Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@02:56:21 GMT

تحقق رویای راه رفتن دوباره با اسکلت بیرونی

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۲۹۰۶۰

تحقق رویای راه رفتن دوباره با اسکلت بیرونی

استارتاپ «پداسیس» یک دستگاه اسکلت بیرونی به نام «اکسوپد» طراحی کرده است که این دستگاه به افراد ناتوان در راه رفتن کمک می‌کند.

سید مصطفی حوائجی، مدیرعامل استارتاپ پداسیس، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا گفت: «استارتاپ پداسیس کار خود را از سه سال پیش در زمینه تجهیزات پیشرفته کمک حرکتی آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکسوپد نمونه پنجم اسکلت بیرونی است که به بیماران مبتلا به فلج پا کمک می‌کند راه بروند».
وی افزود: «بیماران فلج پا، به شرطی که دستشان سالم باشد، می‌توانند از اکسوپد استفاده کنند و به جای نشستن روی ویلچر از این اگزواسکلتون استفاده کنند و کارهایشان را ایستاده انجام دهند».
وی ادامه داد: «اکسوپد یک دستگاه کاملا کمکی است. در واقع جایگزین مناسبی برای ویلچر است. بیماران فلج پا مجبورند همیشه روی ویلچر بنشینند اما با استفاده از این اگزواسکلتون می‌توانند بایستند و راه بروند که این امر اثر روانی مثبتی روی بیمار دارد. علاوه براین اثرات درمانی نیز دارد و از ابتلای بیمار به زخم بستر، پوکی استخوان و عفونت کبد و کلیه را جلوگیری می‌کند».
حوائجی افزود: «توسعه این دستگاه حدود سه سال طول کشیده است. نسخه‌های اولیه اکسوپد دارای اشکالاتی بود که آنها را برطرف کردیم و تا به نسخه آخر رسیدیم».
وی گفت: «این دستگاه در چهار مرکز درمانی در تهران نصب شده است و بیماران از آن استفاده می‌کنند. 35 بیمار بیش از 200 ساعت از اکسوپد استفاده کرده‌اند».
حوائجی گفت: «این دستگاه چهار موتور دارد و هر کدام از این موتورها یک محور دارد. این چهار محور روی زانو و ران قرار می‌گیرد. اکسوپد دارای باتری و سیستم کنترل دارد».
وی ادامه داد: «بیمار با استفاده از یک دکمه به اکسوپد دستور حرکت می‌دهد، موتورها به ترتیب خاصی به حرکت درمی‌آیند تا بیمار با استفاده از این دستگاه راه برود».
وی افزود: «وقتی بیمار این اگزواسکلتون را بر تن می‌کند، اگر نشسته باشد می‌تواند بلند شود و اگر ایستاده باشد می‌تواند راه برود. همچنین بیمار می‌تواند سرعت حرکت را تغییر دهد».

گفتنی است که هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری که از 14 تا 16 تیرماه در نمایشگاه تخصصی شهرداری تهران با حضور استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده و پارک‌های علم و فناوری برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۹۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحسن حسینی صبح امروز سه شنبه در گفت و گویی رسانه ای اظهار کرد: با صدور مجوز فصل پنجم کاوش از سوی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی کشور، هیأت باستان‌شناسی به منظور کاوش علمی و نجات‌بخشی در محل محوطه تاریخی جوبجی حضور یافت که به دنبال آن، کاوش کاملاً علمی باحضور کارشناسان متخصص باستان‌شناس و مرمت‌گر انجام شد که حاصل این کاوش‌ها کشف تعدادی تابوت بود که در بعضی از آن‌ها بقایای اسکلت انسانی وجود داشت.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان ادامه داد: از همین‌رو، با حضور کارشناس مرمت‌گر در هیأت، اقدامات علمی و مرمتی اولیه روی تابوت‌ها و اسکلت‌ها انجام شد و سپس با ساماندهی اصولی، همه تابوت‌ها به منظور اقدامات بعدی از جمله مستندنگاری و مرمت، به کارگاه و آزمایشگاه پایگاه میراث‌جهانی منتقل شدند که در محیط آزمایشگاهی و کاملاً علمی مطالعات و اقدامات حفاظتی انجام شد و در حال حاضر نیز این تابوت‌ها در انبار قرار دارند و به محض راه‌اندازی موزه باستان‌شناسی رامهرمز، همه اشیاء و تابوت‌ها به موزه رامهرمز انتقال خواهند یافت.

او افزود: از آغاز کار دولت سیزدهم، حفظ و حراست از اموال و اشیای ملی در اولویت کار میراث‌فرهنگی قرار گرفته و در سال جدید هم به منظور ساماندهی این تابوت‌ها و نیز اشیا و اموال فرهنگی پنج شهرستان دیگر، تأمین اعتبار انجام داده‌ایم.

حسینی با اشاره به ویدیوی منتشر شده در خصوص نابودی اسکلت های کشف شده در جوبجی گفت: بعد از گذشت پنج سال دوباره این فیلم که در زمان خود پاسخ داده شده بود را بازپخش شده است.

او افزود: در هر هیأت کاوش باستان‌شناسی حداقل یک نفر مرمت‌گر و یک نفر استخوان‌شناس وجود دارد که اقدامات و موارد حفاظتی اولیه را روی اشیاءِ مکشوف انجام می‌دهند.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان بیان کرد: اشیا و اموال حاصل از کاوش‌های جوبجی در محل استاندارد و مخزن امن قرار دارند، بخش از کشفیات هم در مجهزترین آزمایشگاه‌های میراث‌فرهنگی کشور توسط کارشناسان مرتبط و مجرب در دست بررسی هستند.

کد خبر 6092965

دیگر خبرها

  • تحقق سند تحول قضایی در اردبیل با جدیت پیگیری می شود
  • خلبانی، رویای کودکی هرکول طلایی ایران!
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • جهش تولید مسکن با هدف تحقق شعار سال در همدان
  • گلایه امری از لیگ برتر: جلوی رویای تیم‌ها را می‌گیرند!
  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • تلاش دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • این خانه یک سرایدار است، همین قدر زیبا! (+تصاویر)