکر این افراد در شبکه‌های مجازی و رقابت پوچ کاربران برای گرفتن لایک بیشتر باعث شده بسیاری از افراد در صفحات خود مسائلی را مطرح کنند که تا پیش از این شرم داشتند آنها را در خلوتشان هم به زبان بیاورند.

شبکه‌های مجازی این روزها در دنیا فراگیر شده‌اند و نمی‌توان استفاده از آنها را محدود کرد برای نمونه هر روز در اینستاگرام بیش از 5/3 میلیارد لایک رد و بدل می‌شود تا 80 میلیون عکسی که آن روز در این فضا مجال انتشار یافته‌اند مورد قضاوت قرار گیرند در همین مدت نیز یک میلیارد و 400 میلیون نفر از زندگی‌شان در فیس‌بوک می‌نویسند.

بنابراین نمی‌توان بی‌خیال این دنیال بزرگ شد به همین خاطر برای داشتن ستاره‌های واقعی در شبکه‌های مجازی باید برنامه داشت و این اتفاق میسر نمی‌شود به‌جز با فرهنگسازی برای بهبود رفتار مردم و تلاش برای معرفی و پرورش قهرمان‌هایی که به معنی واقعی ستاره‌اند، نه شبحی از آن.

مهدی آیینی

روزنامه نگار

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اینستاگرام جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۸۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فرزادپور پیش از ظهر پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: بیش از ۵۰۰ صفحه از کسب و کارهای خانگی، اصناف و افراد معروف در پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی در راستای طرح نور مورد بررسی قرار گرفته‌اند که به ۱۵۰ نفر از آنان تذکر داده شده است.

رییس پلیس فتای استان قم بیان کرد: عناوین عدم رعایت عفت عمومی در بستر فضای مجازی مشتمل بر نداشتن پوشش مناسب، استفاده از کلام و موسیقی‌های مبتذل، بهره‌گیری از نمادهای فِرق و گروه‌های نامناسب و ترویج سبک زندگی غربی می‌باشد.

سرهنگ فرازپور خاطرنشان کرد: متخلفان فضای مجازی در صورت استمرار بر انتشار محتواهای مجرمانه‌شان به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6088423

دیگر خبرها

  • استان‌های برتر اجرای پویش ستاره‌های زمین معرفی شدند
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • ۵ صفحه مجازی هنجارشکن مسدود شد
  • ۵ صفحه مجازی به دلیل انتشار محتویات خلاف اخلاق و عفت عمومی مسدود شد
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • بازداشت ۱۸ کلاهبردار کنکوری / فروش سوالات در ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور
  • بازداشت شیادان بی سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور