Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@02:15:58 GMT

کتاب «کانت و فلسفه معاصر» به چاپ چهارم رسید

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۱۵۹۹۵

کتاب «کانت و فلسفه معاصر» به چاپ چهارم رسید

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «کانت و فلسفه معاصر» نوشته لوسین گلدمن با ترجمه پرویز بابایی به تازگی توسط انتشارات نگاه به چاپ چهارم رسیده است.

لوسین گلدمن نویسنده این کتاب متولد سال ۱۹۱۳ در بخارست است که در رشته حقوق در دانشگاه بخارست و همچنین فلسفه در دانشگاه وین تحصیل کرده و سپس در سال ۱۹۳۴ به پاریس رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تحصیلات فلسفی‌اش را در دانشگاه سوربن پی گرفت. جنگ جهانی دوم باعث شد که این مولف در سال ۱۹۴۲ پاریس را ترک کرده و به سویس برود. او در سویس در اردوگاه پناهندگان زندانی شد و با وساطت ژان پیاژه آزاد شد.

ترجمه فرانسوی این کتاب با عنوان «درآمدی به کانت» و ترجمه انگلیسی‌اش هم با عنوان «امانوئل کانت» منتشر شده است. ترجمه فارسی این کتاب هم برای متمایز شدنش از دیگر ترجمه‌ها با عنوان «کانت و فلسفه معاصر» چاپ شده که عنوان فصل پایانی‌اش نیز هست.

این کتاب یکی از آثاری است که فلسفه کانت را به طور کلی بررسی می‌کنند و گلدمن در آن، رابطه بین ادوار انتقادی و پیش‌انتقادی را در تحول اندیشه فیلسوف آلمانی مورد بررسی قرار داده است. گلدمن ایده‌های کانت را در بافت اجتماعی و تاریخی‌شان قرار داده و کاربرد مضمون نگرش تراژیک را پایه‌گذاری کرد که به پژوهشش درباره پاسکال و راسین، یعنی خدای پنهان گسترش پیدا کرد.

کتاب «کانت و فلسفه معاصر» دو بخش اصلی دارد. بخش اول، ۳ فصل دارد و بخش دوم، ۴ فصل. عناوین فصل‌های بخش اول به این ترتیب است: «فلسفه کلاسیک و بورژوازی غربی»، «مقوله کلیت در تفکر کانت و…» و «دوره پیش‌انتقادی».

در بخش دوم هم این فصول و بخش‌ها درج شده است:‌ «فلسفه انتقادی و مسائل آن»، «من چه می‌توانم بدانم؟»، «من چه باید بکنم؟» و «من به چه چیز امیدوار باشم؟» و در ادامه هم این بخش‌ها: «اکنون ـ زیبایی»، «جاودانگی ـ خدا، نامیرایی»، «آینده ـ تاریخ» و «نتیجه. انسان چیست؟»

پیش از شروع بدنه اصلی کتاب هم این عناوین درج شده‌اند: درباره مؤلف و آثار وی، یادداشت مترجم انگلیسی، پیشگفتار به چاپ فرانسوی۱۹۶۷ ، پیشگفتار به ویراست اصلی (آلمانی) ۱۹۴۵ و درآمد.

چاپ چهارم این کتاب با ۲۹۴ صفحه و قیمت ۲۸ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 4343903 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: انتشارات نگاه تجدید چاپ فلسفه نشر نگاه ادبیات ترجمه کتاب و کتابخوانی معرفی کتاب بازار نشر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گردشگری بازی های رایانه ای تجدید چاپ کودکان ادبیات جهان ادبیات ایران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نشر چشمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۵۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در سیصدمین زادروز امانوئل کانت، فیلسوف برجسته آلمانی، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه را بابت نقل قول از این فیلسوف آلمان مورد انتقاد قرار داد.شولتز در مراسمی در آکادمی علون برلین-براندنبرگ، گفت: پوتین کوچک‌ترین حقی برای نقل قول از کانت ندارد؛ با این حال، رژیم پوتین تقریبا به هر قیمتی، همچنان به سرقت از کانت و آثارش ادامه می‌دهد!

به ادعای شولتز، نقش روسیه در جنگ اوکراین، با آموزه‌های بنیادی کانت در تناقض است. وی به گفته کانت درباره مداخله کشورها در امور سایر کشورها اشاره و از تصمیم کی‌یف برای عدم مشارکت در مذاکرات صلح با مسکو حمایت کرد. صدر اعظم آلمان مدعی شد که به باور کانت، معاهده‌های اجباری راه دستیابی به «صلح دائمی» نخواهد بود.

پوتین همواره به تحسین آثار کانت و نقل قول از او مشهور بوده است و حتی در سال ۲۰۱۳ پیشنهاد داد که باید نمادی رسمی از این فیلسوف در منطقه کالینینگراد ساخته شود.

رییس جمهور روسیه ژانویه امسال در جریان دیدار با دانشجویان دانشگاه کالینینگراد، کانت را «یکی از بزرگ‌ترین متفکران دوران خود و عصر امروز» توصیف کرد و گفت که دعوت او از همه برای «زندگی با تکیه بر ذکاوت شخصی» همچنان بعد از سال‌های متمادی، موضوعیت دارد.

وی گفته بود: هر کشور باید با عقل سلیم و ذکاوت خود برای بقای خود تلاش کند. این بدان معنا نیست که به منافع سایرین اهمیتی نمی‌دهیم اما هرگز اجازه نخواهیم داد که منافع روسیه نادیده انگاشته شود. در برخی کشورها، بین همسایگان ما، این نظریه فراموش شده است. خیلی‌ها به دیگران تکیه می‌کنند که البته تبعات خوبی برای آنها نخواهد داشت.

دولت منطقه کالینینگراد در پاسخ به اظهارات شولتز اعلام کرد که هیچکس به اندازه روسیه برای «زنده نگه داشتن نام این فیلسوف بزرگ و آموزه‌هایش تلاش نکرده است.»

کانت در سال ۱۷۲۴ در کونیگسبرگ(کالینینگراد امروزی) متولد شد که به پادشاهی پروس متعلق بود و بعدها به بخشی از قلمرو امپراطوری روسیه بدل شد. این فیلسوف مطرح به واسطه آثارش در حوزه اخلاق، زیبایی‌شناسی و فلسفه شناخت هستی مشهور است و یکی از پایه‌های فلسفه کلاسیک آلمان به شمار می‌رود.

کد خبر 6087341

دیگر خبرها

  • نور فلسفه و حکمت، روشنی‌بخش مسیر نصف جهان شدن اصفهان
  • زندگی سخت است آیا فلسفه می‌تواند کمک کند؟
  • چرا فلسفه کانت در میانه جنگ‌های امروزین هنوز کار می‌کند؟
  • نشستی دربارۀ ابن‌سینا و مکتب فلسفی اصفهان
  • نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت
  • شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • درآمدی بر روش‌شناسی رئالیسم انتقادی
  • علامه جعفری از شایستگی تفکر به صورت بالفعل برخوردار بود
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها