Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@23:39:18 GMT

توصیه‌های مولوی عبدالحمید به مدرسان علوم دینی

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۱۰۴۳۸

توصیه‌های مولوی عبدالحمید به مدرسان علوم دینی

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان روز گذشته در اولین نشست اساتید دارالعلوم اهل سنت این شهرستان در سال تحصیلی جدید، گفت: وظیفه و رسالت علما بسیار مهم و سنگین است، اما متاسفانه امروز علما آن‌طور که باید نتوانسته‌اند به رسالت سنگین خودشان عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه اهل سنت زاهدان بیان کرد: در مدارس دینی وظیفه‌ای که پیامبران بر عهده داشته‌اند مورد توجه قرار می‌گیرد؛ باید بررسی کنیم که مدارس دینی ما تا چه اندازه توانسته‌اند به این وظیفه و تربیت علمایی که در جامعه تغییر و تحول ایجاد کنند، عمل کنند.
وی ادامه داد: باید اوضاع مدارس دینی خودمان را بررسی کنیم که تا چه اندازه توانسته‌اند در راستای ترویج «علم» و ایجاد «اصلاح و تزکیه» در جامعه تاثیرگذار باشند. زیرا اساتید علاوه بر تعلیم و آموزش طلاب، وظیفۀ تربیت و تزکیه آنان را نیز بر عهده دارند.
مولوی عبدالحمید اظهار کرد: اساتید در کنار تدریس کتاب، روزانه حداقل یک جمله اصلاحی و تربیتی هم به طلاب بیاموزند و برای اصلاح و تزکیه طلاب برنامه‌ریزی داشته باشند.
وی افزود: اساتید مدارس علوم دینی باید خودشان نیز بر عمل به دستورات شریعت و پایبندی به سنت‌های رسول اکرم(ص) اهتمام ویژه‌ای داشته باشند؛ یقیناً عملکرد اساتید بر شاگردان و طلاب نیز تاثیر می‌گذارد.
این عالم اهل سنت با اشاره به اینکه اساتید مدارس علوم دینی باید با ادای نماز شب و ذکر خدا در همه حال، خود را به کمال برسانند، ادامه داد: علمای ربانی و اولیاءالله از طریق مبارزه با نفس و جای‌ دادن محبت خدا و رسول(ص) در قلب، به جایگاه والا رسیدند.
وی اظهار کرد: اساتید مدارس دینی باید با جامعه و توده مردم نیز ارتباط داشته باشند و برای اصلاح اقشار مختلف مردم برنامه‌ریزی و تلاش کنند. یک عالم دینی نباید از مردم و متن جامعه دور باشد.
مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان بیان کرد: مدرسان حوزه علمیه حتماً با مطالعه و آمادگی کامل در کلاس درس حاضر شوند و همچنین باید برای تفهیم بهتر کتاب به طلاب، ابتکار عمل و خلاقیت داشته باشند.
مولوی عبدالحمید افزود: باید در بخش‌های مختلف تدریس، قرائت و تجوید و شعبه‌های حفظ ابتکار عمل و نوآوری داشته باشیم و به برنامه‌های قدیمی اکتفا نکنیم، بلکه از تجربیات و برنامه‌های جدید مراکز آموزشی در کشور و جهان استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا مدارس علمیه حوزه علمیه مدرس حوزه مولوی عبدالحمید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۰۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد، آنها چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت های آنها نبوده است.

وی افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات‌ علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات‌ علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

زلفی‌گل عنوان کرد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وی ابراز کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

دیگر خبرها

  • اعلام همبستگی دانشگاهیان  دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اساتید و دانشجویان ِ آزادی خواه ِ حامی فلسطین
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی کردستان در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی سبزوار در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است