Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- ایرنا- معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به حضور نخبه ها و اساتید ایرانی خارج از کشور گفت: با شرایط فراهم شده برای آمد و شد نخبه ها و اساتید خارج ازز کشور،فرار مغزها را تبدیل به گردش مغزها کرده ایم.

به گزارش ایرنا مجتبی شریعتی نیاسر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران استان خراسان شمالی در بجنورد اظهار داشت: هم اکنون حضور فیزیکی و روانی استعداد ها و اساتید را در داخل کشور فراهم می کنیم، اگر به هر دلیلی برخی نتوانند در کشور حضور فیزیکی داشته باشند از حضور فکری آنان استفاده می کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: با جامعه دانشگاهی تعامل خواهیم داشت و آیین نامه ها نیز در این خصوص تهیه شده است.
شریعتی نیاسر اظهار داشت: باید ساز و کارهای تشویقی برای جذب نخبه ها به داخل کشور فراهم و از گردش فکری آنان استفاده کنیم.
وی افزود: دانشگاه های سطح یک و دو نیز می توانند زمینه ارتباط با دانشگاه های خارج از کشور را فراهم کنند و همچنین می توانند دوره های مشترک با دانشگاه بین المللی ایجاد کنند که این امر مورد استقبال است.
وی با بیان اینکه هم اکنون باید دیپلماسی علمی را تقویت کنیم افزود: باید با کشور های جهان سوم و کشور های همسایه بیشتر ارتباط داشته باشیم و خود را به آنان عرضه کنیم.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه تعداد دانشجویان قابل توجهی در مراکز آموزش عالی کشورهای پیشرفته تحصیل می کنند گفت: هم اکنون آمادگی لازم برای پذیرش این دانشجویان را داریم.

* کنکور سراسری تنها برای رشته های پر متقاضی خواهد بود
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کنکور سراسری تنها برای رشته های پر متقاضی و رقابت پذیر خواهد بود گفت: هم اکنون یک میلیون نفر پشت کنکور داریم، بر اساس مصوبه مجلس ، این وزارتخانه مکلف شد 85 درصد داوطالبان ورود به دانشگاه ها را از طریق بررسی سوابق تحصیلی پذیرش کند.
وی افزود: باید فضای روانی بین خانواده ها در این خصوص برطرف شود و داوطلبان نیز آرامش خاطری داشته باشند، در مرحله اول این طرح افرادی که به دنبال رشته های کم متقاضی و رشته هایی که به طور طبیعی پذیرش می شوند وارد شوند و احساس نیازی به شرکت در کنکور نکنند.
شریعتی نیاسر اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد تا میزان پشت کنکوری ها را تا 70 درصد کاهش دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش بر رتبه بندی دانشگاه ها تاکید کرد و افزود: در سال های گذشته دانشگاه ها رتبه بندی و سطح بندی نداشتند و برخی مرکاز آموزش عالی در نظام خارجی خود را معرفی می کردند، هم اکنون طرح رتبه بندی بومی و مبتنی بر نظام آموزشی عالی کشور تهیه شده است.
وی افزود: در اولین مرحله دانشگاه های دولتی و غیر انتفاعی را سطح بندی کرده ایم.

هم اکنون بیش از چهار میلیون دانشجو در دو هزار و 200 دانشگاه در سطح کشور تحصیل می کنند.
3007/6042/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي مراكز آموزش عالي خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۰۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور ایلام
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است